Telefoncular yuzune bakmıyor Lumia 920 :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BiffMcFly

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncular yuzune bakmıyor Lumia 920 :S
Bildirim sorunundan ve marketten bıktığım için telefonu satmaya karar verdim 6 tane telefoncu gezdim 4 tanesi bunu alsak elimizde patlar, tutmadı, değersiz diye almadı hele ordaki adamlar niye bunu aldın diye uzaylı muamelesi yaptı diger 2 tane telefoncu 600-650 gibi komik miktarlar önerdi, ben konuşurken bir adam iPhone 4 gösterdi telefoncuya, 800 liraya aldı 2 yıllık telefon.

Kafayı yiyecem yemin ediyorum ettim bir cahillik Nokia aldım kurtuluşu 900 lira zararla mı yapacam şimdi. Hem sorunlu olsun hem değersiz of of :S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Madem kullanmak istemiyorsunuz internetten satmayı deneyin derim.
Telefoncuların çoğu ticari tabirle "ölücü".
En son teknoloji ürün de getirseniz fazla bir nakit vermek istemez ve cihazı ceset fiyatına alır.

Bir de şunu belirtmek istiyorum.
Lumia 920'yi satıp Android'e veya iOS'a geçenler genellikle pişman oluyor.
Bu sistemdeki canlılığı çok ararsınız bence.
Diğer sistemlerde bir şeye bakmak için uygulamayı açmak zorundasınız.
Bunda ise uygulama güncellemeleri ve bildirimleri doğrudan canlı karelere geliyor.
Sistemin elbette şu an önemli eksikleri var.
Ancak satıp geri dönmeye uğraşarak pişman olmaktansa, sabır gösterip beklemeye değer bence.
Şimdilik mevcut özellikler ve uygulamalarla keyfini çıkarmak gerek, bu benim şahsi fikrim.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021, Web Designer ve teAtalay
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Madem kullanmak istemiyorsunuz internetten satmayı deneyin derim.
Telefoncuların çoğu ticari tabirle "ölücü".
En son teknoloji ürün de getirseniz fazla bir nakit vermek istemez ve cihazı ceset fiyatına alır.

Bir de şunu belirtmek istiyorum.
Lumia 920'yi satıp Android'e veya iOS'a geçenler genellikle pişman oluyor.
Bu sistemdeki canlılığı çok ararsınız bence.
Diğer sistemlerde bir şeye bakmak için uygulamayı açmak zorundasınız.
Bunda ise uygulama güncellemeleri ve bildirimleri doğrudan canlı karelere geliyor.
Sistemin elbette şu an önemli eksikleri var.
Ancak satıp geri dönmeye uğraşarak pişman olmaktansa, sabır gösterip beklemeye değer bence.
Şimdilik mevcut özellikler ve uygulamalarla keyfini çıkarmak gerek, bu benim şahsi fikrim.

hocam ben ilçede yaşıyorum ne kap var ne kılıf telefonuda internetten 2. El aldım 1000tl adam sadece 2defa şarza takmış yapacak bir ley yok nokiada fiyatlar çabuk düşer yaa satacaksın 800-900liraya yada bekleyeceksin telefon ilerde hepsınden ıyı olacak

enterneoll

enterneoll

Üye
telefonları telefoncuya satmak çok karsız bir iştir.

alical33

alical33

Üye
telefonu satacaksan elden satacaksın değilse telefoncular teli öldürüyor sana 600 650 lira diyen adamlar satsan 1200 den aşağı fiyat vermez 920 çorumdada öyle bi adam beyaz 920 ile sarıyı değişmek için bende 200 lira para istedi sarıyı 1200 e satıyodu max aldığı fiyat 900 dür

- - - Eklendi - - -

çorumda olsaydın s3 ile değiştirtirdim 920 ni ama değilsin

- - - Eklendi - - -

çorumda olsaydın s3 ile değiştirtirdim 920 ni ama değilsin

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

t_a_k_ii

Üye
Windowsphone daha çok yeni arkadaşlar...Sabır gösterip beklemek lazım.Ben de androitten nefret ediyorum ancak windowsphone gelişene kadar beklemek şart en azından 1080p ler gelene kadar.Ben windowsphone nokia işbirliği konuşulurken daha beklemeye başlamıştım ancak forumdaki eksiklikleri konuşulunca geri durdum...Sabretcez biraz galiba...

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Telefoncular zaten çok düşük bi fiyatla almaya çalışırlar sen ne diye üzülüp duruyosun kardeşim iyice araştırsaydın burda mızmızlanıyosun :) Ben 920 aldım hiç bi sorun yaşamadım maşallahı var telefonun herşeyinden memnunum 2 - 3 telefoncu değersiz yok para etmez dedi diye sen kendini strese sokmasana :D Telefoncuların hepsi aynı mantıkla alışveriş yapıyo zaten ucuza alır pahalıya satar. Sana yazık olmuş Lumia920 den anlamıyosan hiç yüksek segment telefon alma yani. Açıkçası bana iphone 5 mi s4 mü lumia 920 mi deseler hiç düşünmeden 920 derim asla anroide geçmem ios da zaten iyice yerin dibine girdi. Bence o telefonun keyfini çıkart. Windows işletim sisteminin değeri çok yüksek bence :) Tek geçerim. Tekrar düşün kararını.

saynesim

saynesim

Üye
Allah kimseyi telefoncuların eline düşürmesin biraz kabaca olacak ama hepside karektersiz sen öyle diyorsunda ben geçen telefoncunun birine girdim bir tane lumia 920 ikinci el gördüm sordum kaç para bana 1350 tl dedi bide yazık telefonu o kadar hırpalamışlar telefon sanki Suriye savasinda çıkmış madem bu telefon güzel değil bu telefonu allahtan korkmadan bu fiyata nasıl satıyor dersiniz

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
ben alabilirim tabi sorunu gerçekten yoksa ve sağlamsa fiyat ne kadar?

saynesim

saynesim

Üye
Bu telefonun tek bir sornu var uygulama az o da zamanla olacak diğer işletim sistemli telefonlar Çöplükten başka değil bak kardeşim bende lumia 920 var bide note 2 var inanki bir tane lumia 920 yi 10 tane note 2 ye değişmem

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi telefoncu tabi öyle diyecek.

Çok şahane cihaz süper bir şey derse çok para vermek zorunda kalır.

Cihazı aşağılayacak ki sen de bir an önce kurtulayım,zararın neresinden dönersem kardır diye düşünüp yok pahasına satacaksın.

İki gün sonra o adam o cihazı öyle bir överek anlatacak ki iki katı fiyatına geri alırsın valla :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k, kamuraN021, nanotex ve 2 diğerleri
Web Designer

Web Designer

Üye
Abi telefoncu tabi öyle diyecek.

Çok şahane cihaz süper bir şey derse çok para vermek zorunda kalır.

Cihazı aşağılayacak ki sen de bir an önce kurtulayım,zararın neresinden dönersem kardır diye düşünüp yok pahasına satacaksın.

İki gün sonra o adam o cihazı öyle bir överek anlatacak ki iki katı fiyatına geri alırsın valla :kıskıs:

Kesinlikle katılıyorum :kop:

tapatalk

tapatalk

Üye
Telefoncu cihazi kotulemez sadece fiyat verir. Telefoncularda begendigin bi model varsa üstüne para koy takas et daha az zarar edersin. Necatibey telefon borsasinda 0 mor 8x 900 TL fiyati vardi. Wp nin de fiyatlari hemen ucuzluyo

Türe

Türe

Üye
Uygulama açmak zorunda değiliz anlık bildirim var yanlış bilgilendirme olmasın.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
ben götürdüm adam 1400 tl veririm demişti

tapatalk

tapatalk

Üye

Uygulama güncellemelerini anlık bildirimlerle alabiliyor musunuz?

İosun bizden caldigi bi çubuk var bilirmisin ? Orda anlik olarak akiyo ve hicbir sistemde bu kadar rahat değil 3gs de kullandim oradan biliyom

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Kullan gitsin internette ne kılıflar var birde sudan ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt