Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Neyse sabahı yaptık :D ben kaçıyorum yavaştan cümleten iyi sabahlar. :ehe belki ilerleyen günler de herşey daha güzel olur. :D :D

karasahinemre

Üye
öyle değil mesela bubbles how to tie play to sleeping screen falan

marsoy

marsoy

Üye
şuan bende sadece play to ve slepin secreen yüklü ayrıca türkçe orjinali yokki yüklesin ingilizce olarak yüklicen onu malesef :D:D

karasahinemre

Üye
türkçeyken mi yükledin

comand0

comand0

Üye
Video ve resim editörlerini gez hocam ha birde ovi müzik onlar bende ve karasahinemre nickli arkadaşta ingilizce..

valla her yeri gezdim eski prgramlarım oyunlarım yok sadece o annada da basıma gelmişti ing. yapdımmı geliyolar . ing tek bi şeye rastlamadım dedigin yerlerede bakdm sadece sosyal aglar social diye yazıyo :) acıyorum içeri turkce :D

comand0

comand0

Üye
hadi hayırlı olsunnn :D

Baba cok sagol sayende attık :p ilgin için tşkr ederim :)

----------Eklendi @ 05:07:03 ---------- Yazıldı @ 05:06:10 ----------

tek bişi diyim Bunu kullanan Anna manna hikaye daha dönmez baska bişeye :d

karasahinemre

Üye
biliyorum da türkçeyken yükleneydi eiydi :D

marsoy

marsoy

Üye
Baba cok sagol sayende attık :p ilgin için tşkr ederim :)

ben bişey yapmadımki arkadaşım sen yükledin yardımcı olduysak seviniriz güle güle kullan :D

----------Eklendi @ 05:08:31 ---------- Yazıldı @ 05:07:25 ----------

biliyorum da türkçeyken yükleneydi eiydi :D

sende varya bunu bulduğumuza şükret ayrıca bak hala bazı arkadaşlar anna için servisleri arıyo utanmasalar finlandyaya gtcekler :D:D

• Beğen
Tepkiler: n000k

karasahinemre

Üye
kahretsin türkçe bellemiz var :D

comand0

comand0

Üye
yeni telefon almıs kadar sevinclıyım koynuma alıp yatam :p 14.2 de yastık altında kalıyıdı :p

karasahinemre

Üye
dersane var iyi mi uyumadım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
iyi uyudun :D belle geldi hemde tr ykle

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar nevar bende yaptim hemide delight arkadasinkini ve sadece turkce ve ingilizce tertemiz bir bellem oldu isteyen olursa paylasabilirim.Ozel mesaj atin gonderirim isteyene.
[/URL] Uploaded with [/IMG][/URL] Uploaded with [/IMG]
[/URL] Uploaded with [/IMG][/URL] Uploaded with [/IMG]

selllman82

selllman82

Üye
oviye nezaman gelecek bu?

mfb2

mfb2

Üye
Arkadaşlar dosyaları ben hazırladım ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tıkır tıkır çalışıyor. Ben de buraya konu açmayı düşünüyordum. Webstyle arkadaşım benden önce açmış. Herkes deneyimlerini paylaşırsa iyi olur. Dosyaları fazlaca test edemedik. Ufak tefek hatalar çıkarsa şimdiden affola. Mpmkpn mertebe hepsinş gidermeye çalışırız. Herkese saygılar.. :)
Dostum bizim groptan (ç)Alıntı Yapmışlar :naughty:

Üst Alt