Kötü haber!Yeni NOKİA modellere cfw atılmıyor,PRODUCT KODU DEĞİŞMİYOR!!örn:E6-00

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Kötü haber!Yeni NOKİA modellere cfw atılmıyor,PRODUCT KODU DEĞİŞMİYOR!!örn:E6-00
Kötü haber!

Bugüne kadar flash atamadığım,canlandıramadığım telefon kalmamıştı ama 5 gündür gece gündüz uğraşıyorum yeni çıkan E6 maalesef ne jaf'la nede phoenixle cfw yemiyor.orjinal yazılımı dışında!en ufak bir İNSTALLSERVER.exe hack dosyasını bile gömemedim yazılımın içine,telefon almıyor.NOKİA EDİTÖR programı artık hiç bir işe yaramıyor.işin garibi adamlar artık nasıl bir güvenlik duvarı koydularsa,telefonu defalarca susturmama rağmen orjinal yazılımı geri yüklediğimde telefonun en ufak hiçbir ayarının değişmediğini ve en ufak bir bilgimin gitmediğini gördüm.

Bu demek oluyorki dead phone yaptığımda içinden sadece bir dosya siliniyor ve geri orjinal fw'yle flashladığımda o dosyayı geri alıp açıyor.

Yada phoenix artık yetmiyor,jaf zaten hiç işe yaramıyor yeni driverları görmüyor bile.jaf_nok4models yapılandırma dosyasına RM-609 u tanıtmama rağmen.

Fenix diye bir flash atma programı buldum fakat oda güvenlik kartı istiyor,program açmıyor bile.

Cesareti olan arkadaşlar varsa denesin,hatta bu işte proflaşmış arkadaşlar buyrun bir el atın deneyin.illaki box'la atılır belki ama usb ile yemiyor maalesef...
Daha 1 aylık telefonumu yerden yere vurdum tüm içini.Cihaz bana direniyor ben cihaza.

anılbaran

anılbaran

Üye
onun icın yeni programlar cıkar zaten

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
yahu ne alaka yeni çıkan cihazlar cfw yemiyor diye az bak S^3 bölümüne cfw nasıl atıyorlar E6 nın olayı ekran çözünürlüğü ve birkaç farkdan kaynaklı yoksa diğerleri cfw ve hack yiyor

pRime.

pRime.

Üye
Belle cfw'leri var bir sürü.

Symbianist

Symbianist

Üye
bir arkadaş bu konuda dr web ile çözüm bulmuş ben denedim oldu. eğer hepsinde olursa daha cfw ve hellox ile uğraşmaz millet

achie

achie

Üye
NFE Core 2 ile core dosyasının kilidini kaldırdınmı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S^3 de böyle bir sorun yok ama anna ile geldigi için anna'da olabilir.
Birtek c5-03'de cfw kilidi var o da kırılır yakında belkide kırılmıstır tam bilmiyorum.
Ama söyle bir gerçek var nokia bu cfw isine çok kızıyor.Hatta 5800 için v60 gelicek dendi sırf bu cfwler yüzünden wazgeçildigi söylendi nokia forumlarında.Sonra tekrar sikayetler artınca v60'ın gelecegi duyuruldu.V60 belkide buna benzer bir kilit içerebilir sasırmamak lazım.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

yok arkadaşım.tam nasıl oluyor,ufak bir izah edebilirsen,yada varsa bir araştırayım

----------Eklendi @ 13:57:56 ---------- Yazıldı @ 13:56:31 ----------

S^3 de böyle bir sorun yok ama anna ile geldigi için anna'da olabilir.
Birtek c5-03'de cfw kilidi var o da kırılır yakında belkide kırılmıstır tam bilmiyorum.
Ama söyle bir gerçek var nokia bu cfw isine çok kızıyor.Hatta 5800 için v60 gelicek dendi sırf bu cfwler yüzünden wazgeçildigi söylendi nokia forumlarında.Sonra tekrar sikayetler artınca v60'ın gelecegi duyuruldu.V60 belkide buna benzer bir kilit içerebilir sasırmamak lazım.

ne yaptıysam yediremedim.telefon şuan dead phone duruyor

Symbianist

Symbianist

Üye
NokiaEditor Beta4 denedin mi

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaş bu konuda dr web ile çözüm bulmuş ben denedim oldu. eğer hepsinde olursa daha cfw ve hellox ile uğraşmaz millet

bi link atabilirmisin arkadaşım

----------Eklendi @ 14:07:40 ---------- Yazıldı @ 14:04:40 ----------

sanırım bu linkdeki doğru anlatım,bi bakabilirmisin doğrumu

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...kirdek-rofs2-rofs3-duzenlemeler-2-512017.html

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum durumu izah ettim e6 diğer S^3lerden farklı onun için cfw çıkmasını bekleyeceksin he hack diyorsan hepsi oluyor

Symbianist

Symbianist

Üye
Symbianist

Symbianist

Üye
sen şu üstte yazdığımı üşenmeden dene istersen. faydası olacağını düşünüyorum.

taz_947

Üye
dostum durumu izah ettim e6 diğer S^3lerden farklı onun için cfw çıkmasını bekleyeceksin he hack diyorsan hepsi oluyor

işte o cfw'yi ben yapıyorum ama symbn anna olayı yemiyor.jaf yetersiz kalıyor phoneix sonuna kadar yürütemiyor.yazılımı.kendi orjinal yazılımını bile atarken bile phoenixin refurbish bölümünden options kısmında fpsx dosyalarını sorunlu gösteriyor.kırmızı renkte gösteriyor onları silmek zorunda bıraktırıyor program.elimde e72de var aynı olayı tekrar onada denedim defalarca hiçbir sorun problem yok.

----------Eklendi @ 16:35:10 ---------- Yazıldı @ 16:33:38 ----------

sen şu üstte yazdığımı üşenmeden dene istersen. faydası olacağını düşünüyorum.

üşenmek ne demek 5 gündür gece gündüz bununla uğraşıyorum,ha çözdüm ha çözeceğim diye.saol dostum hemen bakıyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
inşallah çözüm olur. bende 6710 var. bir zamanlar da bunu hack yapmaz çok zordu. ama artık bir sürü yöntemi var. belki senin de işini görür.

taz_947

Üye
inşallah çözüm olur. bende 6710 var. bir zamanlar da bunu hack yapmaz çok zordu. ama artık bir sürü yöntemi var. belki senin de işini görür.

programın mantığını anladım.önce bi telefonu açmam lazım.türkiyede olmayan bir üst yazılımı kurmuştum çünkü.onun türkçe dili benim q klavyeyle türkçe karakterlerin yerleri farklı.bir alt fwnin orjinal dil dosyasıyla değiştiriyorum onu bile almıyor.klavye çok gıcık oldu şimdi.

bu işlerle yeni uğraşmaya başlayanlar bile çatır çatır dil yazı fontu bile değiştirirken ben daha orjinal dili bile ekleyemedim.

Üst Alt