PureFood
Üye
5800 a bu güncelleme gelecek ama hack yapabilecez mi?özelliklere bakılırsa bu güncelleme ile telefonlarımız evrim geçirecek.
S60v5'ler yeniden canlanıyor

5800 a bu güncelleme gelecek ama hack yapabilecez mi?özelliklere bakılırsa bu güncelleme ile telefonlarımız evrim geçirecek.

ne zaman gelecek acaba 1 2 hafta içerisinde gelirrmi ne özelliklerle gelecek bilen varmı arkadaşlar
çok şaşırdım nokia ya bak be o kadar laf ettiniz çıkarıyor işte gerçi ben bu haberi 2 hafta önce duymuştum ama pek inanmadım
bu arada yeni tarayıcının flash desteği flash player 8.1 olacak yani youtubede pc deki gibi destkop sitesinden video izleyemeyeğiz sadece mobil sitesinde flash 7.9 ile sorunsuz hızlı ve daha akıcı bir şekilde video izleyebilleceğiz
ben pek birşey beklemiyorum açıkcası
saygılar

Beyfendi artık symbianı beğenmıyor hacı. Androidle bozmuş kafayıben pek birşey beklemiyorum açıkcası
saygılar

htlm 5 destegi gelirse facedeki videokarı indirmeden izleriz aynı bolt browser da oldugu gibi öyle degilmi arkadaslar
evet ama html 5 desteği olmayacak bildiğim kadarıyla

evet ama html 5 desteği olmayacak bildiğim kadarıyla
Not: html 5 desteği varmış...

elinizde 5800lar,5230lar,e72ler güncelleme tanıtılıyor.bunu gören n97 benimde bir güncellemem olsa,benimde bir fwm olsa,nokia bize niye yok güncelleme? diyor.La niye n97'ye güncelleme yok da Mini'ye varKardeşine var abisine yok
İyiki N97'm yok çok fena üzülürdüm güncelleme almayan tek V5.![]()

elinizde 5800lar,5230lar,e72ler güncelleme tanıtılıyor.bunu gören n97 benimde bir güncellemem olsa,benimde bir fwm olsa,nokia bize niye yok güncelleme? diyor.![]()
elinizde 5800lar,5230lar,e72ler güncelleme tanıtılıyor.bunu gören n97 benimde bir güncellemem olsa,benimde bir fwm olsa,nokia bize niye yok güncelleme? diyor.![]()