ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya şimdi iyi hoş söyleniyor herkes ama hatırlarsanız pr 1.1 hem naviye hem ovi ye aynı anda düşmüştü...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia'nın sistemlerine sızıp tarihleri ileri alabilecek kimse yok mu aramızda:) Şöyle 15 yada 30 Ağustos falan...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla ben artık söylenen hiçbir tarihe inanmıyorum gelirse yükleriz yani o moddayım ben.ama herkes n8 e çalışıyor c6 üvey evlat muhamelesi görüyor..bir Sizinti annamız bile yok :)

asisimo

asisimo

Üye
yaa abi nedir bu anna biri acıklasın yawf :vur

cardanadam

cardanadam

Üye
slm,ben zannetmiyorum bu ayin sonuna dogru annanin cikacagina öyle olmus olsaydi simiye kadar navifirme gelirdi,bu zamana kadar bize gelen güncellemeler 2-3 hafta evvel navifirme geldi bunda daha hala ortada yok.

nokia için önemli bir güncelleme olduğu için ve tek tarafada yüklenilmesin diye naviyle beraber çıkacağını düşünüyorum

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar . Kim Aradıysa Kı Buna Bende Dahil . Bu Ay İçinde Kesin Olarak Çıkacak Deniyor . Bu Ay Sonuna Kadar Beklemekten Başka Bir Çaremiz Yok .

uribaju

uribaju

Üye
hafıza kartım garantiden gelmeden gelmesin danna :ehe

erhane

Üye
Abi anlamıyorum sizi dayanamayacağım artık. Naviye oviye diye birşey yok ikisi de nokianın veritabanını görüyor siz naviye önce geliyo diyosunuz da diğer diller için konuşuyosunuz eğer naviye ilk gelen dilde ise telefonunuz oviden yükleyebilirsiniz, ha diliniz türkçeyse naviye türkçe düştüğü zaman gider yüklersiniz. Navisi ovisi yok bunun biraz mantıklı olun. Şimdi Naviye 20 ülke gelse de türkçesi düşmedikçe ovide güncelleme yok der çünkü ovi dil kodunuza göre veritabanından eşleştirme yapıyor. :vur

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
gel gelelim erhane nin dediğini millet anlasın.bende dedim pr 1.1 Oviye ve navifirme aynı anda düştü diye millet hala yok navifirme düşmedi yok nokia şöyle yok nokia böyle muhabbetler yapıyor biraz bekleyin bakalım ağustosun 15 ine tarih verildi...

uribaju

uribaju

Üye
Abi anlamıyorum sizi dayanamayacağım artık. Naviye oviye diye birşey yok ikisi de nokianın veritabanını görüyor siz naviye önce geliyo diyosunuz da diğer diller için konuşuyosunuz eğer naviye ilk gelen dilde ise telefonunuz oviden yükleyebilirsiniz, ha diliniz türkçeyse naviye türkçe düştüğü zaman gider yüklersiniz. Navisi ovisi yok bunun biraz mantıklı olun. Şimdi Naviye 20 ülke gelse de türkçesi düşmedikçe ovide güncelleme yok der çünkü ovi dil kodunuza göre veritabanından eşleştirme yapıyor. :vur
dil kodumuzu değiştirsek ingilizcesini daha önceden bulamazmıyız bence gelir gelmez türkçeside gelir

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ıngilizce olanı flashlarsın telefona...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
nasıl istersen seçim senin...

cardanadam

cardanadam

Üye

:good: arkadaşım bende bunu anlatmaya çalışıyorum herkeze kimse anlamıyor naviye türkiyeden girildiği için görmüyor kimse ip olayı yani :oke:

erhane

Üye
Navifirm ovinin modele göre eşleştirme yaptığından farklı olarak her marka modeli kullanıcının seçerek gördüğü bir yerden başka bişey değil. Ha kullanalım mı evet kullanalım türkçe gelesiye kadar diğer diller yavaş yavaş yüklenir biz de heyecanlanmış oluruz :naughty:

----------Eklendi @ 17:04:27 ---------- Yazıldı @ 17:00:47 ----------

:good: arkadaşım bende bunu anlatmaya çalışıyorum herkeze kimse anlamıyor naviye türkiyeden girildiği için görmüyor kimse ip olayı yani :oke:

hocam yanlış anlamışsın :ehe ip falan değil hangi dilde ilk düşerse düşsün naviden hemen göreceğiz şu an gelmiş değil hiçbir koda. ha oviden ne zaman görür naviye sizin telefonunuzun kodu ile aynı kodda sürüm düşünce. Yani türkçesi ovi navinin gördüğü yeri görüp eğer kodunuza uygun güncelleme varsa "evet sizin telefonun firmware güncellemesi mevcut diyor " . :pro:

cardanadam

cardanadam

Üye
Navifirm ovinin modele göre eşleştirme yaptığından farklı olarak her marka modeli kullanıcının seçerek gördüğü bir yerden başka bişey değil. Ha kullanalım mı evet kullanalım türkçe gelesiye kadar diğer diller yavaş yavaş yüklenir biz de heyecanlanmış oluruz :naughty:

----------Eklendi @ 17:04:27 ---------- Yazıldı @ 17:00:47 ----------

hocam yanlış anlamışsın :ehe ip falan değil hangi dilde ilk düşerse düşsün naviden hemen göreceğiz şu an gelmiş değil hiçbir koda. ha oviden ne zaman görür ,, naviye sizin telefonunuzun kodu ile aynı kodda sürüm düşünce. Yani türkçesi ovi navinin gördüğü yeri görüp eğer kodunuza uygun güncelleme varsa "evet sizin telefonun firmware güncellemesi mevcut diyor " . :pro:

nokia diğer diller yüklenmesin diye naviye böğle bir uygulama koymuş olamazmı?

erhane

Üye
uğraşmaz, uğraşmasının anlamı da yok yurtdışından giriyorum görmüyor :ehe ayrıca diğer dillerin yüklenmesini istememek gibi bir lüksü de yok örneğin; ben türkiyedeyim, isviçreden geldim cihazıma yavaşlama yüzünden nokia shop ta kendi dilimde firm attıracağım ama dil kodum yüzünden ancak kendi ülkemde kendi dilimi yükleyebiliyorum türkiyede görmüyor :ehe Böyle birşey olmaz yani. Geçmişte de olmadı.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yani Şimdi Navi Ve Ovi Ye Aynı Andamı Gelicek?

erhane

Üye
Ağlamak istiyorum. Dil kodun xxxxxxx ise, xxxxxxx naviye geldiği an oviden de yüklersin. ha xyxyxxy gibi başka kodlar naviye önce gelir ama ovi, senin kodla uyuşmadığı için güncelleme yok der sana. Bi anlatabilsem :koş:

----------Eklendi @ 17:22:39 ---------- Yazıldı @ 17:21:56 ----------

Siz de haklısınız aylardır ayrı bir veritabanı kullanıyormuş havası verdiler navi-ovi için .