Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
DEAD Phoneye doğru ilerliyosun :S

mcnpl4

mcnpl4

Üye
DEAD Phoneye doğru ilerliyosun :S

daha yüklemeye başlamadım ki:hmmm phoenix i açtım bu hatayı verdi sonra producte attığım dosyayı tarrtım buldu ve yine bu hata çıktı bnde size sorayım dedm

nonamex

Üye
Flash işini iyi öğrenmeden risk almayın derim.

OzGuRKnowN

Üye
60ın üzerinde uygulama ve 40 tane oyun yüklemedim banamısın demiyor telefon ben bu teli ingilizce kullanmaya razıyım çıkmasın resmisi :D

nonamex

Üye
60ın üzerinde uygulama ve 40 tane oyun yüklemedim banamısın demiyor telefon ben bu teli ingilizce kullanmaya razıyım çıkmasın resmisi :D

Bende uygulamalar klasörüne tıkladım, direk açıldı aşağı doğru bir kaydırdım o kadar oyuna uygulamaya takılmadı şaşırdım kaldım :ehe Nokia şu N8'i böyle çıkaraydın ya..

OzGuRKnowN

Üye
Bende uygulamalar klasörüne tıkladım, direk açıldı aşağı doğru bir kaydırdım o kadar oyuna uygulamaya takılmadı şaşırdım kaldım :ehe Nokia şu N8'i böyle çıkaraydın ya..

takılmada yok aynen çoklu seçimi gördünmü yanına clik ataßiLiyosun :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşlar bi bilgisi olan yok mu?? bnde vi sta var onlla ilgili olabilir mi?

OzGuRKnowN

Üye
Vallahi ben anlamadım sorunu ben flash atarkende öyle bir hata vermişti onu sandım..

nexpow

nexpow

Üye
hepinize hayırlı olsun arkadaşlar ögrendigim kadarıyla görsellik degişmemiş fakat performans atmış uygulamalar klasörüne 1 saniyede giriyomuş

ozggurr

ozggurr

Üye
takılmada yok aynen çoklu seçimi gördünmü yanına clik ataßiLiyosun :)

coklu secimi ilk yazdigimda kimse orali olmamisti ama simdi yavas yavas goze batmaya basladi ozellikler desene... :)

Nonamex bile begendiyse olmus demektir, hayirli ugurlu olsun... Artik bir flash 10 destegi sart oldu, ya da flash lite 4.5 mu cikartirlar da butun videolari oynatmasini saglarlar yapsinlar bir ekstra guzellik video altyazisi olayinda yaptiklari gibi...

Bence bundan sonra flash icin vurmak lazim nokianin tepesine...

----------Eklendi @ 16:11:22 ---------- Yazıldı @ 16:10:57 ----------

aklima gelmisken, acilista ram ne kadar oluyor?

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

nonamex

Üye
coklu secimi ilk yazdigimda kimse orali olmamisti ama simdi yavas yavas goze batmaya basladi ozellikler desene... :)

Nonamex bile begendiyse olmus demektir, hayirli ugurlu olsun... Artik bir flash 10 destegi sart oldu, ya da flash lite 4.5 mu cikartirlar da butun videolari oynatmasini saglarlar yapsinlar bir ekstra guzellik video altyazisi olayinda yaptiklari gibi...

Benden, 0'cı hocadan , geçer not aldı :evet:

(Ram olayına hiç dikkat etmedim , hangi programla bakılabiliyor ? )

ozggurr

ozggurr

Üye
hepinize hayırlı olsun arkadaşlar ögrendigim kadarıyla görsellik degişmemiş fakat performans atmış uygulamalar klasörüne 1 saniyede giriyomuş

benim telefon zaten 1 saniyede giriyordu o klasore, ben asil web video performansini merak ediyorum.. render ve fps optimasyonu saglanmis mi acaba...

nonamex

Üye
benim telefon zaten 1 saniyede giriyordu o klasore, ben asil web video performansini merak ediyorum.. render ve fps optimasyonu saglanmis mi acaba...

Opera Mobile kadar başarılı değil ama eskisine göre bayağı başarılı.

Maxicep mobile'de takılmalar var yine, başka bir forumda ise yukarıdan aşağı hiç takılma yaşamadım değişik :allalla:

olciay

olciay

Üye
Symbian Anna'da QT 4.7.3 kurulumu geliyor yoksa gene kendimizmi yüklüyoruz , paylaşım için ayrıca Teşekkür ederim , sanırım bende flash'licam bayağı meraklandım :)

ozggurr

ozggurr

Üye
Opera Mobile kadar başarılı değil ama eskisine göre bayağı başarılı.

Maxicep mobile'de takılmalar var yine, başka bir forumda ise yukarıdan aşağı hiç takılma yaşamadım değişik :allalla:

maxicep web tasarimi ve scriptler bariz sorunlu zaten... bir el atilmasi lazim.

nonamex

Üye
Başlangıçta ki Ram

2 tane ev ekranım var Saat/Profil widgetı ikisinde ortak.
Birinde ajanda, bildirimler ve 4'lü kısayol, diğerinde müzik ve w-lan widgetı var.

Açılış Ram, sıkıştırma yapmaksızın 135 Mb.

----------Eklendi @ 16:24:26 ---------- Yazıldı @ 16:23:50 ----------

Cleanup deyince 140 mb oldu..

OzGuRKnowN

Üye

168i gördüm bende..

Üst Alt