Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c7 gps sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yurdaer86
Üye
Konu Sahibi
c7 gps sorunu
telefon belirliyemedim bi sebepten dolayı gps bağlantısı yapıyor ekranın üst köşesinde gösteriyor
sonra kullandığı kb kadar hattımda tl düşüyor bunu nasıl durdurabilirim
S.E.C.R.E.T
Üye
Bendede aynı sorun var ayarlarda olması lazım bi bakim .
İnternet ayarlarında çevrimdışı yapıyorum ama yine bağlanıyor tl gitcekse ne anlamı var
slant1111
Üye
hard format atın..sorun cözülmesse bağlantı>hedefler ,erişm noktalarından internet erisimlerni silin paranz gtmesin bosuna..wap erişimlerni de silin.kamera dan da konumlamayı kapatn
forbidden5
Üye
acık programlardan birisi gps istiyordur bu yüzden bağlanıyordur haritaların bağlanma seçeneğini ç dışı yapın tl filan gitmez
Recep Özmen
Üye
Kamera dan olabilir kamera ayarlarından Konum Bilgilerini Kaydet>Hayır yap.
hard format atın..sorun cözülmesse bağlantı>hedefler ,erişm noktalarından internet erisimlerni silin paranz gtmesin bosuna..wap erişimlerni de silin.kamera dan da konumlamayı kapatn
haritaların bağlantı seçeneğide ç.dışı
kamera konumla açık değil
erişim noktalarını kaldırdım ama Turkcell wap ve internet kaldırılamıyor başka bir uygulama kullanıyor diyor ama açıkta uygulama yok
warriorofislam
Üye
Hocam uygulama ayarları konumlama ordan bir yere daha giriyorsun ordan wifi ve şebeke konumlandırması gibi bir şey vardı kapa hallolur.
haritaların bağlantı seçeneğide ç.dışı
kamera konumla açık değil
erişim noktalarını kaldırdım ama Turkcell wap ve internet kaldırılamıyor başka bir uygulama kullanıyor diyor ama açıkta uygulama yok