ideos x5 ime oyun yukleyemıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 ime oyun yukleyemıyorum
oyun indirioyrum gt racing motor acedemy apk diyor ne yapacam ben bunu nereye atıcam ?

----------Eklendi @ 11:06:35 ---------- Yazıldı @ 11:03:11 ----------

bırısı lutfen yardım etsın bir oyun bile yukleyemedım gt racing motor academy apk diye bisey ındırdım 6mb lık bisey o oyun nasıl olcak 6mb oyun mu olur :S biri yardım etsın lutfen

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes ilk önce aramıza hosgeldin. en basta z4root programı ile telefonunu rootla daha sonra root explover ile prop dosyasını editle bu işlemden sonra telefonun desire hd gibi gözükecek.yani telefonun uygulamaları daha stabil calıstıracak.oyun yükleme işlemine gelince ilk önce apkyı telefona kur.ardından bulundugun yerde wifi erisimi varsa sd dosyaları indir ve oyna
telefona root yapıp yapmamak sana kalmıs

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
kardes ilk önce aramıza hosgeldin. en basta z4root programı ile telefonunu rootla daha sonra root explover ile prop dosyasını editle bu işlemden sonra telefonun desire hd gibi gözükecek.yani telefonun uygulamaları daha stabil calıstıracak.oyun yükleme işlemine gelince ilk önce apkyı telefona kur.ardından bulundugun yerde wifi erisimi varsa sd dosyaları indir ve oyna
telefona root yapıp yapmamak sana kalmıs
root yapınca garantıden cıkıyormus :S hemde yapmayi bılmıyorum

----------Eklendi @ 11:16:52 ---------- Yazıldı @ 11:16:35 ----------

hosbulduk

----------Eklendi @ 11:26:41 ---------- Yazıldı @ 11:16:52 ----------

nasıl oyun yukleyebilirm kardes daha dun aldım telefonu sarj bitti taktım aksam yenı cıkardım bı yardım etde dershaneye gidicem 1 de bi oyun bari yukleyeyım

baranselona

baranselona

Üye
rotsuz da olur fazla bişey kaybetmezsin sana anlattım ya pm de öyle yükleyeceksin nfs shift in linkini verdim racing thunder ın linkini verdim... mesajı görmedin heralde....

apk yı telefona kuracaksın bak şimdi apk uzantılı dosya var ya onu telefonun hafıza kartına at ve telefonunu usb den çıkart sonrada telefonu eline al dosyalarıma gir o apk dosyasını nereye attıysan bul ve üzerine tıkla işlemlere evet de ve kur... eğer yüklediğinin oyunun bide hafıza kartı dosyası varsa onuda oyunu paylaşan altında yazar nereye atacağını...

hafıza kartı dosyası wifi ı olmayanlar yada zamanı-kotası.. olmayanlar için programın görüntü vb.. dosyalarıdır. bazı oyunlarda yoktur mesela racing thunder da yok...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
rotsuz da olur fazla bişey kaybetmezsin sana anlattım ya pm de öyle yükleyeceksin nfs shift in linkini verdim racing thunder ın linkini verdim... mesajı görmedin heralde....

apk yı telefona kuracaksın bak şimdi apk uzantılı dosya var ya onu telefonun hafıza kartına at ve telefonunu usb den çıkart sonrada telefonu eline al dosyalarıma gir o apk dosyasını nereye attıysan bul ve üzerine tıkla işlemlere evet de ve kur... eğer yüklediğinin oyunun bide hafıza kartı dosyası varsa onuda oyunu paylaşan altında yazar nereye atacağını...

hafıza kartı dosyası wifi ı olmayanlar yada zamanı-kotası.. olmayanlar için programın görüntü vb.. dosyalarıdır. bazı oyunlarda yoktur mesela racing thunder da yok...
abi apk dosyalarını telefona nasıl kurucam bi yardım edermısın

baranselona

baranselona

Üye
arkadaşım bak

telefonunda menü->ayarlar->uygulamalar sırasıyla gir burda bilinmeyen kaynaklar var onun üzerinde tik olsun varsa zaten sorun yok...

1- apk dosyasını bilgisayarına indir
2- telefonunu usb ile bilgisayara bağla
3-telefonunda eline al ve ekranda yazan usb depolama birimini aç yazısına tıkla
4- artık bilgisayara bağladın telefonunu sonra apk uzantılı dosyayı ya hafıza kartına at yada telefonun 2 GB olan hafızasına at
5- telefonu usb den çıkarmadan önce eline al ve usb depolama birimini kapat de sonrada usb den çıkart
6- usb den çıkardıktan sonra telefonundan menü->dosya yöneticisi de ve attığın apk dosyasını bul üstüne tıkla ve gelen yazılara evet de ve oyun kuruldu diyince ana menüye dön ve oyunu aç oyna

sana oyun linki vereyim dene

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
abi bide ben bi siteye girdim taracıyı googleden cıkamıyom yaw nasıl cıkılıyor ?

----------Eklendi @ 11:47:08 ---------- Yazıldı @ 11:46:24 ----------

abi apk dosyasını nasıl ındırcem ? link atarmısın

baranselona

baranselona

Üye
uygulamadan çıkmak için menu- ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet de ve yukarda 2. şıkkı seçip durdurmaya zorla de yada markete gir task killer programı indir onla kısa yoldan hallet

link bi önceki mesajımın altında var ya ona tıkla indir ve dediğim işlemleri yap

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
abi gt racing free vardı onu apk ile kurdum sımdı launcher download falan dedi yes dedim simdi yazıyor : please do not turn off your phone while the donwload is in progress down loading.. gt racing uygulamasını acınca yes dedim bunu dedi

baranselona

baranselona

Üye
şu anda wifi dosyasını indiriyor wifi den giriyosun dimi nete.. yoksa bütün kontörlerini götürür bak...

----------Eklendi @ 12:04:08 ---------- Yazıldı @ 12:03:01 ----------

ayrıca gt race hiç güzel bi oyun değil zor oynanıyor zaten sana verdiğim linkteki oyunları yüklesene... oyun istiyosun veriyorum başka bişey yüklüyosun.. kafana göre hareket edeceksen ne diye soru soruyosun...

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
wi-fi abi bide sen o oyunun linkini atmadan once ındırmıstım abi ben gt raceyı sımdı senın dedıgını ındırıyom

----------Eklendi @ 12:17:16 ---------- Yazıldı @ 12:10:41 ----------

abi ben dershaneye gidiyom sımdı otosbudede oynarım vedıgın oyunu kurdum cok saol sen sımdı benım hosuma gıden guzel oyun turlerını apk linkini atsan ben aksam eve gelince yuklesem hepsını olur mu gansgatar miamı turu fast five var bide abi çok hora gecer

baranselona

baranselona

Üye
tamam indir kur işte... gt race i ben hiç sevmedim sanada tavsiye etmem bence nfs shifti ve biraz önce linkini verdiğim racing thunder i yükle

nfs shift indirme linkini dünkü özel mesajımda vermiştim sana

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
abi ben gelen kutusunu silmistim cunku mesaj gonderemıyordum site oyle diyordu cok varmıs silmem gerekiyormus bida atarsan aksama ındıreyım sımdı shıft kuruluyor telefona apk attım ındırıyor suan

baranselona

baranselona

Üye
internetin sınırsız ve hızlıysa asphalt fast and furious gibi oyunların apk sını google dana ratarak çok rahat bulursun yada bu maxicep forumdaki android oyun bölümündedende bulabilirsin

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
telefonu dun almıstım turkcell den 0 ama telefonun ekran koruyucu jelatini biraz acılmıs kapanmıs izi vardı kabarcık gibi sonra bu yarıya kadar indi simdi ekrana kotu goruntu veriyor nerden ekran koruyucu jelatin bulabilirim bugun 5 10 yere gittim turkcell ın hiç birinde yoktu nerden temin edebilirim :?

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben andoridmarkete giriyorum free uygulamalar var yukle diyorum iliskilendırılmıs cihazınız yok diyor nasıl yapabilirim dun aldım telefonumu android ideos x5

----------Eklendi @ 19:46:13 ---------- Yazıldı @ 19:42:09 ----------

yardım edebilecek var mı ?

----------Eklendi @ 20:01:07 ---------- Yazıldı @ 19:46:13 ----------

lutfen biri yardım etsın artık flash light falan yuklemek ıstıyorum yukleyemıyorum nasıl yaparım ?

----------Eklendi @ 20:25:53 ---------- Yazıldı @ 20:01:07 ----------

layar nedir bilen varmı ideos x5 andorid telefonumda uygulamalar bolumunde var ne ise yarıyor ?

coacoa

Üye
gittigidiyor var ordan alırsın ama jelatinle telefonmu kullanılır rezillik..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
şu sitede var ama kötü alma öyle kullan bişey olmaz.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ya kardeşim her sorun için konu açma artık ana sayfada her taraf senin konularınla dolu bi tane konudan soru sormaya devam et. Gmail hesabı alıp android markete kayıt olman gerek.

baranselona

baranselona

Üye
bilgisayarından google a girip yeni gmail adresi alman gerek

sonrada telefonundanda o adresten oturum açıp girmen gerek

ayrıca herşeye konu açıp durma google a yaz arattır biraz araştır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt