taz_947
Üye
sen downgrade yapacaksın o zaman. ben phoenix ile denedim olmamıştı belki jafla olur downgrade. ama riskli diyorlardı.
----------Eklendi @ 17:02:26 ---------- Yazıldı @ 16:54:26 ----------
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...elefonlarin-rm-kodunu-degistirmek-247998.html bir de buraya baksana belki rm kodu değişince birşeyler olur tabi tek rm çeşidi yoksa senin telefonun
bu cihazın tek bir kodu var oda RM-609 hiçbir ülke farketmiyor.downrage yide denedim.banamısın demiyor.jaf zaten teli bile görmüyor.driverler sorunsuz kurulu olmasına rağmen bile.yeşil ikonlardan biri yanmıyor.yanmadığı içinde flasha başlamıyor.ama e72yi çat diye görüyor.phoneixde artık hata vermeye başladı,orjinal yazılımı bile artık eksik dosya olarak görüyor.ama birönceki yazılımı görüyor.defalarca kaldırıp kurmama rağmen bile.çok garip bi durum.işin ilginç yanı bide tel dün açıkken dil koduna baktım 22.14 kurulu ama 21.14 ün dil kodunu gösteriyordu.şimdi 22.14de phoenix hata veriyor.21.14ü görüyor flasha başlıyor ama flashın en sonunda factory yetses hatası veriyor.usb tak çıkar tak yes e bas diyor ama yemiyor.