nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
millet firsatci cizigine bakmaz alirken.. Sen takasla suanki fiyatinin yarisindan 50 tl daha fazla ucretle satarsin anca.. Telefonu satmak icin bile bildigin tum teldflncularigez:oke: hemen karamsarliga dusme.. Kolay isler degil.. Ben bi telefonu isteyipte 2 aydan once onaulasabildigimi hatirlamiyorum..
Ya aslında sahibiden.com da ilan fiyatlarına baktım orda 400 e satarım gibime geliyo :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kendin satatsan tabiki ama telefoncuya satarsan imkansiz.. Oda yapacagi kara bakar cunku.. Yakin cevrene soyle satmayi dusunuyorum diye.. Dedigin siteyede ilan verebilirsin..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yakında öyle yapcam zaten ilan vercem :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tamm artik su smileyi degistir:D karamsar bakma olaylara..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
napıyım abi yaa şok oldum :ağlarım: resmen iade den cok emindim inşallah c6-01 in fiyatı eylülde yükselmez cünkü eylülde alcam

yükselirsede android alırım bi tane :hmmm :ağlarım:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
androidlerin sorunu da su: hep ayni tasarim..cok standart. Ama noki oyle degil.. Fiyati yuselmez merak etme

nonamex

Üye
androidlerin sorunu da su: hep ayni tasarim..cok standart. Ama noki oyle degil.. Fiyati yuselmez merak etme

HTC'nin telefonları öyle, hepsi birbirinin aynısı sanki.. Model olarak ayırt edemiyorum genelde o yüzden :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bakıcaz artık caremize

mcnpl4

mcnpl4

Üye
paran yeticek olsa lg onerirdim sana.. Cok guzel telefon..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
max 600 tl bütcem

----------Eklendi @ 21:33:38 ---------- Yazıldı @ 21:32:57 ----------

ama galiba c6-01 o fiyata en iyi alıncak telefonlardan bir tanesi diye düşünüyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ikinci el temiz bi urun bak sende..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya yok ikinci el istemiyom yaa

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tercih senin.. Ben bi kez ikinci el aldim o da on gunluk tu..adam 2 gun kurcalayip satmis...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
tercih senin.. Ben bi kez ikinci el aldim o da on gunluk tu..adam 2 gun kurcalayip satmis...

boşver ya 2. El cok kullandım 5800 ilk sıfır telefonumdu sıfır telefonun kapak kasa sorunu olmuyo artık genellikle sıfır cihaz düşünüyorum

asisimo

asisimo

Üye
süper telefon video cekimi harika tek eksigi bence autofocus oyun performansıda süper şahsen severek kullanıyorum hehe :d::d:(h)

By_torque

By_torque

Üye
arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım çok işime yaradı konu android almak istiyodum ama benimde kafamda soru işareti kaldı mesela yeni oyunlar ve uygulamalar çıkar mı yoksa devri kapanıyor mu androide çıkan oyunlar buna da çıkar.şu an ki fiyat nedir.c7 ile farkı var mı.klavye resimlarde ki gibi var mı? mı tırnağımla 5800 ın ekranını kazamaktan ve menünün açılmasını beklemekten bıktım neden hala çok pahalı anlayamıyorum 5800.

nonamex

Üye
arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım çok işime yaradı konu android almak istiyodum ama benimde kafamda soru işareti kaldı mesela yeni oyunlar ve uygulamalar çıkar mı yoksa devri kapanıyor mu androide çıkan oyunlar buna da çıkar.şu an ki fiyat nedir.c7 ile farkı var mı.klavye resimlarde ki gibi var mı? mı tırnağımla 5800 ın ekranını kazamaktan ve menünün açılmasını beklemekten bıktım neden hala çok pahalı anlayamıyorum 5800.

Devri kapanıyor, Oyun ve uygulama istiyorsanız Android'lere bakın. Şahsen menü yavaşlığı N8'imde var, C6-01'dede vardır..

cardanadam

cardanadam

Üye
Devri kapanıyor, Oyun ve uygulama istiyorsanız Android'lere bakın. Şahsen menü yavaşlığı N8'imde var, C6-01'dede vardır..

hep android diyip duruyorsun kaç para bu androidli cihazlar ve ayrıca sağlamlığı nasıl?

nonamex

Üye

hep android diyip duruyorsun kaç para bu androidli cihazlar ve ayrıca sağlamlığı nasıl?

By_torque'nin sorduğu soruya cevap verdim sadece, şimdi Android Symbian tartışmasına dönmesin yine..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
konumda tartışma istemiyorum lütfen

Üst Alt