ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
iç sunucu hatası

mcnpl4

mcnpl4

Üye
herneyse girmiyosinir oldum yeni hesapactim yine yok..

cardanadam

cardanadam

Üye
sunucu hatası işte senden veya telefondan kaynaklanmıyor

erhane

Üye
nokia çalkalanıor :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
o gectisimdi de sifre yanlis diyo.. Ara sira bohle yapiyodu ama simdi sureklii yapiyo.. Msn de girdim sorunyok ama..ovi hesabima webden girdim acildi ama uygulamada olmuyo..

cardanadam

cardanadam

Üye
uygulamayı yeniden yükle diycem ama

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yaptimolmadi ama formulu buldum..azonce bi hesapdahaactim girdi.. a**[email protected] yildiz yok ama sansursuz yazdim..

cardanadam

cardanadam

Üye
ayıp ya yazma öğle şeyler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
e anca o acildi ben napiyim:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
neyse benim canım sıkılıyor ya ne zaman gelecek şu anna

mcnpl4

mcnpl4

Üye
keske belle gelse onun yerine

cardanadam

cardanadam

Üye
keşke nokia bizi bukadar bekletiyeceyine parça parça verseydi güncellemeyi kimsede bukadar moral bozmazdı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aynen.. Belleyi beta sunabilir istese...

cardanadam

cardanadam

Üye
hayır öğle değil versiyon 14 ya 15, 16, 17 gibi kimsenin sesi çıkmazdı güncelleme gelmiyor diye her ay 1 güncelleme çıksa 6 aydan fazla zaman kazanırdı anna veya belle güncellemesi için şimdi ise 6 aydır hiç bir güncelleme çıkmıyor diye herkez nokiayı suçluyor e haklılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tamam iste.. Oyle yukselmesi icin beta halde sunulmasi gerek. Ama nokia illa 1.2 den 2.0 ye atlayip tamamlanmis surum suncak .. Belki de onlarda 1.4, 1.6 1.7 fln vardir..

cardanadam

cardanadam

Üye
belkide, benim aklıma ne geliyor bak şimdi hani biz navide göremiyoruz ya güncellemeyi şimdi navide nokiaya bağlı ben diyorumki herkez oviden yüklesin diye veya tekine fazla yüklenme olmasın diye ikisi birden çıkacak. olamazmı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tabiki.. Navifirmden yuklemeyi bilmeye cok fazla kullanici var ve annadan haberdar olmayanlarda.. o yuzden hem sisteme asiri yuklenilmesini onleme hemde uzman olmayan kullanicilarinda faydalanmasini saglama amacli boyle olacak muhtemelen..

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben Adama Bunuda Söyledim Arkadaşlar. Navi Ye Neden Gelmedi Diye. Adam Bana Nokia Nın Sayfasını Takip Edin. İlk Haberler Vs. Orda Olucak Dedi.

cardanadam

cardanadam

Üye
pazartesi bir bakıyoruz ana anna çıkmış:D hayalini kurmak bile güzel galba bu elop oldukca biz daha çoook hayal kurarız gibi geliyor bana

mcnpl4

mcnpl4

Üye
offf nokia da nokia... Cok merak ettim bu cin annasindan farki ne?!...