s^3 güncelleştirmesi birçok yenilik getirecek ve hatalar düzeltilecek büyük çaplı bir güncelleştirmeyaa abi nedir bu anna biri acıklasın yawf![]()

slm,ben zannetmiyorum bu ayin sonuna dogru annanin cikacagina öyle olmus olsaydi simiye kadar navifirme gelirdi,bu zamana kadar bize gelen güncellemeler 2-3 hafta evvel navifirme geldi bunda daha hala ortada yok.

dil kodumuzu değiştirsek ingilizcesini daha önceden bulamazmıyız bence gelir gelmez türkçeside gelirAbi anlamıyorum sizi dayanamayacağım artık. Naviye oviye diye birşey yok ikisi de nokianın veritabanını görüyor siz naviye önce geliyo diyosunuz da diğer diller için konuşuyosunuz eğer naviye ilk gelen dilde ise telefonunuz oviden yükleyebilirsiniz, ha diliniz türkçeyse naviye türkçe düştüğü zaman gider yüklersiniz. Navisi ovisi yok bunun biraz mantıklı olun. Şimdi Naviye 20 ülke gelse de türkçesi düşmedikçe ovide güncelleme yok der çünkü ovi dil kodunuza göre veritabanından eşleştirme yapıyor.![]()
ingilizce olanı daha önceden gelirse flashlarım aynı anda gelirse türkçesini yüklerimıngilizce olanı flashlarsın telefona...
Abi anlamıyorum sizi dayanamayacağım artık. Naviye oviye diye birşey yok ikisi de nokianın veritabanını görüyor siz naviye önce geliyo diyosunuz da diğer diller için konuşuyosunuz eğer naviye ilk gelen dilde ise telefonunuz oviden yükleyebilirsiniz, ha diliniz türkçeyse naviye türkçe düştüğü zaman gider yüklersiniz. Navisi ovisi yok bunun biraz mantıklı olun. Şimdi Naviye 20 ülke gelse de türkçesi düşmedikçe ovide güncelleme yok der çünkü ovi dil kodunuza göre veritabanından eşleştirme yapıyor.![]()
arkadaşım bende bunu anlatmaya çalışıyorum herkeze kimse anlamıyor naviye türkiyeden girildiği için görmüyor kimse ip olayı yani 

arkadaşım bende bunu anlatmaya çalışıyorum herkeze kimse anlamıyor naviye türkiyeden girildiği için görmüyor kimse ip olayı yani
![]()
ip falan değil hangi dilde ilk düşerse düşsün naviden hemen göreceğiz şu an gelmiş değil hiçbir koda. ha oviden ne zaman görür naviye sizin telefonunuzun kodu ile aynı kodda sürüm düşünce. Yani türkçesi ovi navinin gördüğü yeri görüp eğer kodunuza uygun güncelleme varsa "evet sizin telefonun firmware güncellemesi mevcut diyor " . 
Navifirm ovinin modele göre eşleştirme yaptığından farklı olarak her marka modeli kullanıcının seçerek gördüğü bir yerden başka bişey değil. Ha kullanalım mı evet kullanalım türkçe gelesiye kadar diğer diller yavaş yavaş yüklenir biz de heyecanlanmış oluruz
----------Eklendi @ 17:04:27 ---------- Yazıldı @ 17:00:47 ----------
hocam yanlış anlamışsınip falan değil hangi dilde ilk düşerse düşsün naviden hemen göreceğiz şu an gelmiş değil hiçbir koda. ha oviden ne zaman görür ,, naviye sizin telefonunuzun kodu ile aynı kodda sürüm düşünce. Yani türkçesi ovi navinin gördüğü yeri görüp eğer kodunuza uygun güncelleme varsa "evet sizin telefonun firmware güncellemesi mevcut diyor " .
![]()
ayrıca diğer dillerin yüklenmesini istememek gibi bir lüksü de yok örneğin; ben türkiyedeyim, isviçreden geldim cihazıma yavaşlama yüzünden nokia shop ta kendi dilimde firm attıracağım ama dil kodum yüzünden ancak kendi ülkemde kendi dilimi yükleyebiliyorum türkiyede görmüyor
Böyle birşey olmaz yani. Geçmişte de olmadı.