Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)
Sponsorlu Bağlantılar
suat1111
Üye
allah razı olsun şimdi kurdum kurcalıyorum
eRdaL.
Üye
hayirli olsun
Sensation
Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler... Linke tıklamada sorun vardı. Düzenledim.
nonamex
Üye
İlk sayfaya Gelen mesaj ve aramalarda kişi yerine numara gözüküyor, idareten rehberden numaranın başına "+9" eklemek gerekiyor "+905xxx" şeklinde diye eklerseniz güzel olur.
En azından indirecekler böyle bir bug olduğunu bilsinler
suat1111
Üye
güncelleme yaptım hera and now diye bi güncelleme geldi bilginize
OzGuRKnowN
Üye
sonunda bende annaLı oLDum Dead Phone yaptım ama bu ilk değildi napim garantisini
5800 kullanırken sürekli yanlış dosyalarla flash atıyordum dead oluyordu, düzgün şekilde atınca düzeliyordu. Dead Phone olmasından hiç korku yok açıkçası
eRdaL.
Üye
burada simdi guncellemesi cok önenli degil anna yi gördük sonunda
OzGuRKnowN
Üye
ölsemde annayı yemem artık
Telefon hafızası az değilmi 136 MB..
eRdaL.
Üye
yazilim boyutu büyük galiba daha önceki flash larda 170 mg civari oluyordu
OzGuRKnowN
Üye
AYNEN ama bi çok şeyde yüklü
nonamex
Üye
İçinde tuhaf tuhaf çinçe şeyler yüklü gelmişti, kaldırdım onları İşe yarayan bir şeyler miydi acaba
dreamwalker1979
Üye
bu gece sabahlayacam sanırım birtek ben yükleyemedim bu yazılımı .-)) 2010 sürümü denedim olmadı 2011 olmuyor hangi sürüm deneyim anna güncellemesi için :-)) phonex hata veriyor susacak yakın zamanda yokmu biri bana yardımcı olsun vuracam yere bu aleti :-))
OzGuRKnowN
Üye
Phoenix_2010.8.4.41526 arat googlede
Ayrıca Quickoffice ve Adobede tel hafızasına yüklü ben bunları kaldırıp normal hafızayı yüklim hemen hemen 170MB çıkıyo tel hafızası..
suat1111
Üye
bu penguen nedir abi
cgrylmz7
Üye
beyler ?? anna indirmeye değermi sizce??
eRdaL.
Üye
bende o cince seyleri kaldirram mi diye dusundum ama nasilsa yakin zamanda tekrar flash atacagiz o zaman gider
dreamwalker1979
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hata veriyor bu sadece anna yazılımında degil flash atamıyorum 2011 versiyonuyla atabiliyordum oda ilk baştaki hatayla kapanıyor ne yapacam ilginç bir sorun çözemedim :-))