Burçlara Göre Aşk ve Evlilik

Sponsorlu Bağlantılar

Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Burçlara Göre Aşk ve Evlilik
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Koç Kadını

Bağlanmaktan hoşlanmaz
Etrafında her zaman birçok erkek olur. Beğenilmek ona büyük zevk verir. Çok beğenilen biri de olsa kendisine çok güvenmez, hep kusurları olduğunu düşünür.
İlişkilerinde çok kıskançtır, sevdiklerini paylaşamaz. Ancak kendisi birden fazla erkekle birlikte olabilir. Hayatının son erkeği olduğunu düşünmedikçe birisine tamamen bağlanmaktan hoşlanmaz. Bir anda âşık olup, bir anda "her şeyim" dediği erkekten vazgeçebilir. Uğruna tüm özgürlüklerden vazgeçeceği çok az erkek vardır.
Sert etkiler almış bir Koç kadınının evliliğinin nedeni, sadece sevgi olmayabilir. Güçlü, zengin, ünlü, iyi mevkide biri de onu evlenmeye ikna edebilir. Kendisinden üstün bulduğu bir erkeği elde etmeye uğraşmak hoşuna gider. Evlilik hayatını biraz sıkıcı bulabilir. Eşi baskıcı olursa ilişkisi uzun sürmez. İstek ve hırsına cevap verebildiği sürece hayatının sonuna kadar aynı erkekle birlikte olur. İnkâr etse de bencildir. Erkek arkadaşından her şeyi ister ama aynı karşılığı vermez.

Koç Erkeği
Her zaman en iyiyi arar
Koç erkeğini etkileyebilmek için bir kadının, onun her şekilde ilgisini çekmesi ve bu ilgiyi her zaman ayakta tutmayı bilmesi gerekir. Koç erkeği, kendini çok üstün bulduğu için, kadının da öyle olmasını ister. Onun eşi herkes tarafından taktir edilen ve kendisine yakışan biri olmalıdır.
Ama Koç erkeği eşini çok da sevse ‘en iyiyi arama’ özelliği yüzünden aldatabilir. ‘Kadını’ için çaba harcamak ister. Kendini tamamen teslim etmiş bir kadın, onun için itici olabilir. Onları sahiplenmeye çalışıp, ‘karışan’ kadınlardan da pek hoşlanmazlar.

Aşk ve Evlilik:
Bu burcun insanları küçük yaşlardan itibaren karşı cinse ilgi duymaya başlar; karşı tarafı, bir av olarak görürler. Özellikle Koç erkekleri için bu davranış, egolarını tatmin etmenin, Koç kadınları içinse, çekiciliklerini test etmenin en iyi yoludur. Âşık olduğu zaman işler değişir. Mükemmel âşık olur, romantizmi dolu dolu yaşatırlar.
Eğer bu burçtan biriyle uzun süreli bir birliktelik yaşamayı planlıyorsanız, rutin bir ilişki beklemek büyük bir hata olur. Koç erkeği ile evlilik, inişli çıkışlı bir yolda ilerlemeye benzer. Koç kadınları ise pek çok erkeğin elinde tutamayacağı kadar zordurlar.






BOĞA (21 Nisan - 20 Mayıs)
Boğa Kadını

Aşk için yaratılmış
Kelimenin tam anlamıyla bir dişidir. Kendi arzu ve hırslarını gerçekleştirebilmek için her şeyi yapar. Aşk için yaratılmıştır, bir erkeği sevdiği zaman tüm isteklerinden vazgeçebilir. Ne yaptığını bilir, dengelidir. Genelde aşk hayatında mantığa yer verir. İstediği erkeği elde etmesi pek de zor değildir. Sevdiği zaman, ilişkisinin sonsuza dek sürmesini ister ve bunun gerçekleşmesi için elinden geleni yapar.
Eşine her şeyiyle bağlanır ve ona sadık kalır. Eğer hayatının erkeğini bulduğuna inanırsa, şartlar ne kadar kötü olursa olsun o, mutluluk için yaşar. Eşi onu aldatırsa çok acı çeker, yıkılır ama yeni bir ilişki kurmanın zorluğu altında ayrılmaya pek yanaşmaz. Kendini güven içinde hissetmek uğruna buna katlanır.
Duygusal olduğu için çok çabuk kırılabilir. Ama hislerini "güçsüzlük" belirtisi diye yansıtmak istemez. Kolay unutmaz, kincidir.

Boğa Erkeği
Evlilik tam onlara göre
Boğa erkeğini idare etmek zordur. Taktik, sözlerine itiraz etmeden, fikirlerini onayla*****, yapılanların kendi istedikleri olduğuna inandırmak olabilir. Pürüz yoksa sadık bir dost, iyi bir eş, şefkatli bir baba ve mükemmel bir aile reisi olur. Boğa erkeği karşısında zayıf bir kadın görmek istemez. Her dediğini kabul eden biriyle uzun süreli birlikte olamaz. Sevdiği kadına saygı duymak ister.
Aşk konusunda sadık, müşfik ve naziktir. Birisini gerçekten severse, ömür boyu sürebilir. Sevdiğinden kolay vazgeçmez. Beğendiği kadını mutlaka elde etmek ister; her şeyi yapar. Ama onunla masallardaki gibi bir aşk yaşanmaz. İlişkiye gerçekçi yaklaşır. Her zaman süslü sözler söylemez, küçük sürprizler yapmaz ama sevdiği kadına rahat, mutlu ve güven dolu sıcak bir yuva, aşk sunabilir.
Yarını planladığı için evlilik tam ona göredir. Kalbine giden yol midesinden geçer. Yataktaki iştahı da en az sofradaki kadardır.

Aşk ve Evlilik:
Boğalar için aşk ve cinsellik, hayatın önemli bir parçasıdır. Ama şıpsevdi değillerdir. Aksine zor âşık olurlar. İlişki için ısrarcı olurlar, ilişki boyunca da sizi memnun etmek için her şeyi yaparlar. Birlikteliğe başlama konusunda ağır ve şüpheci olan Boğa, karşısındakinden emin olduğu zaman inanılmaz bir değişim gösterir. Karasız ve zorlu hali yerini romantik bir âşığa bırakır.
Evlilik kararı Boğa burcu insanı için çok güç verilen bir karardır. Öncelikle ilişkiden tam anlamıyla emin olması gerekir. Bu zor kararı alırsa her şeyi en ince ayrıntısıyla planla*****, uygulamaya koyar. Gösterişli ve detaylarla süslenmiş bir düğün isterler. Evliliğin ilk zamanlarından sonra Boğa erkeği, eşini tamamen sahiplenir. Sadık ve güvenilirdir. Boğa erkeği ile evlenirseniz her türlü ihtiyacınızın karşılanacağına emin olabilirsiniz.
Boğa kadını için öncelikle iş hayatı gelir. Kariyer onlar için büyük bir önem taşır. Daha sonra bir aile isterler. Aslında sevgi dolu, ideal bir eştirler. Evcimen, iyi bir anne olurlar.





İKİZLER (21 Mayıs - 20 Haziran)
İkizler Kadını
Cazibeli, hırslı ve zeki

İkizler kadını, birbirinden farklı kişilik özellikleri gösterebilir.. Hem zihinsel, hem de fiziksel açıdan sürekli hareket halindedir. Yalnız kalmaktan hoşlanmaz. Çok yönlüdür. Çok fazla okuyup araştırdığı için, her konuda fikir yürütebilecek bir bilgi ve kültür birikimine sahiptir. Her zaman yeni şeyler öğrenmeye açıktır. Merakı hiç bitmez. Hırslıdır, kıvrak zekâsı sayesinde karşısına çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirir. Etkileyici bir şekilde konuşabildiği ve insanlara nasıl davranacağını bildiği için, kilit kişilerle iyi ilişkiler kurar.
Cazibelidir. Zekâsı, zarif tavırları, yaşam sevinci ve nerede nasıl davranacağını bilmesi sayesinde, en ulaşılmaz sanılan erkekleri bile kendisine bağlayabilir. Çok da şanslıdırlar... İlk ilişkisi olumsuz sonuçlansa bile yeni bir eş bulmakta gecikmez.
Onunla birlikte olan erkek, onun ani ruh değişikliklerine karşı hazırlıklı olmalıdır. Çünkü o, kendisini değiştirmeye çalışanlardan ya da eleştirenlerden hoşlanmaz. Hele hele azarlanmaktan nefret eder. Yumuşaklık ve anlayıştan çok hoşlanır.

İkizler Erkeği
Onda şeytan tüyü var!
Bir İkizler burcu erkeği aynı anda 2, 3 ya da daha fazla şey düşünebilir. Fikirleri her gün değişiklik gösterebilir. Bu nedenle ilk karşılaşmada ‘güvenilmez’ imajı verebilir. Onda şeytan tüyü vardır. Ne yaparsa yapsın affedilir. İlgi görmekten, etrafındakiler tarafından beğenilmekten çok hoşlanır. Çevresinde, inceleyebileceği ve etkileyebileceği insanlar varsa, kendisini daha iyi hisseder.
Aşk konusunda çok ender olarak ciddi olur. Bir anda beğenip, bir anda fikir değiştirebilir. Birçok kişiyle olur ama bu, hepsine gönlünü kaptırdığı anlamına gelmez.
İkizler erkeğinin birlikte olacağı kadın, onu sıkmamalı, ani kararlarına hazırlıklı olmalıdır. Çünkü İkizler erkeği, yere göğe sığdıramadığı bir kadınla ertesi gün görüşmek bile istemeyebilir. İkizler erkeği için sorumluluk altına girmek çok zordur. Geleceğe dair ciddi kararlar almaktansa içinde bulunduğu anı yaşamayı tercih eder. Bu erkekle olmak isteyen kadın çok yönlü, ilginç gizemli, kültürlü, yeniliklere açık ve ilgili biri olmalıdır.


Aşk ve Evlilik:

İkizler için mantık çok önemlidir. İlişki gelişmeden önce, mantık bağının gelişmesini isterler. Fazla duygusallık onlara başlangıçta ağır gelebilir. Bazı şeyleri sürekli dengede tutmak isterler.
İkizlerin kapısını açmak güçtür ama bir defa açıldı mı gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılık sizi çok şaşırtabilir. İlişkileri heyecan vericidir. Gerektiğinde çekici olmayı ve bu çekiciliklerini kullanmayı iyi bilirler. Eğer bu burçtan biriyle beraber olacaksanız, değişken bir ruh haline de kendinizi hazırlamalısınız.
Genellikle, ilgisiz, ulaşılmaz ve zor görünürler. Bu durumda neyin yanlış gittiğini düşünür durursunuz. Siz bunu düşünürken onlar kısa bir süre sonra eski nazik ve eğlenceli hallerine geri dönerler.
İkizler, hareketi ve değişikliği sever. Bu nedenle bir kişiye bağlanmak, onlar için çok güçtür. Birden fazla kişiyi idare etmek en büyük becerilerinden biridir. Üstelik bunu yaparken karşı tarafa bir şey sezdirmeyecek kadar da yeteneklidirler.
İkizlerle balıklama bir evlilik doğru olmaz. İhtiyaçlarını önemseyen ve onunla aynı hayat tarzını paylaşan bir eş ile çok mutlu olurlar. Evlilikten önce birkaç yıl birlikte yaşamakta faydalı olabilir. Bu onların kendilerini de hazır hissetmeleri açısından önemli bir süredir.






YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yengeç Kadını

Kendini sevdiğine adar
Yengeç kadını, kendisine kol kanat gerecek güçlü bir erkek arar. Sevdiği insana ilgi göstermek, onu şımartmak hoşuna gider. Fakat hükmedici erkeklere katlanamaz. Onun değişen duygu hallerini anlayacak, dinleyecek bir erkek ister. Erkeği, onun çabalarını takdir edebilmeli, saygı duymalı ve onu çok sevmelidir.
Eşinin yanında olduğunu bildiği sürece her işin üstesinden gelir. Sevdiği erkeğe kayıtsız şartsız bağlanır. Birini sevdiğinde, gözü başkasını görmez. Aynı tutumu eşinden bekler.
Aldatılmayı asla kabul edemez. Zaten çok şüphe ettiği için de en ufak şeyi büyüterek acı çekebilir. Bu burcun kadınının ilişkilerini tanımlayan kelime; adanmışlıktır. Kendisini ilişkisine adar ve hiçbir ilişkiye bitecek gibi başlamaz. Şen şakrak dış görünüşüne rağmen ürkek ve kırılgandır. Eşi onunla konuşurken çok dikkatli olmalıdır. Ağır sözleri kaldıramaz, tüm kederini içine atar, sonuçta hasta bile olabilir.

Yengeç Erkeği
Annesi gibi bir kadın arar
Sahiplenicidir, kadını için her fedakârlığı yapabilir. Ancak şüpheci yapısı, beklediği sevgiden emin olmasını engeller. Bu onu zaman zaman huysuz ve müthiş kıskanç yapabilir. Tüm duyguları gibi güvensizlik ve kıskançlığını da gizlemeye çalıştığından bazı hareketlerine anlam verilemez.
O kadar ilgiye düşkündür ki, kendisinden ayrı geçirdiğiniz zaman bile kıskanır. Asla kırıcı olmaz ve gönül almayı çok iyi bilir.
Yengeç erkeği, annesine düşkündür. Bu sevgi, bazı ilişkilerde sorunlar yaratabilir. Annesine benzeyen, bakımlı, neşeli kadınlardan hoşlanır. Beraber olduğu kadın, anne şefkatiyle yaklaşmalı, ona hayatın hoş yanlarını gösterebilmelidir. Tartışma, onları evden kaçırabilecek tek şeydir.
Yengeç erkeğinin eşi, iyi yemek yaptığı gibi yemeyi de sevmelidir. Bu erkek, hazırladığı lezzetli yemeklerle eşine jest yapmayı sever. Evde yapılan arkadaş toplantıları, yemekler, onu dışarıdaki renkli hayattan daha çok çeker. Güvenilir, şefkatli, neşeli, sevgisini gösteren bir kadınla ömür boyu mutlu olabilir.


Aşk ve Evlilik:

Yengeç burcundakiler, çok duygusaldır ve âşık oldukları zaman olaylara dikkatle yaklaşırlar. Kırılmaktan çok korkarlar; bu nedenle partnerine kalplerinin kapılarını açmakta zorlanır, öncelikle ondan emin olmak isterler. İlişkiye bir kez başladı mı, bunun uzun süreli bir beraberlik olmasını isterler.
Yengeç, hemen harekete geçmez. Çünkü karşılık göreceğinden emin olmak ister. Bu nedenle onları pasif aşıklar olarak görebilirsiniz.
Düzenli bir ilişki ve aile özlemi çekerler. Aile onlar için dünyanın en önemli kavramıdır, bu kuruma değer verir ve korurlar. Eğer evliliklerinde bir problem varsa inatla bunu çözmeye çalışırlar. İlişkileri bittiği takdirde kırılır, yeni bir ilişkiye başlamakta güçlük çekerler.
Evlilikte Yengeç kadını, genellikle klasik ev kadınını oynar. Eşi dışarıdayken çocuklarıyla ilgilenmekten, ev işleriyle uğraşmaktan büyük mutluluk duyar. Yengeç erkeği ise eşinin ihtiyaçlarını karşılamaktan hoşlanır. Eşinin hislerini ve düşüncelerini dikkate alır.





ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)
Aslan Kadını

Ateşli, kararlı ve bağımsız
Her zaman bakımlıdır. Gösterişine önem verir. Gece hayatına bayılır. Modayı takip eder. Pahalı şeylerden hoşlanır. Özgürlüğüne düşkündür. Kendisine olan güveniyle, kalabalıkta bile fark edilir. Sempatik ve nazik kadın modeli, tamamen iyi bir etki yaratmak için oynadığı bir roldür.
Özellikle eşi tarafından ne yapması gerektiğinin söylenmesinden hiç hoşlanmaz. Bir kez karar verdi mi asla dönmez. İlgi odağı olmak ister. Eğlence hayatına düşkünlüğü nedeniyle evlilik ona uzak gelebilir. Evlense de erken çocuk sahibi olmaya pek yanaşmaz. Onu elde etmenin en iyi yollarından biri ona sürekli hediye vermektir. Kendisini bir yıldız gibi hissettirdiğinizde size yaklaşacaktır. Baskı ve kıskançlıktan hoşlanmaz ama kendisi bunları yapar.
Çok sadık ve ateşlidir. Bir erkeğin kendisini hakettiğine inanırsa, ona sevgisini verir. Aşk konusunda ayakları hep yere basar. Emretmeyi çok sever. Kukla bir erkeği de tercih edebilir. En küçük kaçamak girişimini bile hoş görmez; karşılık verir.

Aslan Erkeği
Kahraman ruhlu
Gösterişine çok düşkündür. Etrafında mutlaka kendisine hayran, kendini dinleyen insanlar barındırır. Sakin görünür ama öfkelendiği zaman yeri göğü inletir. Birlikte olduğu kadını ne olursa olsun korur. Kahraman gibi davranan erkeklerden hoşlanan kadınlar için idealdir. Sıcak, romantik, ateşlidir. Güzel aşk sözleri ve jestleriyle birlikte olduğu insanın ayaklarını yerden keser. Oyun kabiliyetini, aşk hayatında en iyi şekilde kullanır.
Kendini beğenmiş görünse de hep pohpohlanmak ister. Sevgi, ilgi ister. Fakat anaç bir ilgi istemez. Görkemli, asil, cana yakın, söz dinleyen ve güçlü kollarının arasında kaybolan bir kadın arar. Eşini çok sevse de zaman zaman küçük çapkınlıkların, kendini iyi hissetmesi için gerekli olduğunu düşünür. Özgür olmayı ister. Ama eşine aynı toleransı tanımaz. Eşinin çalışmayıp evde olmasını isteyebilir.


Aşk ve evlilik:

Romantiktirler ve kolay âşık olurlar. Ama ilişkinin başlangıcında partnerlerini ezmekten biraz hoşlanırlar. İlişki ilerledikten sonra kendilerini karşı tarafa teslim ederler ve oyunu kuralına göre oynayan bir aşığa dönüşürler. Cinselliklerini yoğun yaşar; mükemmel eş olabilirler. Aslan kadını, tapılırcasına sevilmek ister. Eşinin her zaman arkasındadır. Erkekler ise biraz serttir. Evde oturmaktan mutluluk duyan kadınlardan hoşlanırlar. Bağımsız kadınlarla ise pek anlaşamazlar.



BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)
Başak Kadını

Dışı sert, yüreği yumuşak
Dışardan baktığınızda ‘dünyaları ben yarattım’ edası vardır. İnsanları kendine yaklaştırmaz. Ama başarılı olup iç dünyasına girerseniz, bu ‘kendini beğenmiş’ görüntüsünün altında ne kadar kırılgan bir insan olduğunu görebilirsiniz.
İyi yürekli ve yardımseverdir. Duygularını kolay kolay dışa vuramaz, ilişkiye başlamaları zordur; sabırlı bir erkeğe ihtiyaç duyar. İlişki kurulduktan sonra ise aradaki iletişim gün geçtikçe güçlenir. Laf olsun diye ilişki yaşamaz. Bunun yerine yalnızlığı seçer. Dalga geçilecek bir kadın değildir. Her zaman ciddiye alınmak ister.
Güven duymak için paraya ve güce ihtiyaç duyar. Bunun için, iyi bir işte, kazancı bol olan erkeklerle ilgilenir. Sade ve zariftir, gösterişten hoşlanmaz. Karşı cinsle her şeyden önce dost olmalıdır.

Başak Erkeği
Yolda bırakmaz
Dürüst ve çalışkandır. Kendisine olan güveni biraz azdır. Bunu duruşuyla da zaman zaman belli eder. Belki büyüleyici sözler söylemez fakat ağızından çıkan her kelime gerçektir. Çok tutkulu ya da heyecan verici görünmez ama kimseyi de yarı yolda bırakmaz. İlişkilerinde macera değil, huzur ve düzeni arar.
Tutumluluğu bazen can sıkabilir. Sadece çok ihtiyacı olduğu zaman para harcar. Özellikle lükse, paraya düşkün, pahalı hediyelerden hoşlanan kadınlar, Başak erkeğinden uzak durmalıdır.
Kadının tüm iyi özelliklerinin yanı sıra öncelikle dostu olmasını ister. Bir kadınla ciddi bir beraberlik kurmaya karar verirse bunu en ince ayrıntısına kadar hesaplar.
Hayatı da, kadınları da ciddiye alır. Âşık olması için önce karşısındaki kadına güvenmesi gerekir. Güvendiği zaman ise tüm kapılarını ardına kadar ona açar. Cinsellikte mesafeli davranabilir. Bazı kadınlar onu soğuk bulabilirler. Aslında bu, kolay kolay kimseye kendisini teslim edememesinden kaynaklanır.


Aşk ve evlilik:

Başakların hayallerinde hep bekledikleri bir ‘beyaz atlı’ vardır ve o özel insanı bulana kadar beklerler. Hayallerindeki kişiyle karşılaşınca ise kendilerini ona adarlar. Bu durumda üstün bir gayret ve sabırla aşkları için yaşarlar. Cinselliği çok rahat yaşamazlar. Ancak rahatlayıp kendilerini güvende hissedince şehvetli birer âşık olurlar. Bazen iletişim güçlüğü yaşarlar, isteklerini söylemekten çekinirler. Duygusaldırlar, düşüncelerini hemen harekete dönüştürmezler. Evlenmeden önce maddi konularda kendilerine güvenmek isterler. Hem kadını, hem erkeği, eleştirmeye, sürekli söylenmeye eğilimli insanlardır.




TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)
Terazi Kadını

Düzenli, bakımlı, heyecan verici
Her zaman bakımlıdır. Kıyafetleri her zaman düzgün, makyajı yerindedir. Düzen kurmayı çok sever. Onun hayatında her şey yerli yerinde olmalıdır. Ama bu düzeni sağlarken konforundan ödün vermez. Mutlaka bir yardımcıya ihtiyacı vardır.
Güçlü bir çekim alanına sahiptir; etrafında sürekli hayranları bulunur. Onların ilgisi, Terazi kadınını yaşatır. Flörtü sever. Yolda yürürken karşıdan gelen bir erkekle kurduğu göz teması bile onun ruhunu okşar. Dikkat çekici olmaktan büyük zevk alır. Ama ilgisi çabuk sönebilir. Karşısındaki erkeğin tüm ilgisini çektiğini anladığında hemen kendisine hayran olacak başka kurbanlar arar. Oyun, erkek için yeni başlamıştır ama o çoktan oyunu bitirmiş ve başka arayışlar içine girmiştir.
Evlilik onun için öncelikle arkadaşlıktır. Ama evliliğe karar vermekte zorluk çeker. Onu seven, kısıtlamayan, değişen hallerine sabır gösteren bir erkek mutlu edebilir. Maddiyat onun için önemlidir. Kendisini güvende hissetmesi ve genelde çok pahalı olan zevklerine ulaşabilmesi için para gerektiğine inanır.

Terazi Erkeği
Kadın ruhundan anlar, kur yapar
Kendisiyle çok uğraşır. Giyimine, konuşmasına çok dikkat eder. Her hareketinin, her kelimesinin mutlaka bir amacı vardır. O da Terazi kadını gibi flörte bayılır. Kur yapmakta üstüne yoktur. Kadın ruhundan iyi anlar.
Başta onu elde ettiğinizi düşünürsünüz. Ama bu erkeği elde tutmak biraz zordur. Bir anlık bile ilgisini kaybederse başka ufuklara yelken açabilir. Beraber olduğu kadının, bakımlı, güzel, akıllı, kısacası yanında taşımaktan zevk alacağı biri olmasını ister. Hayatla ilgili kötü ayrıntıları dinlemekten hoşlanmaz. Ona sürekli kötü haber veren, olumsuz bir kadın, ne kadar güzel olursa da ilgisini çekmez.
Başkalarını incitmemeye özen gösterir. "Hayır" demekten nefret eder. Dengesiz olabilir. Kimi zaman sıcak, kimi zaman uzak olarak şüphe uyandırabilir. Sizi kırdığında ve siz her şeyin bittiğini sandığınız anda, bir anda güzelleşip sizi allak bullak edebilir.
Dikkatlidir; Saçınızın yeni rengini fark eder ve güzel bulduğunda iltifat eder. Hep mükemmel kadını arar. Aradığı özellikler o kadar fazladır ki bunu tek kadında bulamayabilir. Yalnızlığı sevmediği ve bu yüzden evliliği önemsediği için birkaç kez evlenebilir.


Aşk ve evlilik:

İlişki hakkında ciddi düşünmeye başladıklarında, birlikte oldukları insanı tamamen sahiplenirler. Hayat onlar için işte o zaman anlam kazanır. Kalplerini kazanmak o kadar zor değildir. Mum ışığında romantik bir yemek, aynı zamanda kalplerine giden bir yol olabilir.
Bazen ilişkiye karşı güvensiz bir tutum içine girebilirler. Bu durumda aslında içten içe sizden sevginizi kanıtlamanız için ispat istiyorlardır. Siz yine de oralı olmazsanız, bu kez sudan sebeplerden kavga çıkararak aşkınızı test etmek isteyebilirler. Ancak kendilerini güvende hissettikleri anda evlilik üzerinde düşünebilirler. Evlilikte destekleyicidirler. Seksüel açıdan emin görünseler de mahremiyetleri şaşırtıcı olabilir.




AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)
Akrep Kadını

Kinci ve esrarengiz
Çok tutkulu ve duygusaldır. Bu tutkusu giyimine yansır. Her kıyafetinde muhakkak dikkat çekici bir unsur vardır. Duygularını ve iç dünyasını gizlemeyi iyi başarır. Kendisine zaman zaman rahatsız bile edebilecek derecede güvenir. İçinde fırtınalar kopuyor olsa bile renk vermez. Çünkü esrarengiz olmayı sever.
Birinin dikkatini çekmek istediğinde hedefe kilitlenir ve muhakkak amacına ulaşır. Çok kalabalık bir ortamda bile bir kişinin dikkatini çekmek istediğinde, başkaları fark etmeden ufak bir hareketle mesajını yerine ulaştırabilir.
Kendisini asla ezdirmez. Karşısındaki erkeğin muhakkak kendisinden üstün olması gerekir. Erkeğe ancak üstün ve güçlü olması karşılığında saygı gösterebilir. Birlikte olduğu erkeğin cinsel ve duygusal arzularını tam anlamıyla tatmin etmesini ister. Flörtü, macerayı sevse bile, erkeğe sadık kalmayı tercih eder. Aldatıldığını öğrenirse, elinden gelen kötülüğü yapacak kadar da kinci ve öfkelidir.

Akrep Erkeği

Kendisine zaman zaman ukalalık boyutuna ulaşabilecek kadar güvenir. ‘Dediğim dedik’tir. Aksini düşünseniz bile en sonunda onun istediği olur. Genç yaşlarda çapkınlığa başlar. Yanında sürekli bir kadının olmasını ister. Kendisini tek tecrübeyle sınırlamaktan hoşlanmadığı için, çok sayıda ve farklı ilişkiler yaşayabilir. İlk gördüğü kadına âşık olup, ömür boyu birlikte olması hemen hemen imkansızdır.
Birinden hoşlandığında, bir anda ateşli bir erkeğe dönüşebilir. Cinsellik onun için oldukça önemlidir. İlişkiyi yöneten tarafın kendisi olmasını ister. Çok kıskançtır ama eşinin, her şeyiyle dikkat çekici olmasını ister. Herkesin ilgisini çeken bir kadının onun olduğunu düşünmesi gururunu okşar. Kıskançlığıyla eşini bunaltabilir. Daldan dala konsa da aradığı kadını bulduğunda onu mutlu etmek için elinden geleni yapar. Aile yaşamında titiz sayılır.

Aşk ve evlilik:

Akrep insanının gözleri çok belirgindir. Bakışlarıyla yakar. Aşklarını dolu dolu ve sınırsız yaşamak isterler. . Sevinçlerini de, üzüntülerini de yoğun yaşarlar bu nedenle bir Akrep’le beraberseniz mutlaka sabırlı olmalısınız. Evliliğe karar verdiklerinde seksüel uyumu şart koşarlar. Dikkatli, sevgi dolu ve eşinin başarısı için destekleyen bir eş olurlar. Kıskanç olabilirler. Evliliklerini korumak için ellerinden geleni yaparlar.




YAY (23 Kasım - 21 Aralık)
Yay Kadını

Neşeli, vurdumduymaz, enerjik
Enerji dolu, başına buyruk ve özgürlüğüne düşkündür. Genellikle ince ve uzun bir vücut yapısı; doğal bir güzelliği vardır. Giyiminde abartıya yer vermez, kendisine özgü bir tarzı vardır.
Her fikrini rahatça söyler. Bazen cüretkâr bile gelebilir ama kötü bir niyeti yoktur. Kendisine güvenir. Kalıba sokulmayı sevmez, kendine özgü bir ahlak anlayışı vardır. Hayatı sürekli hareket halinde geçer. Eğlenmek ve yeni insanlar tanımak güdüsüyle sürekli oradan oraya koşar. Sosyal hayatı oldukça hareketlidir. Erkekler konusunda aklı biraz havadadır. Gençliğinde flörte yatkın olur ama bu dönemde yaşadığı ilişkilerin sonu genelde hüsranla biter. Kandırılmaya açıktır. Büyük darbeler alsa da, bunlardan daha güçlenmiş şekilde çıkmayı başarır.
Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. Erkeğinin önderlik etmesini sevmez. İlişkileri sırdır. Evlilik düşüncesinden korkar. Onunla evlilik asla monoton olmaz. Neşeli ve vurdumduymazdır. Gerektiğinde sorumluluklarını bilir.

Yay Erkeği
Capkın ama eğlenceli
Hayat enerjisi gözlerinden fışkırır. Gerektiğinden fazla iyimserdir. Hareketli hallerine rağmen, içinde çok sakindir. Hayatı bir eğlence olarak görür. Esprili ve dışa dönüktür. Kadınlara çok düşkündür. İlişkilerini yüzeysel yaşar. Sürekli etrafında kadınların olmasını ve onlarla vakit geçirmeyi ister. Ruhundaki romantizm ve yaşadığı heyecan verici hikayelerle, kadınları kolayca fethetmeyi başarır.
Çapkınlığı kendisine zarar verebilecek boyutlara bile ulaşabilir. Başına gelecek en korkunç olay; bir yere ve bir insana bağlanmaktır! Bu düşünceleri, uzun süre birisine bağlanmasını engeller.
Kıskançlığa ve dırdıra asla katlanamaz. Eşi onu ilgisiz ve düşüncesiz bulabilir. Çoğunlukla çocukça davranır.


Aşk ve evlilik:

Yaylar, kendilerini aşka adar ve düşüncelerini açıkça belirtirler. Cesur ve çapkındırlar. Beğendiklerini elde edene kadar uğraşırlar. Ama elde etme işleminden sonra onu elde tutma becerisi tamamen karşı tarafındır. Yaylarla hayat asla sıradan olmaz. Sıcakkanlı, romantik ve ateşlidirler. Genellikle sağlıklı bir seks hayatları vardır. Sıkıştırılmaktan hoşlanmazlar. Onlar için evlilik, duygusal bir macera ve keşiftir. Sadakatte güvenilir sayılmazlar.




OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)
Oğlak Kadını

Güçlü ve gururlu
Mantıklı, ciddi, güçlü ve gururludur... Gözleri hüzünlü bakar. İlk bakışta göze çarpan bir güzelliği olmayabilir ancak baktıkça güzelliğinin farkına varılır.
Hayatlarında iş önceliklidir. Genelde bu nedenle geç evlenir. Erken yaşta evlense bile, kariyerinde kendisini destekleyecek, ayak bağı olmayacak bir eş tercih eder. Ama bu özel hayatlarının olmadığı anlamına gelmez. Sırtına ne kadar yük verilirse, o kadarını kaldırabilir güçtedir. Her zaman dengelidir.
İçgüdüsel bir sorumluluk duygusu vardır. Tüm zorluklara, şikayet etmeden katlanır. Genelde çok başarılı olur ama ilerleyen yaşlarda hâlâ istediklerini elde edememişse bunalıma da girebilir.
Sevgiye çok önem verir. Ona göre gerçek sevginin tek kanıtı sadakattir. İhmal edilmekten hoşlanmaz. Evi ve ailesi, onun için önemlidir. Zaten elde edene kadar aradığı tek şey, kendisini hayatının sonuna kadar yalnız bırakmayacağına inandığı bir erkek olacaktır.
Beceriksizliğe katlanamaz. Eşi, en az kendisi kadar pratik ve başarılı olmalıdır. Pek çok erkeğin aradığı sadakat onda fazlasıyla vardır. Fazla hassastır ve eşi sabırlı, anlayışlı davrandığı ölçüde tatmin edici cinsel yaşamları olabilir. Çok iyi bir eş ve anne olur.

Oğlak Erkeği
Ayakları yere basar
Duygularını belli etmez. Ona yaklaşabilirsiniz ama ne hissettiğini asla size göstermez. Yalnızlığı sever. Ayakları yere basar. Geçici hevesler peşinde değildir. Tutkularının esiri olmaz.
Bu olgunluğunun asıl nedeni genç yaşından itibaren, kendisinden büyük insanlarla arkadaşlık etmesidir. Erken gelen olgunluk, yaşıtlarıyla arasında uçurumlara neden olabilir.
İhtiyatlıdır, asla düşünmeden hareket etmez. Karamsar yapısına rağmen, saf ve gerçek sevgiyi yakalayabileceğine inanır. Birlikte olacağı kadının, iyi ve kötü gününde yanında olmasını ister. Aradığı, kendisi kadar güvenilir bir eştir.
Onun ölesiye bağlı olduğu kuralları, hayatı kolaylaştırdığı kadar zorlaştırabilir. En büyük sorunu hata yapmaktan nefret etmesidir. Ona, hataların da hayatın bir parçası olduğunu anlatabilecek bir kadın, fazla tedbirden kaynaklanan sert tutumunun üstesinden gelebilir.
Görgülü, ölçülü, birlikte olmaktan gurur duyacağı bir kadın ister. Hoş bir sosyal hayatı vardır. Evlendiğinde, ailesini her türlü tehdide karşı korur. Buna karşılık evinde; huzur, güven ve düzen ister. Mantıklı bir adamdır, aşkı bile mantıklı yaşar.


Aşk ve evlilik:

Sevgi dolu bir kalp taşırlar. Ancak duygularını kontrol altında tutmaya çalışırlar. Partnerine her geçen gün daha da âşık olurlar, bu arada ona olan güvenleri artar. Hemen cinsellik düşünmez; ilişkinin gelişmesini beklerler. Bazı Oğlaklar oldukça muhafazakârdır. Rahatlamak için güzel sözler duymaya ihtiyaçları vardır. Güvene dayalı bir ilişkileri olduğuna inanırlarsa ihtiraslı ve dünya iyisi bir sevgili olurlar. Çok tutumludurlar.
İlişkide istikrar ve mahremiyete önem verirler. Evlilik kararını kolay olamazlar; her şeyi kontrol ederler. Emin olduklarında ise sevgi ve saygı dolu, her konuda destekleyiyi bir eş olurlar. Evlilik onlar için ölene dek yaşanır.




KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)
Kova Kadını

Zeki, becerikli, açık sözlü
Kova kadını, sivri dilli ve açık tavırlıdır. Bu da birlikte olduğu insanla kolay sürtüşmeye girmesine neden olabilir. Her şeyi irdeler. Sorunları çözmekte üzerine yoktur. İlişkisinde de bir sorun çıktığında, hemen "Nasıl bu hale geldi?" diyerek nedenini bulur ve çözüm yolu üretir. Bazen bilmece gibi olabilir.
Kendi ayakları üzerinde durmasını bilir. Bir erkeğe ihtiyaç duyduğunu itiraf edecek en son kadın odur. Ama ara sıra aşka ihtiyacı olduğu aklına gelir ve sakin bir liman arar.
Kıskanç değildir. Birlikte olmak istediği erkek de, onu sıkmayan biri olmalıdır. Çünkü gösterdiği sadakat sonucu, buna gerek olmadığını düşünür. Ama sadık kalabilmesi için de bir şart vardır: Âşık olması. Aşk ve özgürlük arasından özgürlüğünü seçer.
Değişkendir. Görünüşünde sürekli değişiklik yapmaya bayılır. Ama bu duygularında değişiklik yaptığı anlamına gelmez. Birlikte olduğu erkeğin buna adapte olması gerekir. Cinselliğe fazla düşkün değildir. Bazı erkeklere soğuk gelebilir.

Kova Erkeği
Her şeyi bilen adam
Çok eğlenceli ve dışa dönüktür; her şey hakkında bilgi sahibidir. Özgürlüğüne düşkün ve değişkendir. Arkadaşlığa çok önem verir. Herkese iyi davranmaya özen gösterir. Zekidir, insanları şaşırtmayı sever. Kıskanç değildir. İlişkilerinde de arkadaşlık ön plandadır. Kısıtlanmaktan hoşlanmaz; bağlanmaktan korkar. Kırıcı olmak istemese de kadınlar için hazin öykülerin unutulmayan kahramanıdır.
Onu olduğu gibi kabul eden, fikirlerini destekleyen, değişken ruh halini anlayabilen bir kadın arar. Özgürlüğü kısıtlandığında mücadele etmez hemen başka denizlere yelken açar. Duygularını ifade etmekte biraz zorlanır. Karşısındaki kadının güzelliğiyle birlikte zekâsına da oldukça önem verir.
Genelde geç evlenir. Erken evlenen Kova erkeği ise genelde başarısız olur. Yasak ilişkilere olan düşkünlüğüyle bilinir. Onunla birlikte olan kadın, büyük mutluluklarla birlikte, büyük üzüntülerin de gelebileceğini bilmelidir.


Aşk ve evlilik:

Kova, insanları izler, kararını verir ve ona göre samimiyet kurar. Gereksiz samimiyetlerden hoşlanmazlar. Görümden çok zekâya önem verirler.
Kova burcu insanlarında güçlü bir çekim alanı vardır. Kalabalıkta bile fark edilirler. Cinsellik onlar için ‘çok çok önemli’ bir konu değildir. Tabii ki olmalıdır. Ama bunun da doğanın bir gereği olduğunu düşünürler. Cinsellikle ilgili yaratıcı bir anlayışları vardır. Fakat ilişki hızla ciddileşirse kendilerini geri çekme ihtiyacı duyarlar.
Hayatlarını biriyle paylaşma heyecanı içinde değildirler. Ancak doğru zaman ve doğru insanı bulduklarına inandıklarında güçlü bir ilişki için adım atarlar. Evlendiklerinde de çoğunlukla sadık kalırlar. Evlilikte özgürlük isterler, aynı özgürlüğü eşlerine de sunarlar. Tüm zamanlarını bir kişiyle geçirmek istemedikleri için sosyal hayatları renklidir. Bunu kaldıramayacak bir eş, sorun yaratacak demektir.




BALIK (19 Şubat - 20 Mart)
Balık Kadını

Mahsun prenses
Yaralansa da yaşadıkları yüzüne yansımaz. Her zaman mutluymuş gibidir... Ama aslında içinde sıkıntılar taşıdığını hiçkimse bilmez. Duyguları çok büyük bir hızla değişir. Mahsun bir çekiciliği vardır.
Tek derdi sevilmektir. İlgiye her zaman ihtiyacı vardır. Hayatının her evresinde duygularını paylaşabileceği birinin yanında olması çok önemlidir. Ağlamayı çok sever. Bunu kendini rahatlatmak için yapar. Ağlamadığı taktirde rahatlayama***** hasta bile olabilir. Birlikte olduğu insanın yumuşak olması gerekir. Sert sözler karşısında kırılabilir. Mücadeleci değildir; sert tavırlar karşısında kaçabilir.
Karamsar yapıları nedeniyle karşı cinsle ilişkilerinde ürkek davranabilir. Kendisini koruyacak, dış dünyanın kötülüklerinden uzak tutacak birini .
Cinsellikle arası iyidir. Ürkekliği ona ayrı bir çekicilik verir. Birlikte olduğu insanı mutlu etmek için ne yapacağını çok iyi bilir. Gelişmiş bir erotizm anlayışı vardır.
Karşısındakini mutlu ettiği zaman kendisi de mutlu olur. Evlenip güvenli bir yuvaya sahip olmaktan ve çocuklarıyla ilgilenmekten zevk alır.

Balık Erkeği
Değişken çapkın!
Bir günüyle diğer günü tutmayabilir. Sırlarını genelde kimseyle paylaşmaz ama çok iyi bir sırdaştır. Değişik bir önsezisi vardır. Etrafta dönen bütün oyunları hemen çözebilir.
İlişkilerinde güvene ve sadakate ihtiyacı vardır. Kıskançtır ama bu duyguyu içinde yaşar. Birlikte olduğu insan ise onun kendisini hayatta kıskanmadığını düşünecektir. Bazen eşiyle ilgili garip davranışlar içine düşer. Birden bire ilgisizleşebilir. Böyle durumlarda üstüne gitmek tehlikelidir. Çünkü iyice içine kapanabilir.
Birlikte olduğu kadını mutlu etmeye bayılır. Karşılıksız verir. Bu özelliğiyle istismarlara açık bir yapısı vardır.
Çapkındır. En iyiyi bulmak için bir kadından diğerine koşabilir. Eğer yaşadığı ilişkide aşk bitmişse, bunu muhakkak başka bir kadında bulabileceğine inanır. Cinsel hayatı oldukça renklidir. Gelişmiş bir hayal gücü vardır.
Hayalindeki kadın, ona karışmayan, en küçük hatasında söylenmeyen, onun moralini yükselten bir kadındır. Genelde çocuklarına çok düşkün olduğu söylenemez.


Aşk ve evlilik:

Büyük aşkı ararlar... Bu uğurda birçok başarısız tecrübe geçirip, kalplerini birçok parçaya bölebilirler. Kalp kırıklıklarını genelde aşamazlar ama yeni aşklara her zaman umut dolu başlarlar.
İlişkiye balıklama dalarlar ve hemen âşık olurlar. Gözleri hiçbir şeyi görmez. Bu körlük bazen birlikte oldukları kişinin hatalarını görmemeye kadar varabilir.
Özel günlere çok önem verirler, bunun için bir kutlamayı asla unutmazlar. Onlar için balayı asla bitmez. Evlilikleri rüya gibi olmalıdır. Eğer bir gün bu rüyadan uyanırlarsa, hayalkırıklığı başlar. Problemler arttığı takdirde ayrılık çok uzakta değildir.
Evlilik kurumuna saygısının yanı sıra sosyal yaşamları çok önemlidir. Dostluklara çok önem verirler. Aşırı sosyal yapıları, zaman zaman kıskançlık konusu olabilir.
 


Üst Alt