Anna Güncellemesi ilk İzlenimler Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
haklısın reyiz bunlara yapacak bişey yok can sıkıntısı evde yapacak bişey yok telefon flaşhlıyorum günlük bende :)

atmaca508

atmaca508

Üye
telefonum n8 ben fazla farkındalık görmedim
-ev ekranı değişmiş
-takvimde zoom özeliği gelmiş
-inrernet taraycısında geri tuşu eklenmiş
yanarımda ugulamalrım giti ama saolsun bir arkadaşımız maxicepte çözümü buldum telefonun dilini ingilizce yapın eski uygulamalarız geri geliyor türkçe yapınca geri gidiyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
haklısın reyiz bunlara yapacak bişey yok can sıkıntısı evde yapacak bişey yok telefon flaşhlıyorum günlük bende :)
sikayet ediyimmi sence yonetime yoksa agzindan kacirdi bence baklim ozur gelicekmi gelmezse YONETIME ileticem arkadasin mesajini...

serkanet

Üye
sen bilirsin babacan küfür etmemiş sonuçta bi gelsin bakıyım ne diyor yazılım yükleyebildiyse gelir teşekkür eder yoksa söver bu adamlar böyle

gourme

Üye
evet signal boost diye bi ikon vardı dokunduğumda sistem hatası dedi ve reset attı açıldığında o ikon yok olmuştu....

okitox

okitox

Üye
Arkadaşlar C6-01 e flash atıcam da. Naviden şunları indiriyorum. Anlayan birisi bana hangi phoenix sürümünü kullanacağımı söyleyebilir veya link verebilir mi? bi de bu seçili dosyalar yeterli midir? diğerlerini napıcaz?

gourme

Üye
bir de telefonun kendi güncellema birimi ile güncellediğimde abartsam 100 mb idi güncelleme paketi toplamda. bir sorun yoktu fakat bi iki kere reset atmıştı. ovi suit ile pcden baktığımda 272 mb görüyor anladığım kadar ovi suit ile yapınca yazılımı komple yeniliyor öteki türlü ise sadece üstüne ekliyor hangisi sağlıklı bilmiyorum ama şu an tekrardan pc den güncelliyorum umarım uygulamalar uçmaz.....derken re-update bitti ve her şey yerli yerinde görünüyor....

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Merhaba Arkadaşlar...
Sanırım bu foruma ilk defa yazıyorum :) Uzun süre önce kayıt olmamam rağmen 1 yıldır giriş yapmadan takip ediyorum sizleri...
Bende sizler gibi o meşhur konuda Anna güncellemesini bekledim :)
Kendimi bildim bileli Nokia'dan başka telefon kullanmadım... Nokia hakkında ileri geri konuşanların telefon bilgisi olmadıgını düşünüyorum...
Bana göre uygulama az olsada symbian android işletim sitemi kadar iyi bir işletim sistemi yeterki siz onu iyi yönetin...
Android işletim sistemi aynı uygulamadan 50 - 60 tane olan bir çöplükten başka birşey değil bana göre...

Biraz Önce Anna güncelleştirmesini sorunsuz yükledim...
Forumda bahsi geçen hiçbir sorunla karşılaşmadım... Şu an herşey yolunda ve çok hızlı...
Niye sorunla karşılaşmadığımı anlatayım size...
Daha önce tüm symbian sürümlerinide kullanan biri olarak öncelikle telefonunuza uygulamaları ya oviden yada güvenilir biryerden yükleyin...
Orjinal olmayan güncelleştirmeleri flashla onla bunla yüklemeyin... Her zaman orjinalini bekleyin...
Kesinlikle telefonun sistemi ve dosyalarıyla gereksiz yere oynamayın... tamam akıllı telefon ama mundar etmeyede gerek yok...
Windowsda bile en ufak bir sistem dosyasını değiştirdiğinizde sistem dağılabiliyor...
Gereksiz yere telefonunuzu uygulama çöplüğüne döndürmeyin...
Çok iyi bir telefon olabilir ama kesinlikle bir pc değildir diğer telefonlar içinde geçerlidir... o yüzden bütün özelliklerini ve uygulamalarını kullanın ama allak bullak etmeyin....
İşte o zaman telefonunuz sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacaktır...

Forumda konu açtım ama kimse bakmadı en azında burada görürsünüz :)

okitox

okitox

Üye
şu yukardaki soruma biri cevap verse de bugün şu işi halletsem yav :) lütfen...

SilentOne

SilentOne

Üye
ama hızlandı qt de sıkıntı çekmedim ugulamaarım yerinde dik q klavyere alışmak biraz zor temaları sewmedim anna bnim tele yaradı

gkyrn

gkyrn

Üye
ama hızlandı qt de sıkıntı çekmedim ugulamaarım yerinde dik q klavyere alışmak biraz zor temaları sewmedim anna bnim tele yaradı
arkadaşım bu qt sorununu nasıl çözcez ya__??

Burakkk250

Üye
geçişler filan bayağı hızlanmış.her şey çok güzel.sadece klavye dar olmuş.alışmak zaman alacak

forbidden5

forbidden5

Üye
qt sorununun çözümü varmı yada qt sorunu yaşayamayan varmı

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar telefon genel hatlarıyla aynı kalıp büyük bir değişiklik yaşamış ben nokia c7im için yazıyorum..gayet güzel ve hoş birşey olmuş yani mesaj yazmakta alan dar ama ona rağmen 10 harfte bi hata ile yazabiliyorum :) ayrıca c7de kamerada belirgin bir fark gözüme çarptı benim sebebi nedir bilmiyorum ama gayet güzel olmuş,ana ekrandaki widget olsun geçişler olsun apayrı bir hava katmış telefona.ve gps uydusunu falan benim telefonum internete bağlanmadan direk buluyor bu çok hoşuma gitti.. nfc'yi henüz denemedim ama kurcaladığım kadarıyla çok hoş :)) bakalım artık anna'lı bi c7 bulursam ilk işim o olacak :) bence beklediğimize değdi arkadaşlar 10 üzerinden 9 verebilirim ben..

GULSEHIRLI

Üye
BENDEDE AYNI SORUN VAR.:ağlarım:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bende sanırım yok ya bugun iyice inceledim arkadaşlar hiç bir eksiklik yk hatta fazlalık var,müzikçalara liste ekle dedim 411 şarkı dedi halbuki bende 128 tane şarkı vardı gerisi hep oyun sesleriymiş yaa onu nasıl kaldırabilirim müzikçalardan??

devil____boy

Üye
bende tarayıcı yine bekleme yapıyor acaba başka bir sorun var ondan mı aynı problemi yaşayan var mı :hmmm

LoganTr

LoganTr

Üye
dikeyde kullanirken mi?

tarayıcı ile ilgili bayagi post okudum.. Arkadaslar Opera kurun, symbian icin baska bir alternatif bilmiyorum.. Anna ile gelen web browser da fena degil s^3 ün ki ile mukayese edilince..

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bu arada bazı arkadaşlar ovi mağazaya falan giremediklerini söylemişler,ben bugün herşeyi denedim telefon gayet güzel çalışıyor,ama gözüme çarpan brşey var fm verici yeni adıyla radyo çalarken dinlet falanmı ne öyle birşey işte :) o programda arabada dnlerken ses eskisine göre azalmış yaa arabada önceden orta düzeyde açtıgımda çok net ses geliyordu şuan 40da 40 açıyorum ama cok hafif ses çıkıyor tek sorun bu gibi bnde

Üst Alt