O konu ise yaradı çok kişide. Bir konu daha açtılar sonra onu denedin mi ? Link vereceğim de telefondan zor oluyor. Ya destek bölümünde ya da s60 v 3 sistem modifi. dedir
----------Eklendi @ 19:24:11 ---------- Yazıldı @ 19:17:02 ----------
Aha da linki buldum http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html
ilgine alakana çok teşekkür ederim kardeşim.telefonu tek bir şekilde tr klavye yapabildim.aklında olsun tüm forumdaşlarada söylüyorum.eğer 2011 model nokia alırsanız:
tr kodu kesinlikle değişmiyor.downgrage kesinlikle yapılmıyor.modifiye yazılım hiç kesinlikle kabul etmiyor.
benim telefonu canlandırabildiğim tek yazılım ve tr klavyeli tam türkçe fw Trcellin nokia tarafından çıkartılmamış trcell tarafından çıkartılmış FW 24.14 oldu.
telin ilk çıktığı ve piyasadaki sürüm 21.014
benim hatamda ki her hatalar birer tecrübedir ve bunu ilgilenen arkadaşlara öğretmektir; TRde daha çıkmamış ama tüm dünyada kullanılan FW 22.14 yazılımını modifiye edip kullanmaktı ve ilgilenen arkadaşlarla paylaşmaktı.ama maalesef olmadı 10 gündür gece gündüz uğraşdım.
yazılımda neler mi vardı

hack,tam tr desteği,vebtarayıcı hafızası sürücü :E , gereksiz zil seslerini kaldırıp tel hafızasını açmakdı.
ama maalesef olmadı
telefon sadece o anki yada bir üst yazılımı yiyor.oda jafla kesinlikle yemiyor.tanımıyor bile.başka iki flash atma programıylada denedim oda başarısız.
birtek phoenix işlem yapıyor oda fw atma işlemini tam sonlandırmıyor.sonuna doğru takılıyor kalıyor.telefon test moduna geçiyorsa ön dosyaları yüklüyor sonra flash işlemi sonlara doğru gelip hata veriyor test modu telefonda öylece kalıyor.o hataya chancel demek zorunda kalıyorum tekrarla dersem bile 30 kere demişimdir sonuç olumsuz.chancel deyip phoneixin sağ üstteki linkden modu normal yapıp bir dakka bekleyip telefonun powerdan kapatılıp açıldığında telefon açılıyor.ama içindeki bütün bilgilerim ve ayarlarımın değişmemiş olduğunu gördüm defalarca.mecazi olarak yazılımda sanki bi dişli var oradaki diş uymuyor tam oturmuyor.
buda demek oluyorki nokia nasıl bir güvenlik koyduki orayı aşamıyor orta yazılım dosyalarını değiştiriyor ama product kod yerinden oynamıyor.
şuan telim trcellin telefonu oldu.açılış ve kapanışda trcelle bağlan hayata ve trcellin programlarını yüklemiş oldu.yüklediğim fw kodu:059L739 iken telefonumun dil kodu hala :059G0X0 .Fakat TRCELL bu yazılımı fw 22.14 yani türkiyede olmayan son yazılımın üstüne yamalamışlar.nasıl anladın diye sorarsanız içindeki programların,tarayıcının sürümlerine baktım 22.14 deki son sürümler.trcell reklamları var ama bunada şükür tam türkçe olduve istediğim yazılım oldu.TRCELLde bu yazılımı daha yeni sürmüş yazılım sürüm tarihi daha 10 günlük.reklamlardan kurtulabilmek için tek çarem bir üst yazılımı beklemek.
Bütün 2011 model Nokia alıcı arkadaşlar tecrübelerimi kulak arkası etmeyin.
doomsday@
güzel kardeşim. verdiğin konuyu inceleyip inşallah hackleyebilirim.10 gün önceki yola çıktığım asıl amacım oydu çünkü,çıldırmanın eşiğinden döndüm

telefon nerelerden nerelere geldi
son verdiğin yöntemide deneyip paylaşırım.bakalım onu yiyecekmi?çok teşekkür ederim tekrar ilgine ve alakana.
bugüne kadar 6yıldır maxicep ailesine ve DH formunda hep yardım edip konu açıp paylaşıyordum.DH'e ağırlık verdim ama kıymetim bilinmedi ve uzaklaştırıldım,çoluk çocuk yeri olmuş dedim Adminlere isyan ettim kızdım,burası bitmiş dedim mail attım defalarca,"hakaret etmişsiniz" cevabından başka bi cevap alamadım. ilk defa yardım istedim, tek destek buradan geldi.ilgilenenlere minnettarım,DH ya verdiğim tüm emeği buraya verseymişim keşke.Bundan sonra buradayım tamamen.
Kalite ve olgunluk her zaman kendini belli eder
Elektronik teknisyeniyim,yıllardır telefonlarlada uğraşmaktayım.yardıma her zaman açığım.