(TAVSİYE) Huawei İdeos x5???

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
(TAVSİYE) Huawei İdeos x5???
evet arkadaşlar bu güne kadar hep Nokia yı savundum c6-01 alacaktım ama symbian dan dolayı Kararsızım.

Başlıktada dediğim gibi ideos x5 almayı düşünüyorum fiyat sınırım max 600 tl

ideos x5 ile ilgili birkaç sorum olacak

Normal bir çin malımı yoksa kalitelimi?

ses çıkışı nasıl(Hoparlör)

Dokunmatik nasıl? plastik olduğu için 5800 da olduğu gibi bastırınca içine göçüyormu?

şimdilik sorularım bunlar.

android e geçmemin nedenleri:

hızı
Marketi

h_emre_s

h_emre_s

Üye
600 tl f/p içinde en iyisi bu
bence orta kalitede

ses çıkışının iyi oldugunu okudum bütüm forumlarda

dokunmadi orta ekranı çabuk çiziliyor tlf alırsan jelatini sokme ve uygun ekran filmi bulman lazım

benim bu tlf vazgeciren nedenler

1 ekranında sorunlar var çok çabuk bozuluyor garantili oldugunda sorun yok
2 wifi sorun var moden seçiyor zyxel wifi çekmiyor
3 mikrofonu sorunlu bazen sesler gitmiyor
4 ekrenı tft çabuk çiziliyor koruyucu lazım
5 arka kapağı yanık kokuyor bu neden sayılmaz ama yazdım :D
6 kamarası 5 mp diyor ama 3 mp gibi çekiyor çok iyi değil

performansı baya iyi 1000 tl tlf kafa tutyor çoğu oyunlarıda açıyor ama bence biraz araştır kaliteli bişey al bunları forumda okudugum olumsuzluklar şahsi olarak yazmadım kesinlikle nokia alma bitti artık o tabi tlf ne amaçla kulancagınıda yazarsan ona göre tavsiyeler artar

XER01

XER01

Üye
Telefonun koktuğunu iddia edenlere inanma baştan, telefon kokar mı arkadaş ya :zuhaha:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
telefonu oyun,ve android olduğu için almayı düşünüyorum hakkaten o kadar kötümü yaw?:( c6-01 vazgeçtik diye pişman olmayalım?

h_emre_s

h_emre_s

Üye
telefonu oyun,ve android olduğu için almayı düşünüyorum hakkaten o kadar kötümü yaw?:( c6-01 vazgeçtik diye pişman olmayalım?

yok nokiadan daha iydir bence

815-900 tl arası htc desire z var bi bak

950-1200 tl arasıda samsung galax s var tam canavar herşeyi açıyor nokiadan vaz gec biti o oartık

ama ucuz olsun dersen gio ve ace de var bi bak derim

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
max fiyat sınırım 600 tl en fazla 20 tl daha çıkabilirim oda babamın yardımıyla:(

hazır android forumunda ikende sorayım root atmak ne oluyor? android market in tamamen açıldığını biliyorum başka ne işe yarıyor?

h_emre_s

h_emre_s

Üye
max fiyat sınırım 600 tl en fazla 20 tl daha çıkabilirim oda babamın yardımıyla:(

hazır android forumunda ikende sorayım root atmak ne oluyor? android market in tamamen açıldığını biliyorum başka ne işe yarıyor?

samsung galaxy ace bi bak derim oda harika bi cihaz 600 tl alabilirsin

root yapmadan yükleye bilirsin yüklemeside kolay bi dosya atıyorsun kur diyorsun okadar ***** gibi root ben fazla rootlarla ilgilenmedim o konuda fazla fikrim yok zaten tlf acemiligini atmak en az 1 ay alıyor çok değişik nokia dan 100 kat daha iyi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace ben hiç 600 tl görmedim:D en düşük 670 tl...:D

h_emre_s

h_emre_s

Üye

Havale İndirimli: 617,76 TL 20 tl de babası vercek miş alır bunu

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ace al bence,hiç huaweiye bulaşma.

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Dostum ace de güzel fakat yeni çıkan asphalt 6 gibi oyunlarla uyumlu değil bilgin olsun ben almıştım geri verdim

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu huawei ye dandik çin malı demeyelim hemen(ilk mesajı düzeltiyorum)

dünya teleminilakasyon lideriymiş bu marka:D çin ama kaliteli çin:D

----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:44:22 ----------

ayrıca 1.8 ghz ye overclock ta ediliyormuş:) ama adreno 205 olunca ne fark edecek o ayrı

----------Eklendi @ 23:45:28 ---------- Yazıldı @ 23:45:02 ----------

kardeş su videoda sev vs kalitesini görürsün inlşallah bende alıcam yarın

----------Eklendi @ 22:37:14 ---------- Yazıldı @ 22:36:44 ----------

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...s-x5-turkce-video-inceleme-buyrun-539509.html
nerden almayı düşünüyorsun?

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
1.8 Ghz'e yükselt o telefonu ben sana artık bişe demem :D

XER01

XER01

Üye
Ben olsam biraz daha biriktirir 2. el Optimus Black bakardım. 700-750 arasında gidiyor 2. elleri Huawei Ideos X5'ten daha başarılı oyun konusunda, eylül ayındada 2.3 güncellemesini alacak çok daha başarılı olacak.

----------Eklendi @ 23:48:25 ---------- Yazıldı @ 23:47:36 ----------

1.8 ghz'e stabil şekilde overclock ediliyorsa iyimiş ama. Bayağı FPS artışı olur oyunlarda.

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
Ben olsam biraz daha biriktirir 2. el Optimus Black bakardım. 700-750 arasında gidiyor 2. elleri Huawei Ideos X5'ten daha başarılı oyun konusunda, eylül ayındada 2.3 güncellemesini alacak çok daha başarılı olacak.

1.8 ghz'e stabil şekilde overclock ediliyorsa iyimiş ama. Bayağı FPS artışı olur oyunlarda.
Bu lg optimus optimus diyosunuz aklıma takıldı oyun açısından s2 mi optimus mu?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

kardeş 2. al cihaz almayı düşünmüyorum.daha doğrusu güvenmiyorum yoksa hemen gidip 2. el galaxy s alırdım:)

bu arada ideos x5 e gingerbread gelecekmi?

----------Eklendi @ 23:53:37 ---------- Yazıldı @ 23:52:46 ----------

s2:) sonuçta çift çekirdek var:) ama şimdilik çoğu oyun s2 ile uyumlu değil:)

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
asphalt 6 uyumlu olsun geri oyunları salla :D :D

XER01

XER01

Üye

S2 çift çekirdekli hocam, Optimus Black tek çekirdek 1 ghz.

GS2'yi oyun konusunda çift çekirdek Optimus 2X geçebilir gelecekte 2.3 güncellemesi alırsa eğer, kullanılan Nvidia Tegra gpu çok güçlü.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
600 tl f/p içinde en iyisi bu
bence orta kalitede

ses çıkışının iyi oldugunu okudum bütüm forumlarda

dokunmadi orta ekranı çabuk çiziliyor tlf alırsan jelatini sokme ve uygun ekran filmi bulman lazım

benim bu tlf vazgeciren nedenler

1 ekranında sorunlar var çok çabuk bozuluyor garantili oldugunda sorun yok
2 wifi sorun var moden seçiyor zyxel wifi çekmiyor
3 mikrofonu sorunlu bazen sesler gitmiyor
4 ekrenı tft çabuk çiziliyor koruyucu lazım
5 arka kapağı yanık kokuyor bu neden sayılmaz ama yazdım :D
6 kamarası 5 mp diyor ama 3 mp gibi çekiyor çok iyi değil

performansı baya iyi 1000 tl tlf kafa tutyor çoğu oyunlarıda açıyor ama bence biraz araştır kaliteli bişey al bunları forumda okudugum olumsuzluklar şahsi olarak yazmadım kesinlikle nokia alma bitti artık o tabi tlf ne amaçla kulancagınıda yazarsan ona göre tavsiyeler artar

Arkadaşım iyi diyosunda
1-Ekranı nasıl çabuk bozuluyor anlamadım bu telefon çıkalı 3 4 ay oldu zaten öyle bi sorunda kimseden duymadım ben.
2-Ben wifi sorunu yaşamadım bu zamana kadar gayet hızlı bir sürü oyun indirdim wifiden sorun çıkmadı.
3-Sesler gitmeme olayı kulliyen uydurma öyle bişey yok saçmalamayın.
4-Evet ekranı tft 1.5 aydır jelatinsiz kullanıyorum en ufak bi çizilme yok kaç kerede yere düştü.Samsung starı 2 hafta jelatinsiz kullandım çizikler oluşmuştu bu öyle değil.
5-Arka kapağı yanık fln kokmuyor oda baştan aşağı yalan.
6-Kamerası 5 mp bence çokta güzel çekiyor yeterli düzeyde gayette iyi.

Konumuza dönelim arkadaşım bu fiyata bundan iyisi yok arkadaşın dediği sorunları cevapladım nerdeyse hepsi sallama 1.8 ghz overclocklanıyor ve stabil oluyor.Özelliklerini saymakla bitmez zaten.Adreno 205 diyip küçümsemeyin galaxy ace de adreno 200 var ve ekran çözünürlüğü düşük olduğu için hd oyun açamıyor açsada bi kaçtane.Son olarak Huawei çok kaliteli bi markadır araştırmışsınız zaten dandik çin malı fln kesinlikle değildir.

----------Eklendi @ 00:20:56 ---------- Yazıldı @ 00:19:27 ----------

Bu arada ideos x5 e gingerbeard gelecekmiş yıl sonuna kadar diye duydum.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve XER01