Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

suat1111

suat1111

Üye
allah razı olsun şimdi kurdum kurcalıyorum

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler... Linke tıklamada sorun vardı. Düzenledim.

nonamex

Üye
İlk sayfaya Gelen mesaj ve aramalarda kişi yerine numara gözüküyor, idareten rehberden numaranın başına "+9" eklemek gerekiyor "+905xxx" şeklinde diye eklerseniz güzel olur.

En azından indirecekler böyle bir bug olduğunu bilsinler

suat1111

suat1111

Üye
güncelleme yaptım hera and now diye bi güncelleme geldi bilginize

OzGuRKnowN

Üye
sonunda bende annaLı oLDum :D Dead Phone yaptım ama bu ilk değildi napim garantisini :)

nonamex

Üye
sonunda bende annaLı oLDum :D Dead Phone yaptım ama bu ilk değildi napim garantisini :)

5800 kullanırken sürekli yanlış dosyalarla flash atıyordum dead oluyordu, düzgün şekilde atınca düzeliyordu. Dead Phone olmasından hiç korku yok açıkçası :ehe

eRdaL.

eRdaL.

Üye
burada simdi guncellemesi cok önenli degil anna yi gördük sonunda:)

OzGuRKnowN

Üye
ölsemde annayı yemem artık :D

Telefon hafızası az değilmi 136 MB..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yazilim boyutu büyük galiba daha önceki flash larda 170 mg civari oluyordu

OzGuRKnowN

Üye
AYNEN ama bi çok şeyde yüklü

nonamex

Üye
İçinde tuhaf tuhaf çinçe şeyler yüklü gelmişti, kaldırdım onları :ehe İşe yarayan bir şeyler miydi acaba

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
bu gece sabahlayacam sanırım birtek ben yükleyemedim bu yazılımı .-)) 2010 sürümü denedim olmadı 2011 olmuyor hangi sürüm deneyim anna güncellemesi için :-)) phonex hata veriyor susacak yakın zamanda yokmu biri bana yardımcı olsun vuracam yere bu aleti :-))

OzGuRKnowN

Üye
Phoenix_2010.8.4.41526 arat googlede

Ayrıca Quickoffice ve Adobede tel hafızasına yüklü ben bunları kaldırıp normal hafızayı yüklim hemen hemen 170MB çıkıyo tel hafızası..

suat1111

suat1111

Üye
bu penguen nedir abi

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler ?? anna indirmeye değermi sizce??

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende o cince seyleri kaldirram mi diye dusundum ama nasilsa yakin zamanda tekrar flash atacagiz o zaman gider:)

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

hata veriyor bu sadece anna yazılımında degil flash atamıyorum 2011 versiyonuyla atabiliyordum oda ilk baştaki hatayla kapanıyor ne yapacam ilginç bir sorun çözemedim :-))

nonamex

Üye
bende o cince seyleri kaldirram mi diye dusundum ama nasilsa yakin zamanda tekrar flash atacagiz o zaman gider:)

Ben kaldırdım valla o ne öyle uygulamalara girince çince şeyler çıkıyor :ehe

OzGuRKnowN

Üye
bende hafızanın az oluşuna taktım iyimi

Üst Alt