C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Bişrdahaki güncellemeye yapılabiliyorsa sanal RAM de gelsin. Hatta yapılabiliyorsa hafıza kartına (h) Hiç çıkarmam kartı, ama istediğim oyunu oynarım. A bir de işlemci 680 MHz'ye çekilsin :aha:

ca_sus

Üye
ne zaman gelecek acaba 1 2 hafta içerisinde gelirrmi ne özelliklerle gelecek bilen varmı arkadaşlar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ne zaman gelecek acaba 1 2 hafta içerisinde gelirrmi ne özelliklerle gelecek bilen varmı arkadaşlar

Symbian Anna güncellemesi Symbian^3 yüklü cihazlara yenilenmiş bir internet tarayıcısı, yeni menü ikonları v.b. yeniliklerin arasında bulunduğu birçok iyileştirmeyi sunuyor. Söz konusu güncelleme birkaç hafta içinde mevcut Symbian^3 cihazlarına güncelleme olarak ulaşacak.
Her ne kadar, Symbian^3 assolist durumunda olsa da, Symbian S60 ile çalışan birçok cihazın da bulunduğunu ve o cihazların da güncellemelere muhtaç olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Zaten Nokia da yayınlamış olduğu yeni Symbian güncellemesiyle o cihazları kullananları unutmadığını gösterdi. E72 gibi Symbian 3.2 ve 5800 XpressMusic gibi S60 5th Edition cihazları için yayınlanmış olan güncelleme 7.3 versiyon numaralı, daha sade bir kullanıcı arayüzüne sahip bir internet tarayıcısı ve performans iyileştirmeleriyle birlikte geliyor. 3.2 cihazları için Wi-Fi üzerinden kapalı ortam konumlandırması yetenekli ve gezi tavsiyeleri barındıran Ovi Haritalar 3 SR4 sürümü gelirken, 5th Edition telefonları da sosyal ağlarda yer bildirimi imkânı sunan Ovi Haritalar SR6 yazılımını kazanıyor. Bunların yanı sıra, her iki sürüme ait telefonlar da mesajlaşmayı daha zevkli hâle getirecek ikonlar kazanıyor.
Nokia C6-00 ve Nokia 5230 cihazları bu güncellemeleri ilk alacak cihazlar olacak. Diğer cihazlar ise kademeli şekilde önümüzdeki birkaç hafta içinde güncellemeleri alacak. Güncellemeyi alacak cihazlar listesini aşağıda bulabilirsiniz:

Kaynak:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok şaşırdım nokia ya bak be o kadar laf ettiniz çıkarıyor işte gerçi ben bu haberi 2 hafta önce duymuştum ama pek inanmadım
bu arada yeni tarayıcının flash desteği flash player 8.1 olacak yani youtubede pc deki gibi destkop sitesinden video izleyemeyeğiz sadece mobil sitesinde flash 7.9 ile sorunsuz hızlı ve daha akıcı bir şekilde video izleyebilleceğiz

nalcam22

nalcam22

Üye
çok şaşırdım nokia ya bak be o kadar laf ettiniz çıkarıyor işte gerçi ben bu haberi 2 hafta önce duymuştum ama pek inanmadım
bu arada yeni tarayıcının flash desteği flash player 8.1 olacak yani youtubede pc deki gibi destkop sitesinden video izleyemeyeğiz sadece mobil sitesinde flash 7.9 ile sorunsuz hızlı ve daha akıcı bir şekilde video izleyebilleceğiz

Yeni tarayıcıda flash 8.1 olcakmış s^3 de bilr 4.0 var sen iyiisin arkadas

OğuzcanAbi

Üye
ben pek birşey beklemiyorum açıkcası :oke:
saygılar

anılbaran

anılbaran

Üye
htlm 5 destegi gelirse facedeki videokarı indirmeden izleriz aynı bolt browser da oldugu gibi öyle degilmi arkadaslar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
1 haftada boyunca kimse kalpten gitmez inşallah :d:

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben kalpten gitmek üzereyim <3:kirbac:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
beklicez artık yapcak bişi yok :ehe

PureFood

PureFood

Üye
La niye n97'ye güncelleme yok da Mini'ye var :D Kardeşine var abisine yok :ehe
İyiki N97'm yok çok fena üzülürdüm güncelleme almayan tek V5. :haha::kirbac:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
htlm 5 destegi gelirse facedeki videokarı indirmeden izleriz aynı bolt browser da oldugu gibi öyle degilmi arkadaslar

evet ama html 5 desteği olmayacak bildiğim kadarıyla

Not: html 5 desteği varmış...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
La niye n97'ye güncelleme yok da Mini'ye var :D Kardeşine var abisine yok :ehe
İyiki N97'm yok çok fena üzülürdüm güncelleme almayan tek V5. :haha::kirbac:
elinizde 5800lar,5230lar,e72ler güncelleme tanıtılıyor.bunu gören n97 benimde bir güncellemem olsa,benimde bir fwm olsa,nokia bize niye yok güncelleme? diyor.:ehe:kop:

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
PureFood

PureFood

Üye
elinizde 5800lar,5230lar,e72ler güncelleme tanıtılıyor.bunu gören n97 benimde bir güncellemem olsa,benimde bir fwm olsa,nokia bize niye yok güncelleme? diyor.:ehe:kop:

Demez mi ama ya tüm v5 ler içinde bi ona yok yazık .

Üst Alt