Belle deki Sorunlar !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
Belle deki Sorunlar !!
Arkadaşlar Belle deki Sorunlar Şu Şeklide hard diskte ki bazı videolar oynatmıyor sorft format atınca tlf kendi kendine kapanıp açılıyor ovide ki opera kurulmuyor. bazı oyunlar dan atma sorunları var.. bunların hiçbiri anna da yok hard disteki atığım video acıyor belle de sorun var.. arkadaşalar delight v.31 türkçe olarak link var mı verebilirseniz. sevinirim. maxicep aylesii:))

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​ivo 3.1'de hiç öyle sorunlar görmedim ben

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
demek ki sen video atmıyorsun ilgilenmiyorsun ben tlf kompile flaşladım.. hiç de sorun olmadı asflat 6 kur bakalım.. oyun dan atıyor mu gör sonra galeri deki resimler bazen gözükmüyoo normel video acıyor zaten sorun yüksek kaliteli video acmıyor tlf sorf format attım düzelisn diyee kendi kendine restliyoo arama yaparken karşı taraf acınca titriyoo bunlar hep sorun

----------Eklendi @ 13:44:11 ---------- Yazıldı @ 13:42:47 ----------

arkadaşım sen tlf nasıl filaşladın pekii tlf acık mı kapalı mı ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
demek ki sen video atmıyorsun ilgilenmiyorsun ben tlf kompile flaşladım.. hiç de sorun olmadı asflat 6 kur bakalım.. oyun dan atıyor mu gör sonra galeri deki resimler bazen gözükmüyoo normel video acıyor zaten sorun yüksek kaliteli video acmıyor tlf sorf format attım düzelisn diyee kendi kendine restliyoo arama yaparken karşı taraf acınca titriyoo bunlar hep sorun

----------Eklendi @ 13:44:11 ---------- Yazıldı @ 13:42:47 ----------

arkadaşım sen tlf nasıl filaşladın pekii tlf acık mı kapalı mı ?

Arama yaparken, karşı taraf açarken titriyor demişsin. Bu ivo777'nin 3.1 versiyonlu CFW'sinin özelliğidir(farklı versiyonlarda da aynı özellik vardır büyük ihtimalle). Yani bu bir sorun değil, özelliktir.

Galerideki resimlerin görüntülenmesinde hiç sorun yaşamadım, CameraPRO kullanıyorum.

ivo777'nin 3.1 versiyonlu Türkçe Belle yazılımını kullandım, şu an Delight Belle v3.2 Türkçe kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 720p videoları rahatlıkla izleyebiliyorum.

Ayrıca, Normal flashlama yöntemiyle flashladım.

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
delight belle v3.2 türkçe linki var mı bende onu demek istiyorum onun yükleme videosu var mı yardımcı olursan sevinirim.

Lenneth

Üye
Web tarayıcı kendini kapatıyor biraz ağır sayfa açmak isteyince. Bir de telefonun dili Türkçe iken uygulama kurulmuyor.

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
ercan arkadasım verdiğin sayfa daki dört tane yazılmı indiricem değil mi hepsi içinde değil mi türkçe menü ve klavye falan onu ögerenim de ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ercan arkadasım verdiğin sayfa daki dört tane yazılmı indiricem değil mi hepsi içinde değil mi türkçe menü ve klavye falan onu ögerenim de ?

Ben o konudaki Belleyi kullanmıyorum. Dailymobile sitesinden indirip kurdum. Arkadaşın verdiği konuda sorabilirsin detayları.

Benim yüklediğim Belle:

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
senin verdiğin yazılım türkçe kardeşim kurucam da onun için soruyorum..

----------Eklendi @ 14:32:26 ---------- Yazıldı @ 14:27:35 ----------

arkadaşım sende yazılım varsa leptop yada sende benim gmail yollaya bilirimisin bekirtrk23gamail.com gönderisen sevinirim ercan kardeşim

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
senin verdiğin yazılım türkçe kardeşim kurucam da onun için soruyorum..

Core:

Rofs2:

Rofs3:

UDA:

Benim kullandığım Belle sürümü bu. Delight Belle v3.2 ve Türkçe'dir.

Yukarıda verdiğim 4 adet dosyayı indirip flashlamaya başlayabilirsin.

noar

noar

Üye
.eRCaN. bir sey sormak istiyorum, cevaplarsan sevinirim
ivo777 v3.1 kunlanmissin ve simdi Delight Belle kunlaniyosun, iki versiyonun arasinda ne gibi farklar ferketin.
ben ivo v3.1 kunlaniyorum, Delight Belle'ye gecsem mi gecmesem mi diye kararsiz kaldim.. :hmmm
T

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
.eRCaN. bir sey sormak istiyorum, cevaplarsan sevinirim
ivo777 v3.1 kunlanmissin ve simdi Delight Belle kunlaniyosun, iki versiyonun arasinda ne gibi farklar ferketin.
ben ivo v3.1 kunlaniyorum, Delight Belle'ye gecsem mi gecmesem mi diye kararsiz kaldim.. :hmmm
T

Delight biraz daha kişisel bir CFW yapmış. Yani adam kendi zevkine göre düzenlemiş yazılımı. Mesela yazı fontu, mesela açılış ekranı ve açılış sesi.

ivo777 ile arasında çok fazla bir fark yok aslında. Sadece font değişmiş, Ram miktarı 5 mb kadar daha fazla oluyor açılışta, telefon hafızası 195 mb civarında bu gibi farklar var.

ivo777'den Delight Belle v3.2'ye geçmeliyim diye soracak olursan, şiddetle geç demem şu an için :) Her ikisinin de CFW'si gayet güzel, hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan.

• Beğen
Tepkiler: noar
wratH!

wratH!

Üye
bu sorunların hiçbirisi bende yok ilk ivo 2.0 da video problemi vardı yenisi çıktı düzeldi asphalt 6 yı da kurdum oyundan attuğı doğrudur ama bir kere karşılaştım daha bir kere dahi olmadı soft formatta da sayısız soft format attım tel kapalıyken açılmadı tel. operanın yeni sürümü çıktı belle için haberin olsun sitede mevcut. arama açılırken titremesi de iyi bişey kulağında tutup bekliyeceğine elinde tutuyorsun daha az radyasyona maruz kalıyorsun:oke:. Bence betanın betası bi sürüm için harika bile denebilir. Belle+N8=Müthiş Bişey :D

noar

noar

Üye
Delight biraz daha kişisel bir CFW yapmış. Yani adam kendi zevkine göre düzenlemiş yazılımı. Mesela yazı fontu, mesela açılış ekranı ve açılış sesi.

ivo777 ile arasında çok fazla bir fark yok aslında. Sadece font değişmiş, Ram miktarı 5 mb kadar daha fazla oluyor açılışta, telefon hafızası 195 mb civarında bu gibi farklar var.

ivo777'den Delight Belle v3.2'ye geçmeliyim diye soracak olursan, şiddetle geç demem şu an için :) Her ikisinin de CFW'si gayet güzel, hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan.

Cevabin icin tesekkurler..
kafama takilmisti ne gibi farklar var diye, bu konuda beni aydinlatigin icin tesekkurler
Telefonu belli bi duzene soktum, ivo belle'den de memnunum, simdiye kadar bir sorunla karsilasmadim boyle devam etmek en iyisi..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Cevabin icin tesekkurler..
kafama takilmisti ne gibi farklar var diye, bu konuda beni aydinlatigin icin tesekkurler
Telefonu belli bi duzene soktum, ivo belle'den de memnunum, simdiye kadar bir sorunla karsilasmadim boyle devam etmek en iyisi..

Rica ederim. N8, Belle ile adam oldu :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Aynen..
Eskiden degitrimeyi bile dusundum, ama simdi aklimdan bile gecmiyor.. :)

Deight Belle v3.2'den bir kaç ss:

Ana ekran:

Menü:

Açılışta MemCheck Sonucu:

Ve telefon hız testi puanı:

İlk defa 2291'i görüyorum :)

noar

noar

Üye
Dedigin dogru adam kunlandigi font'tan anlasiliyor ki daha cok kisisel olarak yapmis.. Fontlari fazla begenmesemde guzelmis.. bi ara mutlaka kurup denicem..

Yalniz su Speedy Go! ivo'da varmi yoksa sonradan mi yukledin.. ??

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Dedigin dogru adam kunlandigi font'tan anlasiliyor ki daha cok kisisel olarak yapmis.. Fontlari fazla begenmesemde guzelmis.. bi ara mutlaka kurup denicem..

Yalniz su Speedy Go! ivo'da varmi yoksa sonradan mi yukledin.. ??

Buyur kardeşim ekte program mevcut :) .

Programı aç, Acceleration: on yap. Ardından testi başlat ve kaç puan aldığını gösterecek sana.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt