BiffMcFly
Üye
Telefoncular yuzune bakmıyor Lumia 920 :S
Bildirim sorunundan ve marketten bıktığım için telefonu satmaya karar verdim 6 tane telefoncu gezdim 4 tanesi bunu alsak elimizde patlar, tutmadı, değersiz diye almadı hele ordaki adamlar niye bunu aldın diye uzaylı muamelesi yaptı diger 2 tane telefoncu 600-650 gibi komik miktarlar önerdi, ben konuşurken bir adam iPhone 4 gösterdi telefoncuya, 800 liraya aldı 2 yıllık telefon.
Kafayı yiyecem yemin ediyorum ettim bir cahillik Nokia aldım kurtuluşu 900 lira zararla mı yapacam şimdi. Hem sorunlu olsun hem değersiz of of :S
Kafayı yiyecem yemin ediyorum ettim bir cahillik Nokia aldım kurtuluşu 900 lira zararla mı yapacam şimdi. Hem sorunlu olsun hem değersiz of of :S

Ben 920 aldım hiç bi sorun yaşamadım maşallahı var telefonun herşeyinden memnunum 2 - 3 telefoncu değersiz yok para etmez dedi diye sen kendini strese sokmasana
Telefoncuların hepsi aynı mantıkla alışveriş yapıyo zaten ucuza alır pahalıya satar. Sana yazık olmuş Lumia920 den anlamıyosan hiç yüksek segment telefon alma yani. Açıkçası bana iphone 5 mi s4 mü lumia 920 mi deseler hiç düşünmeden 920 derim asla anroide geçmem ios da zaten iyice yerin dibine girdi. Bence o telefonun keyfini çıkart. Windows işletim sisteminin değeri çok yüksek bence