Valla gardaşım bak adam demiş satma hata yaparsın. neden diyecen telefon ve teknoloji işi şans işi yani herkezin telefonu iyi çıktı diye seninkide yüzde yüz sağlam ve iyi çıkacak diye bir kavram yok.
Öncelikle yıllardır cep telefonu kullanan biriyim yani ericson 628 ler t10 lar nokia 3310 lar 5110 yani her türlü telefonu kullandım aklınıza gelecek her telefon elimden geçti samsung ericson sony motorola ve dahası ama her seferinde nokiadan ayrıldığıma bin pişman oldum bak 2012 yılında çok övdüler Sony xperia p aldım simi taktım 2 gün sonra tel pert kulaklıktan ses gelmez sağda ses solda yok android diye bir övdüler bir övdüler 4.1 falan ula nete girdinmi çıkamıyon hacı kol gibi fatura uygulamalara gircen sonlandır diyecen sonlanmaz illa cebi kapat geri aç düşünsene bir facebook açtın çıkmak için hattı gprs den düşürmek için telefon reset götürdüm onu verdim N9 aldım nokia dır dedim candır dedim işletim sistemide Meengo linux dedik telefonu aldım sony nin yerine abi sensörler bozuk çıktı verdim servise 5 kere servis 1 garanti değişimi dediler ( SWAP) Tabirli başkasının onarım görmüş cihazı bana sıfıt diye okuttularmı bende verdim mahkemeye ve kazandım neyse demem oki ilk çıktı 5800 aldım 5 yıl kullandım ve kullanıyordum otobüste işe giderken hırsız çaldı taş gibi kaya gibi idi kaç kere suya düştü kaç kez 6. kattan çakıldı tık demedi şimdi LM 920 kullanıyorum 6 ayı geçti ilk aldım 2. gün bir program kurdum kitlendi resetledim ve ogün bugündür tık yok 1 tane sorun yaşamadım gittim geçenlerde birde LM 820 aldım kullanıyoruz yine sorun yok şimdi davadan kazandığım para ilede LM 720 yada LM 928 alacam ben seviyorum telefonumu ve şunu açık açık söyleyeyim bu güne kadar 2. el telefon almadım ve asla almam Kutudan kendim açarım kimseyede açtırtmam benim huyum bu sana tavsiyem sende 2. el alma bak kos koca servis beni ayak üstü... anla işte sıfır değişim diye tamir görmüş cihazı verdiler neler dönüyor neler kaldıki telefoncular ben 5800 satam diye gittim birgün 200 tl verdi 1 hafta sonra alma bahanesi ile gittim benim satacağımdan daha kötü eli yüzü telefona 400 tl çekti yani bu işler böyle senden 600 e alır onu okutur 1300 tl

ben 920 ile çok s3 çok sony xperiza ve kral telefonu madara ettim bu cihazda hocam ilgi çekicilik var asalet var bir otobüse biniyorum telefonu çıkarınca millet baka kalıyor kör değilim yani sağımdaki solumdaki insanların bakışını ne bileyim ben buna telefon demiyorum artık çünkü değil hocam 6 aydır kurcalamadığım yeri kalmadı kısa ve öz satarsan pişman olursun androidmiş ios muş hepsi hikaye yeğenimde 4s var 15 dakka telefonumu kullandı 1 aylık 4s i önüme koydu al abi bu senin 920 benim oldu diye ki yıllardır iphone kullanan biri s3 kullanan dayım bile gel değişelim dedi yok dedim zaten sağlamlık konusunda ben bunun üzerine tanımam patronum 4s i 10 metreden düşürdü cam çerçeve kasa uçtu birde korumalıkları varken ben 15 metreden demir merdivenlerden seke seke düşürdüğümde dedimki aha gitti telefon ama aşağıya inip aldığımda herkez şok oldu Çiziğin Ç si yok ve daha 3 günlüktü ne kılıf ne camda koruma birşey yoktu 6 ay içinde sayısız kez düşürdüm çamura bile düştü ama birşey olmadı.demem oki herzaman kötü çıktı bozuldu diye hep bozulmaz bak n9 um servisteyken aldım ben 920 yi ve halen kullanıyorum n9 unda parasını geri alacam davayı kazandım onun parasınada 920 yada 928 yada 720 alacam

şans diyecen bu işlere ama satma diyorum Nokianın parçası değerlidir nokiayı telefoncu neden sevmez bu ithalatcı firmanın yüzünden neden? s3 çıkmadan kılıfı kabı cam koruması binlerce şeyi ülkeye getirildi 920 çıktı biz aylarca kılıf bulamadık bu ithalatcı firmadan kaynaklı şahsen ben nokia türkiyeyi ticaret ve sanayi bakanlığına şikayet ettim türkiyede satışlarda resmi olarak 6 firma başvurusu var 1 tanesi onay almış şu anda resmi sitelerinde etilerde olan şirketinde bakanlıkta onayı yok suç duyurusunda bulundum yani ithalatcı firma değişmediği sürece bu ülkede nokia hak ettiği yere gelemez.