Kötü haber!Yeni NOKİA modellere cfw atılmıyor,PRODUCT KODU DEĞİŞMİYOR!!örn:E6-00

Sponsorlu Bağlantılar

taz_947

Üye
sen downgrade yapacaksın o zaman. ben phoenix ile denedim olmamıştı belki jafla olur downgrade. ama riskli diyorlardı.

----------Eklendi @ 17:02:26 ---------- Yazıldı @ 16:54:26 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...elefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html bir de buraya baksana belki rm kodu değişince birşeyler olur tabi tek rm çeşidi yoksa senin telefonun

bu cihazın tek bir kodu var oda RM-609 hiçbir ülke farketmiyor.downrage yide denedim.banamısın demiyor.jaf zaten teli bile görmüyor.driverler sorunsuz kurulu olmasına rağmen bile.yeşil ikonlardan biri yanmıyor.yanmadığı içinde flasha başlamıyor.ama e72yi çat diye görüyor.phoneixde artık hata vermeye başladı,orjinal yazılımı bile artık eksik dosya olarak görüyor.ama birönceki yazılımı görüyor.defalarca kaldırıp kurmama rağmen bile.çok garip bi durum.işin ilginç yanı bide tel dün açıkken dil koduna baktım 22.14 kurulu ama 21.14 ün dil kodunu gösteriyordu.şimdi 22.14de phoenix hata veriyor.21.14ü görüyor flasha başlıyor ama flashın en sonunda factory yetses hatası veriyor.usb tak çıkar tak yes e bas diyor ama yemiyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
NFE Core 2 ile core dosyasının kilidini kaldırdınmı?

dostum pm'ine bakabilirmisin bi.

----------Eklendi @ 17:53:20 ---------- Yazıldı @ 17:49:15 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/flashsiz-sertifikasiz-symbian-anna-s-3-s60v3-s60v5-hackleme-tum-surumler-denendi-545767.html

buraya bir bak istersen eğer bu olursa da benim açtığım bir konu var oraya da bakarsan faydasını görürsün. ama önce sisteme erişim şart. yani ilk linkteki bilgilerle sisteme erişirsin galiba sonra da ikinci linkle her programı kurarsın http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...fika-ile-her-turlu-programi-kurun-543608.html

anlatımın ve alakan için teşekkür ederim arkadaşım.ilgine minnettarım

----------Eklendi @ 18:26:20 ---------- Yazıldı @ 17:53:20 ----------

NFE Core 2 ile core dosyasının kilidini kaldırdınmı?

arkadaşım pmde verdiğin anlatım linki reklama girdiği için görünmüyor.msn adresimi verdim mesaj kutuna bi bakabilirmisin.

sorun çözülmediki.bi umut fikir bekliyorum.

hepinize teşekkür ederim alakanız için,ilk defa biçare kaldım

Symbianist

Symbianist

Üye
Rica ederim de birşey yapamadik ki

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
prof arkadaşlar bi destek istiyorum

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
arkadaşım yeni nokia lar için artık crackli programlarla yazılım atmak çok zor yazılım için yeni cihazlar var örneğin nokialar ın tüm modellerine yazılım atan atf turbo flash diye bir cihaz var telefoncularda bulunur aktifleştirme ile birlikte fiyatı 1300 tl yani yeni cihazlarda ücretsiz yazılım atma zorlaştı

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yeni nokia lar için artık li programlarla yazılım atmak çok zor yazılım için yeni cihazlar var örneğin nokialar ın tüm modellerine yazılım atan atf turbo flash diye bir cihaz var telefoncularda bulunur aktifleştirme ile birlikte fiyatı 1300 tl yani yeni cihazlarda ücretsiz yazılım atma zorlaştı

aynen öyle olmuş arkadaşım.phoenix yazılımı görüyor işlem yaptırmıyor,jaf zaten telefonu bile tanımıyor.ilk defa geldim böyle bi işe.
teli zoraki euro yazılımıyla açabildim.saçma sapan bişey oldu telefon.ama içindeki hiçbir bilgim silinmedi hala çok garip.

Lenneth

Üye
Atılamaması gaye normal, sonuçta cihazı hacklemek illegal bir işlem buna karşı önlem almaları gayet doğal.

pelin@

pelin@

Üye
ya arkdşlr bişi sorabilrmym bna yardmcı olurmusunuz lütfen ?? 450-500 arası bi telefn alıcm ama hala karar veremedm. nokia C5-03 mü , samsung galaxy mini S5570 , mü Lg P350 mi? yada önerebiliceginiz bi telefon varmı__

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle olmuş arkadaşım.phoenix yazılımı görüyor işlem yaptırmıyor,jaf zaten telefonu bile tanımıyor.ilk defa geldim böyle bi işe.
teli zoraki euro yazılımıyla açabildim.saçma sapan bişey oldu telefon.ama içindeki hiçbir bilgim silinmedi hala çok garip.

cihazın ürün kodu bile değişmiyor.şuan zoraki euro fw atıp açabildim ama ürün dil kodu hala türkçe ve ne nemesis ne phoenix ürün kodunu değiştirebiliyor.nemesis görmüyor bile telefonu.e72yi takıyorum görüyor,e6 görünmüyor.phoenixde change yapmıyor.

----------Eklendi @ 20:05:35 ---------- Yazıldı @ 20:00:52 ----------

ya arkdşlr bişi sorabilrmym bna yardmcı olurmusunuz lütfen ?? 450-500 arası bi telefn alıcm ama hala karar veremedm. nokia C5-03 mü , samsung galaxy mini S5570 , mü Lg P350 mi? yada önerebiliceginiz bi telefon varmı__

vallaha arkadaşım sorduğun soru konuyla kel alaka olmuş ama kendi fikrimi söyleyeyim hazır sana yazmışken.bir nokia'cı olarak c5 taraftarı değilim,lg desteği az olan bir cihaz.e sende bir bayan olarak çok abartı bi şekilde benim gibi kullanmayacağına göre.samsung galaxy al derim.illaki dokunmatik ekran istiyorsan,çok önemli değil dersen E72 yi şiddetle öneririm beyaz olanını.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm

----------Eklendi @ 00:53:17 ---------- Yazıldı @ 00:33:54 ----------

E6 hala olmuyor maalesef.ne dil kodu değişiyor nede extra bi yazılım,program

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ayrı bir konu açarsan daha fazla seçenek sunarlar. Ama fiyat aralığında en iyi Samsung Galaxy Gio derim.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sırf bunun için laptopa çift işletim sistemi kurdum.vistaydı yanına xp kurdum.xpde phoenix sağlıklı çalışıyor.indirdiğim yazılımı görüyor.teli geri germay yazılımı yükleyebildi,fakat dil kodu hala türkçe. navifirm le uda.fpsx dosyasını indirdim.hala sertifika hatası veriyor.yazılımda oynama yaptığım zaman phoenix kesinlikle almıyor.phoenix de son sürüm.

Symbianist

Symbianist

Üye
sen şu meşhur konuyu denemiş miydin hack için

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sen şu meşhur konuyu denemiş miydin hack için

hangi konuyu arkadaşım

dr web galiba bahsettiğin.son 3 saattirde onunla uğraşıyorum ama sonuç olumsuz.herşey prosedürüne göre videodakiyle fakat bendeki tek farklılık,quaranty klasöründeki virüsleri silip,zipden çıkan sürücü klasöründeki dosyaları attığımda,programın qarantinasında görünmüyor.ama videoda c:/sys/klasöründe gösteriyor.bende tık yok bomboş

Symbianist

Symbianist

Üye
Rica ederim çok kişi hack yaptı telefonuna o konuyla. seninkine de olur inşallah

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yabancı bir siteden edindiğim bilgiye göre yeni çıkan S^3 lerin product kodu değişmiyormuş ki çok uğraştım cidden bütün çabalarıma rağmen değişmedi..o yüzdende farklı bir yazılım atmak imkansız.downrage bile yapamıyorum.

Symbianist

Symbianist

Üye
downgrade riskli diyorlar.

Üst Alt