Java Oyunlarında Hatalar ve Çözümleri 2011

Sponsorlu Bağlantılar

qezma

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Java Oyunlarında Hatalar ve Çözümleri 2011

Selam Arkadaşlar ,
Yüklemede Sorun yasadığınız Her Türlü Java Sorunlarına Değinicem , Baska Sorularınız varsa Yorum atınız.

-Öncelikle Setup Dosyasına tıkladığınızda Çalışmıyor ise herhagı bir nedenden dolayı Setup'un ismini Degiştiriniz , tekrar Deneyin olmazsa Aşağıdakileri okuyun.

1-Eğer javayı indirdiniz telefona attınız yukle dedikten sonra ''1% arsiv dosyası(jar.) Url sinde bulunamadı'' diye bir hata alıyorsanız 2 yerde sizin yaptıgınız bir yanlıs olabilir.
-bunlardan 1. si eksik inmis olabilir yada tam indiyse duzgun bir sekilde winrarda dan cıkarırken hata olmus olabilir bu genelde parola (rar kodu) koyulan winrarlarda olur.

-2.si de telefona usb yolundan atarken oluyor attıktan sonra tak diye pc den cıkarıyorsun COK yanlıs sağ alt kosede cıkarılabilir disi guvenle cıkar diye bir sey var ona tıklayım sonra cıkarın eminim sorun duzelecektir...

2-evet arklar 2. hataya gelelim javayı indirdik yukle dedik yuklemeye basladı ve yarısında sonunda duruyorsa donuyorsa yapabilecek bir sey yok java bozuktur o sekilde bu konuda arastırmalarımı hala surduruyorum bir cozumu ulasırsam sizinle paylasıcam...

3-javayı indirdiniz yukle dediniz yukledi sevincle hemen oyunu oynıcaksın tıklıyorsunuz ve '' javalangNOClassDEffounderror'' yazıyor ve oyuna girmiyor cok basit yarım yuklemis bu java oyunlarında cok gorulen bir problem tekrar yuklemek sorunu giderebilir...

4-Oyunu yuklediniz girdiniz aa guzel acıldıama ekran cok buyuk ornk:new game yazısı ekran kdr sizin tlfnunuzun ekran boyutuyla oyunun ekran boyutu farklıdır kendi ekran boyutunuza uygun oyun indiridin hata duzelir..

5-bu hata cok ama cok nadir gorulur oyunu yuklediniz girdiğinizde beyaz veya siyah bir ekran cıkıyor oyuna girmiyorsa o java ya virüs bulasmış demektir virusu pc den temisletim tekrar yukleyin duzelir..

6-Son olarak oyunda tus hatası oluyorsa tekrar yukleyin duzelir...

7-Bunu Yeni ekledım.Javayı ındırdınız rar lı acınca ıcınde bır suru dosya cıkıyorsa hemen vakıt kaybetmeden javayın son rurumunu yukleyın sorun duzelecektir.

8-Bir cok arkadas sordu goruntude hatalar oluyorsa yanı arabaya tampon eklıcenız tampon pembe veya sıyah olarak gozukuyorsa oyunu yeniden yukleyın daha sakin bıcımde olur.

• Beğen
Tepkiler: dj.eric, cihat04, casperturk ve 4 diğerleri

hepyekiz

Üye
error javalandpoıntfull falan yazıyor yenıden yukluyorum olmuyor

MrTech

MrTech

Üye
Tesekkürler

Burak

Üye
teşekkürler :oke:

xmervex

Üye
java nullpointer exception o tarz hatalar var galiba telim kaldırmıyor.

awccuneyt

awccuneyt

Üye
bnde pes11 indirdim hersey tmm ama oyunu açinca loading diyo sonra loading yazisi kayboluo oyun acilmio.. tel samsung gtb3410w yardim edersniz sevinirim..

Heroata

Heroata

Üye
tsk ben tibia me indirdim java bilmem ne yazdi
snn acikladigini yaptim olmadim

asdeteren

Üye
arkadaşım benimki nokia e71 oyunu atıyorum telefona bozuk dosya gibi gösteriyor basınca oyun açılmıyor hiçbirşey demiyor bunu nasıl çözeceğim herhalde java yüklü değil telefonda yüklüdeğilse nasıl yükliyeceğim?

ahmet_1907_535

Üye
satranç oyununda tam ekran niye olmuyo

bomom

bomom

Üye
Ya benim teledonda bazı oyunlara girerken Java Hatası Bellek Yok diyo bunu nasıl halledebilirim.(Telefon Samsung GT-c6112)

sertanhk

Üye
arkadaşım birşey sormak istiyorum nokia x3-02 aldım eski telefonumdaki(n73) deki jar programlarını atınca bozuk dosya silinsinmi diyor özellikle e- kitap okumak için istiyorum e- book reader diye program kullanıyordum bilgisayarda txt -unts-8 haline dönünüştürüp programa atınca jar haline dönüştürüyprdu böylece kolayca uygulamayı yani kitabı açıyordum ama yeni telefonda bozuk dosya silinsin mi diyor bir hatamı var acaba veya önerebileceğiniz e-book reader a benzer bir program varmı teşekkürler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Genzo *

Genzo *

Üye
:tşk:

deaqle59

Üye
ya ben teli yewni aldım oyunu atıyorum direk tele açılmıyor 5800da öle değildi sisdi direk kuruyodu bunda nasıl çalıştırıcaz ?

septa06

Üye
uygulama hatası diyor ne yapmalıyım

Mehmet0532

Üye
benim telefonumdada indirilen jar geçeriz diyor bir sürü oyun veya program yükledim ama olmadı yüklenirken tam sonuna geliyor sonra o hatayı veriyor telefonum samsung GT-C3303İ yardimcı olursanız sevinirim

Takipçi Satın Al

Üst Alt