(TAVSİYE) Huawei İdeos x5???

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar galaxy s aldim ama bu konu ideos x5 alacaklara yeterince bilgi saglar herhalde:)

kargad

Üye
Merhabalar,

konuda oldukca fazla yorum var ancak kullanicilardan flash 11 update alarak orjinal cpu hizinda kullanan varsa sorun yasayip yasamadigini paylasabilir mi? almayi dusunmekteyim de

tskler

TheCower

TheCower

Üye
Aynen flash performansı nasıl?

baranselona

baranselona

Üye
Simdi guncelledim flashplayer 11 e. Guzel stabil calisiyor ayarlar menusu falan geldi ek olarak...

TheCower

TheCower

Üye
Overclock ladın mı işlemciyi yoksa 800de mi çalışıyo

baranselona

baranselona

Üye
Overclock ladın mı işlemciyi yoksa 800de mi çalışıyo
800 de orjinal rom. Videoyu izledim simdi sorunsuz ama tekrat yurut dedigimde cikti browser dan... yada vdf cepnetle izldim ondan olabilir... wifi ile izleyen arkadaslara sormak lazim bide

TheCower

TheCower

Üye
Peki bi de flash oyun oynamayı dener misin? Yani googleye flash oyun yazıp girdiğin siteden oyun oynayabiliyor musun?

----------Eklendi @ 13:08:42 ---------- Yazıldı @ 13:08:11 ----------

Oynayacağım diye değil merak ediyorum :)

baranselona

baranselona

Üye
Peki bi de flash oyun oynamayı dener misin? Yani googleye flash oyun yazıp girdiğin siteden oyun oynayabiliyor musun?----------Eklendi @ 13:08:42 ---------- Yazıldı @ 13:08:11 ----------Oynayacağım diye değil merak ediyorum :)
Oww cok iyi. Flashoyunsitesi diye bi adresteki Yaratiklar alemi adli oyunu cok iyi sekilde acti hicbir sorun yok bilgisayarakinden farksiz... 0 kasma. Akici goruntu ve dokunmatigi hemen algiliyor zaten iyiydi simdi cok daha iyi olmus gibi... flash 11 le

TheCower

TheCower

Üye
Tamamdır :) aklıma yattı bu telefon :) peki froyo 2.2 ya bunun sürümü. 2.3e güncelleme geldi mi?

TheCower

TheCower

Üye
Tmm sağol güzelmiş :)

kargad

Üye
yanitlar icin cok tesekkurler

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
2.3.4 gelecek:)

mehmetkaraca1

Üye
ben huawei ideos x5 kullanıyorum gayet hızlı ve kullanışlı. tek problem şarjın az gidiyor olması. bazen sesimin karşıya iyi gitmediğini söyleyenler oldu ama arada bir konuştuklarıma sesim nasıl geliyor diye soruyorum iyi diyorlar.tavsiye ederim.. öyle çakma çin malları gibi değil gayet kaliteli. kvk garantisi var zaten

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben huawei ideos x5 kullanıyorum gayet hızlı ve kullanışlı. tek problem şarjın az gidiyor olması. bazen sesimin karşıya iyi gitmediğini söyleyenler oldu ama arada bir konuştuklarıma sesim nasıl geliyor diye soruyorum iyi diyorlar.tavsiye ederim.. öyle çakma çin malları gibi değil gayet kaliteli. kvk garantisi var zaten
o sarjin az gitmesi sorunu zaren butun androidlerde var kafana takma;)