Nokia N8 imi satayım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 imi satayım mı?
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Ben yaklaşık 7 aydır N8 kullanıyorum. Şimdi biraz sıkıldım açıkçası. Telefonu yurt dışından almıştım ve yaklaşık 800 Lira ya denk gelmişti. Şimdi satmak için bir kaç telefoncuya sordum, garantisiz olduğu için 400 den fazla veren olmadı. Ama birisi 600 lira veririn dedi. Şimdi ben bunu satıp 2. el Iphone 4 alsam mantıksızlık etmiş olur muyum? Bi de 2. el Iphone 4 fiyatlarını pek öğrenemedim, ne kadara alabilirim ortalama? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Artles

Artles

Üye
satma bence belleyi bekle veya belleyi kur direk

thegame123

Üye
birkaç hafta içinde iphone 5 piyasaya sürülmüş olacak ip5lerin satışına başlanmasıyla ip4leri an itibarinden daha ucuza bulabilirsin şuan 2.elleri yaklaşık 1400 lira civarında iphone 5lerin gelmesiyle 1100-1200 lira civarında bulabilirsin diye tahmin ediyorum

saygılar

Lenneth

Üye
Satıp iPhone 4 alın derim ama iPhone 4'ün 2. elleri 1200 lira'nın üzerinde hala..

memetsrb

Üye
kardeşler bendede c6-00 var 3 ay oldu alalı garantili satmalımıyım sizce

distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
tamm ya ne azarlıyosunuz el kadar çocuğu :) bilmiyodum o kadar olduğunu ayfonların.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​satma bence belle at direk vazgeciceksin satmaktan

epts

epts

Üye
bence de belle yükle.... beğenmesen sonra satarsın. Bazıları abarttıgımı düşüne bilir ama bence n8 leri belleden önce ve sonra diye ayırmak gerekir.

distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
ya kandırdınız beni :D belle yüklüyorum şuan. :hmmm bakalım ne olacak. yorumlarımı yazacağım yükledikten sonra.

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Satta sende kurtul bızde :) Git iphone al İtunes'e mahkum ol da gör dünyanın kaç bucak olduğunu..

• Beğen
Tepkiler: valent ve n000k
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bencede belle yükle vede o harika cihazın tadına var,ama ilede satacaksan bence iphone4 değilde gs2 al derim

WebStyle

WebStyle

Üye
İstediğin verimi alamıyorsan sat derim bence benimde uzun zamandır aklımda bir takım şeyler var. Ama şimdilik N8'i satmayı düşünmüyorum. (Belki ilerde olabilir.) Üstüne Samsung S2 alma planlarım var ancak samsung s2 plus çıkacak diyorlar bu da aklımı iyice karıştırdı. Şimdi gider cihazı alırım 1 hafta sonra plus çıkarsa o zaman moral bozukluğu olur işte :)

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
satıp ne almayı düşünüyorsun şuan telefon alıncak zaman değil eylül ekim ayında birçok telefon piyasa çıkacak kullanmaya devam et ve bekle derim.

aristotheles

Üye
Cânım telefon satılır da jailbreak,itunes,bilmem ne peşinde koşulur mu boşver bak keyfine? Iphone 4,5,6,7,8 sonu yok nasıl olsa.Bir yerde durmak lazım. Iphone kullanmasını bilmeyen ama parasının çok olduğunu gözüme sokmak için taşıyan akraba ve arkadaşlarım var.N8'de ucuz bir cihaz değil ama Somali'de acından ölen yavrular varken yazık bu cihazlara akıttığımız paralara. İyidir Nokia iyidir.Androidciler Symbian öldü diye çır çır çığırsada Nokia vazgeçmiyor ve Symbian'ı uçuşa geçiriyor,işe yaramayan 500000 uygulamadan işe yarar 5 uygulama evladır diyorum. Hele Anna ile biraz şarj problemi yaşadıktan sonra şarjım 3G açık 90 saate çıkınca C7'me tekrar aşık oldum.

valent

valent

Üye
Cânım telefon satılır da jailbreak,itunes,bilmem ne peşinde koşulur mu boşver bak keyfine? Iphone 4,5,6,7,8 sonu yok nasıl olsa.Bir yerde durmak lazım. Iphone kullanmasını bilmeyen ama parasının çok olduğunu gözüme sokmak için taşıyan akraba ve arkadaşlarım var.N8'de ucuz bir cihaz değil ama Somali'de acından ölen yavrular varken yazık bu cihazlara akıttığımız paralara. İyidir Nokia iyidir.Androidciler Symbian öldü diye çır çır çığırsada Nokia vazgeçmiyor ve Symbian'ı uçuşa geçiriyor,işe yaramayan 500000 uygulamadan işe yarar 5 uygulama evladır diyorum. Hele Anna ile biraz şarj problemi yaşadıktan sonra şarjım 3G açık 90 saate çıkınca C7'me tekrar aşık oldum.
Kardeş 90 saate nasıl çıkardın hemde 3g açıkken?benim bekleme sürem bile 20 saate düştü kullanınca 7 8 oda zor

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
BU saatten sonra nokia alınmaz sat kurtul dostum iphone4 almak yerine galaxy s2 , atrix ,sensation ,xperia arc gibi telefonlara bak , android dünyasına katıl , nokia faciasından sonra iyi gelecektir :oke:

aristotheles

Üye
Bu başlıkta ve diğer başlıkta yazdıklarımı uyguladım sonuç aldım.Şarj konularında mesajlarıma rastlarsınız .
Şu an 90 saati yakalamış durumdayım çok yoğun kullanmadım ama kendi haline de bırakmadım. Flaşlamakla zaman kaybetmeyin en az 10 kez değişik versiyonlarla flaşladım ama sonuç fiyaskoydu.Şarjım uzun gidiyor diyenlere çok bozuluyordum önceki sayfalarda bazı arkadaşların bana kızdığı gibi ama her türlü yemini ederim ki 18-20 saatten 90 saati buldum 3g açıkken.Yalan söylemek için neden bu kadar uğraşayım ne elde edebilirim ki.
Hafıza kartını çıkardım sonra
Hard Reset-Büyük ihtimalle bundan şifa buldum.
Factory Reset
Hafıza kartı format
Nokia tavsiyesi ile Bul uygulamasından Ot.yeniden başlatma ve şebeke arama kapalı-hard formattan önce bunu tek başına denedim bir işe yaramadı.Siz formattan sonra gene kapalı yapın belki yararı olur.
RamBlow-Linkini bulamadım,bendekini upload ettim-Çok işe yarayacağını sanmıyorum ama bir deneyin Cleanup ile hafızadaki programları öldürün.Zaten devamlı yapmaya gerek yok bir-iki sefer yapın programdan çıkın.

Birde Android-İOS-Symbian tartışmasının sonu yok uzar gider.Her sistemin artıları ve eksileri var kendine uyanı herkes kendi seçsin.

SilentOne

SilentOne

Üye
sat gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt