arkadaşlar emeği geçenlere çok teşekkürler çok stabil ve kullanımı kolay bir yazılım olmuş gerçekten çok beğendim emeği geçenlere çok çok teşekkür ederim elinize sağlık şimdilik küçük bir eksik var haritalarda wifi seçeneği yok dolayısıyla güncelleme dahi yapamıyoruz birde medya bar çalışmıyor bunlardaki hatalar düzeltilirse gerçekten çok güzel ve kullanışlı olur tekrar teşekkürler
- - - Eklendi - - -
bu arada hemen hemen bütün yorumları okudum şöyle bi düşündüm ben başka bir cwf mi yükledim acaba dedim kendi kendime yoksa yükleyen arkadaş bilmeden başka bir cfw mi yükledi foruma

gerçekten kolay kolay cwf beğenmiyorum kardeş daha önce onlarca cwf yükledim telefona tamam buldum işte bu dediğim bütün cwf ler daha 1 gün geçmeden ya donuyor ya hata veriyor yada kendi kendine reset atıyordu sen yorumlarda bilmiyorum demişsin bazı şeyleri ama sanırım bilmeden diğer cwflerde olmayan stabilliği kazandırmışsın

herzaman en az 3-4 cwf denerim nasıl olsa format atıyorum diğerlerinide deniyeyim derim fakat ilk defa senin cwf de takıldım sadece eksikleri giderirsen uzun soluklu bir cwf olur şarjıda fazla yemiyor aman kardeş cwf de değişiklik yapma sadece eksikleri gider yeter! kolay gelsin