İdeos X5 2.3 oyun sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
İdeos X5 2.3 oyun sorunu
Selam arkadaşlar bugün İdeos x5'imi 2.3'e güncelledim, need for speed shifti kurdum ve açmadı!
Sorun nedir acaba lütfen yardım edin telefon oyun açamıyor
:(

Arkadaşlar denedim diçbir 3D oyun açmıyor yardım edin yalvarırım

----------Eklendi @ 20:02:33 ---------- Yazıldı @ 19:05:47 ----------

Ya kimsemi yok kardeşim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş geçmiş olsun öncelikle. açmama sebebi
1.güncellediğin 2.3.5 versiyonu hala beta olması ve sorunlar içermesi(stabil sürüm değil),
2.telefonunun rootsuz olması ve 2.3.5 rootlarken beta problemleri çıkmasından kaynaklanıyor.
önerim 2.2.1 sürümüne geri dönmen.bu işlemi nasıl yapacağınla ilgili bilgiyi forumda arat.kolay gelsin...

baranselona

baranselona

Üye
oyunların yeni versiyonlarını bulmalısın!! örn nfs shift in 1.. sürümü varsa 1.3 vb. sürümünü kurmalısın.. donanımhaberde konusu geçmişti lütfen konu açmadan önce sorunları kendiniz araştırın...

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş geçmiş olsun öncelikle. açmama sebebi
1.güncellediğin 2.3.5 versiyonu hala beta olması ve sorunlar içermesi(stabil sürüm değil),
2.telefonunun rootsuz olması ve 2.3.5 rootlarken beta problemleri çıkmasından kaynaklanıyor.
önerim 2.2.1 sürümüne geri dönmen.bu işlemi nasıl yapacağınla ilgili bilgiyi forumda arat.kolay gelsin...

Kardeş öncelikle selamlar, benim indirdiğim sürüm bu " "
ve beta yazmıyor, nrmal yazıyor ama uğraşıcam, başaramazsam 2.2.1 dönerim teşekkürler :)

----------Eklendi @ 11:01:13 ---------- Yazıldı @ 11:00:58 ----------

oyunların yeni versiyonlarını bulmalısın!! örn nfs shift in 1.. sürümü varsa 1.3 vb. sürümünü kurmalısın.. donanımhaberde konusu geçmişti lütfen konu açmadan önce sorunları kendiniz araştırın...

Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt