nice_legend
Üye
Orjinal yazılımda N-Gage bulunmuyor. Telefonunu hacklemen gerekiyor, ekran da 4:3 boyutlarında görünüyor. Denemedim mi sandın sen yoksa? Telefonda N-Gage, Windows, Amiga Workbench gibi şeyleri denedim. Sen de denemişsindir büyük ihtimalle. Ayrıca, N97 ile birlikte geliyor.
Orjinal yazılımda ana ekran kişiselleştirilemiyor, CFW atman gerekir. Bu birçok kişinin istediği bir şey, bu nedenle de rağbet görüyordu; ta ki N8 gibi S^3 telefonlar çıkana kadar. Şimdi PHNT 3 ana ekranlı CFW modu çıkartmaya hazırlanıyor
N97 SDK'sı ayrı. 5800, S60 SDK'sını kullanır. N97 SDK'sı daha gelişmiştir. Daha güzel oyunlar çıkabilir.
Ben sana 3D motoru yok demedim. Oyunlar oynanmıyor da demedim. Bazı oyunlar yalnızca N97'de oynanıyor dedim, örneğini de verdim. Sen yanlış tarafından anlamışsın, o senin sorunun. Beni alakadar etmiyor. Bana karşı hemen cevap yazmaya kalkmadan önce adam gibi okuyup adam gibi araştırsan öğrenirdin. Space Impact: Meteor Shield oyununu ele alalım. Düzgünce oynayamazsın, ama nedeni 3D olması değil; DİJİTAL PUSULA'NIN N97'DE BULUNUP 5800 GİBİLERİNDE BULUNMAMASI! Anladın mı şimdi?
----------Eklendi @ 19:09:03 ---------- Yazıldı @ 19:08:27 ----------
Ben bir Nokia geliştiricisiyimSen değilsin. Aramızdaki fark bu. Fark ettiğine sevindim, ben kendimi öven bir tipim. Ben böyleyim, çünkü kendimi öveceğim uğraşlarım var. Örneğin bu forumda sayılıdır böyle uğraşları olan. Buraya birkaç uygulama göndermiştim, ama adımı belli etmedim. Biraz grafikerlik yaptım; yabancılardan teklif aldım. Bir örnek de Sevimlibrad adlı bir üye. O da iyi işler çıkarıyor...
way anasını nokia geliştirici derken n97yi nokiadan saymıuorsun sanırım çifte standart yaptığına göre.ayrıca burası bi paylaşım sitesi paylaştıklarından sonra kendini övüp başkasını küçük görüyorsun o da karakter meselesi ki senin yaptığın züğürt tesellisi
bana teklifler geldi demekle olmuyor bu işler bırak başkası övsün seni daha makbule geçer
al sen kapat egonu tatmin et