C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]
Nokia ilginç bir şekilde Symbian 3.2 ve 5.0 güncelleme kararı aldı. Bu güncelleme ile gelecekler Symbian Anna ile gelen tarayıcı Nokia browser v7.3, Ovi Maps yeni sürümü ve son olarak SMS ve MMS'lerde yeni ifadeler...

Güncellemeye dahil olan telefonlar:

Symbian 3.2

Nokia E72
Nokia E52
Nokia E5
Nokia C5-00
Nokia 6700 slide

Symbian 5.0

• Nokia C6-00
  • Nokia C5-03
  • Nokia 5230
  • Nokia 5235
  • Nokia 5250
  • Nokia N97 mini
Nokia C6-00 ve Nokia 5230 için güncelleme bugünden itibaren yayınlanmaya başladı. Diğer telefonlar için önümüzdeki haftalarda yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess, es_es_4, asisimo ve 6 diğerleri

'Patron

'Patron

Üye
:oha: :oha: süperrr :D C5-03e de gelsin hemen.Aferim Nokia :oke:

mystiery_

mystiery_

Üye
bu iyi oldu işte

nalcam22

nalcam22

Üye
5800 a da güncelleme haftaya gelceği kesinmi

• Beğen
Tepkiler: okan003
bthn_997

bthn_997

Üye
aman allahım daha yeni cwf attım oldumu şimdi yaa

Buraxlive

Buraxlive

Üye
ow yeah :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Umarım C5-03'ün GameAPI ve bazı diğer uygulamalarda olan sorunları bu güncelleme ile giderilir. :evet:

A, bir de bu güncelleme ile kesinlikle 5800'a da CFW koruması gelecektir. Nokia telefonu böyle bırakmaz çünkü...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hadi Gözümüz Aydın :bigstar:

ca_sus

Üye
5800 için değişiklik olacak :) tahmini ne zaman çıkar acaba

PureFood

PureFood

Üye
O kadar çok sevindim ki anlatamam sabırsızlıkla bekliyorum ya :)

Barbo2

Barbo2

Üye
evet bütün yabancı sıtelerde mevcut bu haber browser html5 destekli dehşet bisi yeni nesil yani videolar için flaş playere gerek kalmıycak ileride tüm web html5 e geçiyor yavaş yavas ve daha az veri harcıyor mükemmel ve çokta hızlı javascprit son sürümü mevcut içinde

ultrayer6

ultrayer6

Üye
evet bütün yabancı sıtelerde mevcut bu haber browser html5 destekli dehşet bisi yeni nesil yani videolar için flaş playere gerek kalmıycak ileride tüm web html5 e geçiyor yavaş yavas ve daha az veri harcıyor mükemmel ve çokta hızlı javascprit son sürümü mevcut içinde

abartmayalım. C7'cilerin "yakında tüm belediye otobüsleri nfc ile çalışacak" dediği kadar saçma oldu. Sadece flash lite sürümü yükselecek o kadar.

Bu arada ben güncelleme geleceğini biliyordum zaten.. Yeni yazılım tanıtıldığında orada ufak bir yazı gördüm. "Bazı s60 modellerine gelmeyecek" yazıyordu. Bu da demek oluyordu ki bazı s60 modellerine güncelleme gelecek.

Zamanında bunu söyledim ama kimse dinlemedi beni. "nokia desteği kesti" dedi çekildiler.

anılbaran

anılbaran

Üye
yaaa arkadaşlar nokia s60 v5 e destegi kesti yeni güncelleme gelmeyecek diyo biliyorum en azından bu forumdakilerin cogu böyle diyor bende ondan öyle diyom şimdi size soruyorum hani destegi kestiydi s60 v5 ee hani bazı arkadaslarımız nokia mail atmıslar onlarda yenigüncelleme cıkmayacak demişti şimdi bide bu haber cıktı insallah dediginiz gibi olur yeni
güncelleme cıkar herkese iyi forumlar arkadaslar

Del Rey

Del Rey

Üye
@Anılbaran; benim de Twitter'daki Nokia hesapları ile sıkı bir irtibatım var. Örneğin son bir ay içinde yaklaşık 100 soruyu geçmiştir (çoğu da polarbit) Adamlar benden bıktı sanırım :P Herneyse, söylemiyorlar ki. Tek dedikleri "Bu konuyla ilgili bir bilgi vermiyoruz" oluyor. Biraz daha zorlasam soruyla zaten CEO olucam :naughty: Aynı zamanda altta link belirtilmiş. Nokia Conversations. Nokia kendisi demiş, ne bekliyorsun daha gelmeyecek diye.

anılbaran

anılbaran

Üye
ben gelmeyecek demiyorum ve hiç bi zaman da demedim yanlış anlaşılmak istemem bu forumda herkes öle diyodu ondan sonra bende düşndüm demekkki herkes böyle dedigine göre yeni guncelleme gelmicek demekki dedim çünkü artık güncelleem cıkmayacak 1 nisandan itibaren güncelleme cıkmayacak diye yorumlar görüyodumbazı arkadaslarımımz nokia yaa mail attık güncelleme gelmeyecek dediler diye söylüyolardı demekki onlara yanlıs bilgi vermişler ve bugun bu konuda artık kesin cıkacagını görteriyor yanlışmıyım erdem kardeşş

----------Eklendi @ 20:37:15 ---------- Yazıldı @ 20:36:27 ----------

o zamn yaşasın yeni güncelleme :heyo::yuru

Barbo2

Barbo2

Üye
abartmayalım. C7'cilerin &amp;quot;yakında tüm belediye otobüsleri nfc ile çalışacak&amp;quot; dediği kadar saçma oldu. Sadece flash lite sürümü yükselecek o kad ar.&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Bu arada ben güncelleme geleceğini biliyordum zaten.. Yeni yazılım tanıtıldığında orada ufak bir yazı gördüm. &amp;quot;Bazı s60 mode llerine gelmeyecek&amp;quot; yazıyordu. Bu da demek oluyordu ki bazı s60 modllerine güncel leme gelecek. &lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
Zamanında bunu söyledim ama kimse dinlemedi beni. &amp;quot;nokia desteği kesti&amp;quot; dedi çekildiler.
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt; abartan yok okuduklarımı yazdım nekadar meraklısınız böyle mualefet yapmaya html5 uyumlu olması bukadar zor bişeymiki adamlara güncelleme çıkmiş sen hala olmaz flas lite gùncellencek diyosun bilmeden ahkam kesıyosun acaba yalanmı söylüyorlar koskoca nokıa mühendislerı bana inanmayan all about symbian sitesine baksin browser 7.3 mü değilmi html5 mi değilmi javscprıt1.8.a mı değilmi inanmayan baksın

----------Eklendi @ 21:14:12 ---------- Yazıldı @ 20:56:14 ----------

nokıanın planı Qt plartformunu kullanarak tüm symbianları tek çatıda toplamak anna temelinde yani s60v5 lerden desteğın cekıldiyi fılan yok tüm demeçler bu yönde Qt sayesinde sym3 sym1 ayrımı ortadan kalkıyor resmi yazılar var bu yönde

Del Rey

Del Rey

Üye
HTML 5'li tarayıcı zaten var, yani yapılabilir (Bolt Browser) Yapıldı da. (h) Hadi bekliyoruz...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 a bu güncelleme gelecek ama hack yapabilecez mi?özelliklere bakılırsa bu güncelleme ile telefonlarımız evrim geçirecek.

Üst Alt