ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
teşekkür ederim öneren arkadaşlara sensation da karar kıldım anna bu ay sonu çıkmazsa eylülden itibaren 2. El bulacam birtane sensation

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
teşekkür ederim öneren arkadaşlara sensation da karar kıldım anna bu ay sonu çıkmazsa eylülden itibaren 2. El bulacam birtane sensation
Bencede doğru karar almışsın. Yalnız n8den snra 4.3 inçlik ekran fazla büyük gelebilir :D

cardanadam

cardanadam

Üye
Şimdiden hayırlı olsun diyelim ozaman,bazan değişiklik iyi gelir.

teşekkür ederim

----------Eklendi @ 02:10:36 ---------- Yazıldı @ 02:07:47 ----------

şu anna bu ay sonuna kadar gelmesin hele sadece telefonu değiştirmekle kalmıyacam müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni sayacam çok feci kurdum kemdimi

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06

mesut1979

Üye

slm,en dogru karar zaten bu nokiadan adam olmaz.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
yaw bu ayıda atlatın sonra diyin bakalım bu ahım sahım güncelleme neymiş :-)) gerçi ben cin anansından memnunum ama insanın beklentilerini karşılamak mümkün degil bu cihazlarla illaki eksik kalacak..donanım da eksiklikler var bu işlemci ve ram oldugu sürece ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar ahım sahım olmaz nokia akıllı telefonları...fazla beklenti içine girerseniz üzülürsünüz sonuçta dünyanın sonu degil elbet cok paralarla aldık bile bile ama pişman degilim beklentimi karsılıyor bana göre tabii...ama sonunu biliyorduk benim adım hıdır nokianın elinden gelen budur bu donanımla :-)) sonuçta güncelleme son güncelleme degil sabır edin az hele :-))

serkanbb06

serkanbb06

Üye

teşekkür ederim

----------Eklendi @ 02:10:36 ---------- Yazıldı @ 02:07:47 ----------

şu anna bu ay sonuna kadar gelmesin hele sadece telefonu değiştirmekle kalmıyacam müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni sayacam çok feci kurdum kemdimi

Bende SonyEricsoon Xperia Neo'da karar kıldım bu ay cıkmazsa alıyorum :)

cardanadam

cardanadam

Üye

sony alma arkadaşım bende baştan düşünüyordum ama inceledikten sonra sensation almaya karar verdim sende incele bence telefonları hem sonyi ha diyince satamıyorsun

serkanbb06

serkanbb06

Üye

sony alma arkadaşım bende baştan düşünüyordum ama inceledikten sonra sensation almaya karar verdim sende incele bence telefonları hem sonyi ha diyince satamıyorsun

Bende tereddüte düştüm az önce öğrendim 8mp de falan zoom yapmıyormuş cihaz.
Senin beğendiğin bir model vs varsa göndersene sahibindende falan

mesut1979

Üye

slm,arkadas sony ericsson alma piyasada pek fazla tutulan telefon degil cardanadam arkadasin dedigi gibi ileride satmaya kalksan asiri fiyat kaybin olur alacaksan ya htc yada samsung al.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm,arkadas sony ericsson alma piyasada pek fazla tutulan telefon degil cardanadam arkadasin dedigi gibi ileride satmaya kalksan asiri fiyat kaybin olur alacaksan ya htc yada samsung al.
Bence bu arkadaş çok doğru söylüyor.ama hepsinden farklı bir cihaz almak istersen bence MeeGo yüklü N9 almaya nedersin:)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bence bu arkadaş çok doğru söylüyor.ama hepsinden farklı bir cihaz almak istersen bence MeeGo yüklü N9 almaya nedersin:)
N9 Türkiye'ye gelmeyecek deniliyor.

Ben bu HTC'ler konusunda cok az bilgiye sahibim 1000 tl civarında bir bütcem var ne alayım :)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bu sensation 2 yıl garantili satılmıyor heralde :)

mesut1979

Üye
slm,bence nokia dan uzak durmak gerek tamam belki n9 iyi olabilir ama nokia artik microsoftan birisi sayilir cünkü bütün gücünü wp7 üzerinde harcayacak.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
of of.. Ne umutlarla girdik bu yola simdi telefon degistirme icin yardimlasma yoluna gidiyoruz:ehe hicret gibi bi sey olcak... Donup dolasip yine nokiaya gelicez bence..

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bnde htc diyorum sensationu mesut cevikin incelemesyle tanidim we harika..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Nokia nın ne yaptığını çözebilen var mı arkadaşlar?