c7 gps sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yurdaer86

yurdaer86

Üye
    Konu Sahibi
c7 gps sorunu
telefon belirliyemedim bi sebepten dolayı gps bağlantısı yapıyor ekranın üst köşesinde gösteriyor
sonra kullandığı kb kadar hattımda tl düşüyor bunu nasıl durdurabilirim

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bendede aynı sorun var ayarlarda olması lazım bi bakim .

----------Eklendi @ 14:58:44 ---------- Yazıldı @ 14:56:04 ----------

İnternet ayarlarında çevrimdışı yapıyorum ama yine bağlanıyor tl gitcekse ne anlamı var :off:

slant1111

slant1111

Üye
hard format atın..sorun cözülmesse bağlantı>hedefler ,erişm noktalarından internet erisimlerni silin paranz gtmesin bosuna..wap erişimlerni de silin.kamera dan da konumlamayı kapatn

forbidden5

forbidden5

Üye
acık programlardan birisi gps istiyordur bu yüzden bağlanıyordur haritaların bağlanma seçeneğini ç dışı yapın tl filan gitmez

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Kamera dan olabilir kamera ayarlarından Konum Bilgilerini Kaydet>Hayır yap.

yurdaer86

yurdaer86

Üye
    Konu Sahibi
hard format atın..sorun cözülmesse bağlantı>hedefler ,erişm noktalarından internet erisimlerni silin paranz gtmesin bosuna..wap erişimlerni de silin.kamera dan da konumlamayı kapatn

haritaların bağlantı seçeneğide ç.dışı
kamera konumla açık değil
erişim noktalarını kaldırdım ama Turkcell wap ve internet kaldırılamıyor başka bir uygulama kullanıyor diyor ama açıkta uygulama yok

warriorofislam

Üye
Hocam uygulama ayarları konumlama ordan bir yere daha giriyorsun ordan wifi ve şebeke konumlandırması gibi bir şey vardı kapa hallolur.

slant1111

slant1111

Üye
haritaların bağlantı seçeneğide ç.dışı
kamera konumla açık değil
erişim noktalarını kaldırdım ama Turkcell wap ve internet kaldırılamıyor başka bir uygulama kullanıyor diyor ama açıkta uygulama yok

Hocam ana ekrana gel kırmızı tuş a basılı tut internet baglantıları kesilir.sonra hemen dediğim yere gir wap erişim noktasını sil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt