ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
türk olması:kop:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:d:

cardanadam

cardanadam

Üye
başka ne olabilirki çinde adamlar daha pr1.1 üzerinden güncelleme alıyorlar bizde ise 1.2 ve şimdi ise 2.0 bekliyoruz bu çinmi geri kalmış yoksa bizmi anlayamadım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onlarda farkliymis galibe ben de bilmiyorum.. Dalga geciyoz da onlarinn guncellemesinden geciniyoz:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
haklısın valla adamlara anna geldi bize babba

_ardaa

_ardaa

Üye
çin de anna yok ki henüz bu sızdırılmış anna onlarda da yok yani.

cardanadam

cardanadam

Üye
ben anldmam sızmadan süzmeden bizimki veya başka ülkeninki neden sızmadı peki adamlarınki sızdı şimdi onlar sızma olsa bile dillerine uygun olduğu için rahat rahat kullanıyorlar bizdeki yükleyen arkadaşlarda bu ne ya çince yazıyor diye uygulamaları siliyorlar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
x7 nin dilsecenegini yamiyo bizimkiler de:)

----------Eklendi @ 23:36:42 ---------- Yazıldı @ 23:36:09 ----------

o uygulamalar neydi merak ediyorum..

_ardaa

_ardaa

Üye
sadece çin de satılmak üzere T7 geliştirildi henüz satışa çıkmadı bu sızıntı anna işte bu T7'nin anna'sı büyük ihtimal bilerek sızdırıldı ürün kodu farketmeden yüklenebilecek şekilde yapılandırılıp sızdırıldı diye düşünüyorum.

cardanadam

cardanadam

Üye
nokia işi iyice laşkalaştırdı nokia yalama olmuş beyler artık diş tutmuyor. Not: burada geçen yalama kelimesi civatanın dişlerinin bozulup sıkmama anlamında kullanılmıştır

• Beğen
Tepkiler: erhane, mesut1979 ve gokturk_prensi

mesut1979

Üye
slm,ben zannetmiyorum bu ayin sonuna dogru annanin cikacagina öyle olmus olsaydi simiye kadar navifirme gelirdi,bu zamana kadar bize gelen güncellemeler 2-3 hafta evvel navifirme geldi bunda daha hala ortada yok.

erhane

Üye
beyler nokia anna veya belle değil, kullanıcılara büyük sürpriz yapmak için cille işletim sistemini çıkaracakmış bu ay :d::naughty:

musty24

Üye
o süpriz bence cille değilde cinnet işletim sistemi olabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: erhane
Aege

Aege

Üye
ah nokia şöyle bizi şaşırtsanda hiç haber vermeden bilgi sızdırmadan aniden alın buda yeni güncelleme desen çok şey mi istiyoruz yani ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet cok sey istiyorsun:ehe

uribaju

uribaju

Üye
sahurda bile anna dusunur olduk varmi bir gelisme

• Beğen
Tepkiler: serhad58

erhane

Üye
no :naughty:

uribaju

uribaju

Üye
tamam

caphuscha

caphuscha

Üye
uzun süre pc başında oturmaktan mütevellit halk arasında ANNA BASURU olarak da bilinen annaroid hastalığına çare olaraktan android öneriyorum sevgili hastalar.

• Beğen
Tepkiler: serhad58

ahmetdemircim

Üye
ağustosun ilk haftasınıda geçtik. ne dünyada var ne bizde:)