kim demiş oyunlar 5800da oynanmıyo diye dünyadan haberin yok senin nokia rahat oynana bilsindiye özel bluetouth joytik çıkardı 5800lar için 3d motoru yok dersen gülerim sakın deme o izlediğin nhd fragmanlar 3d motoru sayesinde izleniyor

asphalt 4hd oyununu bana kasıyo oynanmıyo dersen kanıt olarak o oyunun ekran çözünürlüğü farklı ondan madem 3d oyun yok filan diyosunuzda tombraıder legend i nasıl oynuyosunuz

ama bazı 3d oyunları sen zorla 5800da oynamaya kalkısırsan 460 çözünùrlük olmasına dikkat et polarbit oyunlarıda yeterli kanıt sim city bunlarda kanıt ha firmalar adam gibi oyun çıkarmıyosa bu 5800ın kabahati değil yani
----------Eklendi @ 18:07:06 ---------- Yazıldı @ 18:03:18 ----------
ngage de oynanıyo bal gibi joytik sayesinde
Orjinal yazılımda N-Gage bulunmuyor. Telefonunu hacklemen gerekiyor, ekran da 4:3 boyutlarında görünüyor. Denemedim mi sandın sen yoksa? Telefonda N-Gage, Windows, Amiga Workbench gibi şeyleri denedim. Sen de denemişsindir büyük ihtimalle. Ayrıca, N97 ile birlikte geliyor.
Orjinal yazılımda ana ekran kişiselleştirilemiyor, CFW atman gerekir. Bu birçok kişinin istediği bir şey, bu nedenle de rağbet görüyordu; ta ki N8 gibi S^3 telefonlar çıkana kadar. Şimdi PHNT 3 ana ekranlı CFW modu çıkartmaya hazırlanıyor
N97 SDK'sı ayrı. 5800, S60 SDK'sını kullanır. N97 SDK'sı daha gelişmiştir. Daha güzel oyunlar çıkabilir.
Ben sana 3D motoru yok demedim. Oyunlar oynanmıyor da demedim. Bazı oyunlar yalnızca N97'de oynanıyor dedim, örneğini de verdim. Sen yanlış tarafından anlamışsın, o senin sorunun. Beni alakadar etmiyor. Bana karşı hemen cevap yazmaya kalkmadan önce adam gibi okuyup adam gibi araştırsan öğrenirdin. Space Impact: Meteor Shield oyununu ele alalım. Düzgünce oynayamazsın, ama nedeni 3D olması değil; DİJİTAL PUSULA'NIN N97'DE BULUNUP 5800 GİBİLERİNDE BULUNMAMASI! Anladın mı şimdi?
----------Eklendi @ 19:09:03 ---------- Yazıldı @ 19:08:27 ----------
ya böyle her forumda herşeyini bildiğini sanan tipler oluyor ya sen onlardan birisin belli

senin yenilik anlayışın ve üstünlük anlayışın belli vizyonun da belli ki zaten her mesajında kendini övmen ayrı bir komedi

kendi dünyanda takıl sen güncelleştirmeden sonra umarım senin c5in uzaya çıkar
Ben bir Nokia geliştiricisiyim

Sen değilsin. Aramızdaki fark bu. Fark ettiğine sevindim, ben kendimi öven bir tipim. Ben böyleyim, çünkü kendimi öveceğim uğraşlarım var. Örneğin bu forumda sayılıdır böyle uğraşları olan. Buraya birkaç uygulama göndermiştim, ama adımı belli etmedim. Biraz grafikerlik yaptım; yabancılardan teklif aldım. Bir örnek de Sevimlibrad adlı bir üye. O da iyi işler çıkarıyor...