ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3
Arkadaşlar 28 Temmuz, Ağustosun ilk haftası ve 15 Ağustos diyene kadar daha mantıklı ve kesin tarih verelim kimse sürpriz yaşamasın artık. Nokia Haziran ayında yaptığı resmi açıklamada Q3 dönemi (temmuz,ağustos,eylül) döneminde Anna güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu. Bu yüzden şimdi biz en kötüsünü düşünelim de erken gelirse sevindirik olalım.. Ne şiş yansın ne kebap. Zaten beklemekten sabır taşına döndük.. Beklemek artık bize rutin geliyor. Nokia'nın bize en kısa sürede malum güncellemeyi sunması dileğiyle hepimize bol sabırlı beklemeler diliyorum. Kolay gelsin... :)

Ne olursa olsun ama artık çıksın bence.. Kabak tadı vermeye başladı bu iş :):):):)

• Beğen
Tepkiler: ahmett3910 ve emreipekci

BL@DE02

BL@DE02

Üye
ben bu vakittern sonra çıkmadan herhangi bir tarihe inanmam sizde heyecan yapmayın arkadaşlar çıkmadan tarihe göre kendinizi ayarlamayın üzülürsünüz :ehe

• Beğen
Tepkiler: distakjo ve Silinen Üye 2149105
pRime.

pRime.

Üye
Nokia dışındaki kaynaklara inanmayın! Ondan sonra bizi 1 sene beklettiler diyosunuz!

• Beğen
Tepkiler: viceroy34, distakjo ve ozggurr
atmaca508

atmaca508

Üye
inşallah bekleyelim bakalım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ovi ile güncelleme tarihimi bu yoksa navifrm e düşeceği tarih mi? ben inanmak istiyorum aslında ama sonu hüsran olur diye yanaşamıyorum pek :D

nonamex

Üye
Ne zaman çıkacağından çok çıkınca sürüm numarası kaç olacak onu merak ediyorum.

uribaju

uribaju

Üye
sanırım bu tarih doğru

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Doğru olsun artıkkkkkk :ehe

o.basar86

o.basar86

Üye
Bana bu tarih mantıklı gelmekle birlikte, sakin ve sabırlı olalım derim. Bugüne kadar benzer haberleri çokça okuduğumuzu ve sonunda hayal kırıklığına uğrayıp Nokia'ya küfrettiğimizi hatırlıyorum çünkü :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Haklıyız ama o.basar86 gelmeli o tarihte artık :ehe

meg1ddo

meg1ddo

Üye
zaten ağustosta başlamayacakmıydı güncelleme, herkesin tahmin ettiği bir tarih yani müjde gibi bi özelliği Yok bu haberin, 28 de gelse iyi olur tabi, 10-15 gün erken kullanmaya başlarız ne güzel...

o.basar86

o.basar86

Üye
Haklıyız ama o.basar86 gelmeli o tarihte artık :ehe

Biz kullanıcılara sorsalar çoktan gelmeliydi hocam. :) Nokia'nın bu konudaki hantal yapısını bildiğim için öyle söyledim. Yoksa hakikaten çoktaaaan gelmeliydi. Şu anda Belle'yi bekliyor olmalıydık :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence 28inde naviye düşer..

co123

co123

Üye
acaba yine videoları sadece 240p çözünürlktemi iizleyeceğiz...

-omer-

-omer-

Üye
gelsn artık yaa,hepmz beklyrz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
navi veya oviye gelmesi farketmez hiç üşenmem flashlarım da yeter ki gelsin şu şıllık anna :)

• Beğen
Tepkiler: -omer-
TUKSEDON

TUKSEDON

Üye
    Konu Sahibi
Bize Nokia tarafından gönderilen sunumda Anna ile birlikte kulanılabilirlik ve performans alanında 50 adet yeni ekleme yapıldığı yazılıyordu. Bu Nokia tarafından doğrulandı şüpheniz olmasın..

uribaju

uribaju

Üye
50 adet değişiklik varsa bu anna yı beklemeye değecek

karasahinemre

Üye
bekleyelim artık kesin bi flash şart çünkü güncellemeden sonra ovi mağaza açılmıyor bu arada anna da qt gömülü mü gelecek?

uribaju

uribaju

Üye
bekleyelim artık kesin bi flash şart çünkü güncellemeden sonra ovi mağaza açılmıyor bu arada anna da qt gömülü mü gelecek?
evet öyle diyolardı öyle olmasıda lazım zaten sanki başka bir firmanın programıymış gibi kendimiz yüklüyoruz