Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Hocam sıkmayın canınızı. En en en kötü ihtimal servise verirsiniz onlar downgrade yaparlar gerekli gereçlerle. Bunun için can sıkacak bişey yok. Merak etmeyiniz. Kimse babayı falan tutmadı :D :D

----------Eklendi @ 20:01:33 ---------- Yazıldı @ 20:00:54 ----------

Downgrade işlemini yalnızca servisler yapabilir hocam. Bizim öyle bi şansımız yok malesef..
servis derken kvk falanmi

o.basar86

o.basar86

Üye
servis derken kvk falanmi

Aynen hocam. Benim daha önce başıma gelen bir olayı anlatayım. 5800 kullanırken yine böyle beta sürüm bi yazılım çıkmıştı ben de yükledim ama çok sıkıntı yaşadım. Downgrade yapmaya çalıştığımda cihaz açılamaz hale gelmişti. Yeni sürümü de kullanmak istemiyordum. Ben de bir alt sürümü telefona attım. O şekilde telefon açılmaz vaziyetteyken servise verdim bu cihaz açılmıyor diye. Ertesi gün düşük versiyon yazılımı atıp verdiler bana cihazı. Hem de garanti kapsamındaydı. Bu şekilde eski sürüme tekrar kavuşabilmiştim :)

cardanadam

cardanadam

Üye
Aynen hocam. Benim daha önce başıma gelen bir olayı anlatayım. 5800 kullanırken yine böyle beta sürüm bi yazılım çıkmıştı ben de yükledim ama çok sıkıntı yaşadım. Downgrade yapmaya çalıştığımda cihaz açılamaz hale gelmişti. Yeni sürümü de kullanmak istemiyordum. Ben de bir alt sürümü telefona attım. O şekilde telefon açılmaz vaziyetteyken servise verdim bu cihaz açılmıyor diye. Ertesi gün düşük versiyon yazılımı atıp verdiler bana cihazı. Hem de garanti kapsamındaydı. Bu şekilde eski sürüme tekrar kavuşabilmiştim :)

ama telefon hırpalanmıyormu bu şekilde

kutokuari

kutokuari

Üye
pazardan ANNA'nas aldırdım a döndü bu iş :kotu:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
blade02iki' Alıntı:
Mesaj yazarken yeni bir klavye var ama yine ayrı bi sayfada yazıyo sonra esas yere geçiriyo eskisi gibi direk esas yere yazdığını görmeden yazıyosun tek rastladığım olumsuzluk bu şuana kadar
Peki bu resmi olarak çıkacak olanda damı böyle olucak? :hmmm

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi

Peki bu resmi olarak çıkacak olanda damı böyle olucak? :hmmm

olmayacak diyolar genelde ama resmi olaraj cikmadan ne desek yalan ben suan anna klavye ile yaziyorum hic hatasiz zorluk yok muhtesem bu hali bile bence ayni ekranda yazmasi gelirse bile bize simdiki gibi ayri ekranda yazma secenegide verilmeli cunku bu klavye yarisi kadar ekran kestiginde iyi mi olur bilemiyorum yatay klavyesi ozellikle manyak degismemis demistim ama biraz kuculmus harf aralari acilmis iphone dan daha rahat bir yatay klavye

----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:30:44 ----------

bu arada tarayicida manyak hizli cevap gonderirken pcden daha hizli gonderiyor yemin ederim super ya kac gundur yukledim annayi ama detayli kullanmamistim yuzeyseldi anna olmasi gereken gibi telefon degismeye gerek kalmadi

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
olmayacak diyolar genelde ama resmi olaraj cikmadan ne desek yalan ben suan anna klavye ile yaziyorum hic hatasiz zorluk yok muhtesem bu hali bile bence ayni ekranda yazmasi gelirse bile bize simdiki gibi ayri ekranda yazma secenegide verilmeli cunku bu klavye yarisi kadar ekran kestiginde iyi mi olur bilemiyorum yatay klavyesi ozellikle manyak degismemis demistim ama biraz kuculmus harf aralari acilmis iphone dan daha rahat bir yatay klavye

----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:30:44 ----------

bu arada tarayicida manyak hizli cevap gonderirken pcden daha hizli gonderiyor yemin ederim super ya kac gundur yukledim annayi ama detayli kullanmamistim yuzeyseldi anna olmasi gereken gibi telefon degismeye gerek kalmadi
bide arayüz kamera fps si bide flash uygulama oyun felan gelirse tadından yenmicek işte :ehe ağzımızı sulandırıyosun

• Beğen
Tepkiler: BL@DE02
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Peki teşekkür ederim.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar yüklemeye ne dersiniz :) annanın orjinalini denedik şimdi sıra bunu denemede ben yine deneyip yazarım :) yabancı kobaylarımız olmuş çok süper yapmışlar swype gömülü 6 ana ekran ana ekrandaki saati kaldırma otomatik hackli ve sistem klasörlerine erişimli ve dahası süper :) yükleyecek olanlar var mı ?

----------Eklendi @ 11:34:38 ---------- Yazıldı @ 11:34:18 ----------

Peki teşekkür ederim.
rica ederim^^

bu arada ben üstteki cfw yi yüklemiycem çünkü eksikleri var ben resmi olmayan sızıntı annayı yükledim ama cfw denemem bile sadece bilginiz olsun diye koydum beğenen olaiblir cfwde çünkü eksiklikler var tekrar tekrar flash atmak sinir birşey adam herşeyi 4 4 lük yapsın belki sonra size tavsiyemde yüklemeyin sadece bi bakın o kadar hala güncelliyo çünkü yani şimdi yüklersiniz 2 gün sonra eksik özelliği düzeltir ve ekler siz birdaha flashlamak zorunda kalırsınız :oke:

Crescent-23

Crescent-23

Üye
öncelikle teşekkürler bide ben şu ilk videodaki kılıfı nerden bulabilirim :D

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
bimekste vardı ben almıştım 5 ay önce felan :)

----------Eklendi @ 11:47:16 ---------- Yazıldı @ 11:44:24 ----------

yada ebaydan da alabilirsin ben ebaydan da almıştım bir başka çeşidini ama gelişi vakit alıyo çinden geliyo :)

nonamex

Üye

Burda adam nasıl yapılacağını anlatmış türkçe yazım dili eklemeyi..

4 gb kotalı internete mahkumum, o yüzden indirip yapamıyorum..

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi

Burda adam nasıl yapılacağını anlatmış türkçe yazım dili eklemeyi..

4 gb kotalı internete mahkumum, o yüzden indirip yapamıyorum..
uğraştırıcı duruyor :)

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
resmi anna beklemeye devam gitki gelir normalde şu anda annalı n8 ler felan yola çıkmış olmalıydı ve anna navifirme düşmeliydi hala yok nokia milleti çok bekletiyorsun gerçekten ayıp bu kadar zormu anlamadım

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
arkadaşlar çin versiyonunu yükledim benim bazen telefonda arayan nosunu göstermiyor mesajda hiç göstermiyor mesala cağrı geliyor no yok cagrı durunca arayanları kısmına bakıyorum orda yazıyor rehberi sadece telefon yada sim kartını seciyorum sizdede durum aynımı ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
arkadaşlar çin versiyonunu yükledim benim bazen telefonda arayan nosunu göstermiyor mesajda hiç göstermiyor mesala cağrı geliyor no yok cagrı durunca arayanları kısmına bakıyorum orda yazıyor rehberi sadece telefon yada sim kartını seciyorum sizdede durum aynımı ?

numaraların başına +9 ekle ;)

Üst Alt