Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 (799 TL) Tavsiye Lazım
Sponsorlu Bağlantılar
mehmetcaner
Üye
Arkadaşlar merhaba Yurtdışından gelme elimde kutusunda sıfır orjinal C7 telefon var kayıt işlemi gerekmekteymiş. Br tane yaptırdığımız için diğerini yaptıramıyorum pasaportu olupta kaydettiririm diyen varsa satabilirm burasıda yerimidr blmiyorum ama ihtiyacı olanlar düşünebilirler .
slant1111
Üye
c7 nin lensi carl zeiss falan değl tavsye etmem.8mpx olduguna aldanmayın.macro suz tlfn alınmaz
Gördüğüm kadarı ile sizde C7 kullanıyorsunuz onuda söyleyinde millet görüşünüze daha iyi inanır bende nokia meraklısı biriyim bende kullanıyorum daha önceki telm N82 5 MP idi 1 yıl sonra denemek için fotoğraf bastırmıştım gözlerime inanamadım resimin güzelliğine birde şunu söyliyeyim fotoğraf makinam Fuji Finepix bende fotoya meraklıyımdır inanın %95 insana yeter kapastede fotoğraf çekebilirsiniz benim görüşüm bu . Bazı arkadaşlar Android demiş ama bende de oda var vodafone 945 işletim sistemi bana nokianın symban daha kullanışlı geliyor. onunda kamerası 5 mp ama karanlıkta bişey gördüğüm yok kameradan insan nokianın farkını burda anlıyor arkadaşlar.
ermisares
Üye
Konu Sahibi
Nokia C7 almaktan vazgeçtim, telefonu elime aldım ve menüde filan gezindim fakat çok yavaş. Samsung Wave'e filan baktım onlar akıyor
fiyatı en fazla 850 TL olan bir Android (2.2 veya daha yüksek) telefon arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Nokia C7 almaktan vazgeçtim, telefonu elime aldım ve menüde filan gezindim fakat çok yavaş. Samsung Wave'e filan baktım onlar akıyor
fiyatı en fazla 850 TL olan bir Android (2.2 veya daha yüksek) telefon arıyorum. Yardımcı olur musunuz?