C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Az önce iOS'u MeeGo'dan üstün gören ve de iPhone 2'yi 5800'dan üstün görenleri yedim. Ama konu kapandı :D

C5-03 ve 5800 4Ever! N97 SUCKS!

• Beğen
Tepkiler: PureFood

vatozz

vatozz

Üye
Bence de ya ev ekranı cart curt hepsi var işte olmayıversin.

tartışma yaratmak değil derdim sadece sormak istedim yıllarca n97 için olan nedir ?

yanlış kişiye sordum ama neyse

ozinyousan

Üye
nokia x6 ya v32 geldi bir iki ay önce o değildir inş. Ve ağustosdan önce gelir x6 ya, hececandan kuduruyorum =)

nice_legend

nice_legend

Üye
n97 için ne yapıldı bende merak ediyorum? doğru dürüst video izleyemiyoruz ki benim izlediğimi 5800 kullanan da izliyor.işin esprisi ev ekranıysa onu da istemem.bide iphone killer diye ünvan aldı en önemli güncelleştirme ona yapılmıyor enteresan

Del Rey

Del Rey

Üye
Saçmalamayın. N97 iPhone killer lakabını kaybetti. Hoş uzun sürmedi ya. O lakap N9'a ait. N97'ye verilenler: O zamanların en yeni S60v5 sürümü ve ayrı SDK. Dijital pusula ve yeni ayrı oyunlar. N-Gage. Mesajlaşma için özel klavye ve yeni mesajlaşma seçenekleri. Bırak da biraz biz üstte olalım.

bthn_997

bthn_997

Üye
n97 için ne yapıldı bende merak ediyorum? doğru dürüst video izleyemiyoruz ki benim izlediğimi 5800 kullanan da izliyor.işin esprisi ev ekranıysa onu da istemem.bide iphone killer diye ünvan aldı en önemli güncelleştirme ona yapılmıyor enteresan

iphone killer 5800'a deniyor

nice_legend

nice_legend

Üye
Saçmalamayın. N97 iPhone killer lakabını kaybetti. Hoş uzun sürmedi ya. O lakap N9'a ait. N97'ye verilenler: O zamanların en yeni S60v5 sürümü ve ayrı SDK. Dijital pusula ve yeni ayrı oyunlar. N-Gage. Mesajlaşma için özel klavye ve yeni mesajlaşma seçenekleri. Bırak da biraz biz üstte olalım.

bence sen saçmalıyorsun çnkü ben şuan o ünvanda demedim verildi dedim. öyle bir ünvan verilmiş bir telefonun en önemli güncelleştirmden kesinlikle nasibini alması gerekiyordu.o saydığın kıytırık özellikler için de kimse telefonu üstün görmez.ayrıca nedir bu n97 düşmanlığın onu anlamadım.n97e güncelleme gelmeyince senin bi menfaatin fslan mı oluyor?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya ev ekranı sadece c6 ve n97 serilerine özel diğer s60v5 lerde ev ekranı yok ram ve performans yüksek olacak bekleyelim görelim html5 destekli tarayıcıymış o zaman faceden video izlememiz lazım :hmmm

Barbo2

Barbo2

Üye
böyle alaycı yorumları görüyorum ya size hiçbişey layık değıl birincisi bu 5800ı size zorla satmadılar kendiniz ne kadar iyi veya kötü olduğunu biliyodunuz ikincisi daha düne kadar kıytırık vga kameralı 3 mgbyt hafızalı telefonlar kullanıyodunuz bugün kendi tercihinizle aldığınız bir malı yerden yere vurup beğenmemezlik yapıyosunuz madem okadar çok şey istiyosunuz 500liralık telden niye paraya kıyıpta 1500liralık tel almıyosunuz ozaman çeneniz boşa yorulmazdı bu forumda 500liralık üstelik adından da müzik telefonu olduğu aşikar bi ürünün bukadar performans verdiğine dua edin önce neredeyse her bişey var telde sadece bir iki sitede video açmıyo diye de bukadar gaddar olmayın ya bu paraya alınacak en iyi tel bu bu laflarım kendini bilmezlere arkadaslar kimse üstüne almasın

• Beğen
Tepkiler: PureFood
nice_legend

nice_legend

Üye
böyle alaycı yorumları görüyorum ya size hiçbişey layık değıl birincisi bu 5800ı size zorla satmadılar kendiniz ne kadar iyi veya kötü olduğunu biliyodunuz ikincisi daha düne kadar kıytırık vga kameralı 3 mgbyt hafızalı telefonlar kullanıyodunuz bugün kendi tercihinizle aldığınız bir malı yerden yere vurup beğenmemezlik yapıyosunuz madem okadar çok şey istiyosunuz 500liralık telden niye paraya kıyıpta 1500liralık tel almıyosunuz ozaman çeneniz boşa yorulmazdı bu forumda 500liralık üstelik adından da müzik telefonu olduğu aşikar bi ürünün bukadar performans verdiğine dua edin önce neredeyse her bişey var telde sadece bir iki sitede video açmıyo diye de bukadar gaddar olmayın ya bu paraya alınacak en iyi tel bu bu laflarım kendini bilmezlere arkadaslar kimse üstüne almasın

katılıyorum sana bi.zaten ortada tek sorun var o da neden 97ye güncelleme yapılmaması madem hepsine var ona da olmalıydı..keşke hepsine çıksa bütün telefonlar iyileştirilse

Barbo2

Barbo2

Üye
vardır n97 yazıyodu sanki listede ya

Barbo2

Barbo2

Üye
olsun takma kafana belki ona ayrı bi güncelleme gelcektir

• Beğen
Tepkiler: nice_legend
anılbaran

anılbaran

Üye
ya ne zaman çıkcak çok sabırsızlanıyorum :)

Del Rey

Del Rey

Üye
bence sen saçmalıyorsun çnkü ben şuan o ünvanda demedim verildi dedim. öyle bir ünvan verilmiş bir telefonun en önemli güncelleştirmden kesinlikle nasibini alması gerekiyordu.o saydığın kıytırık özellikler için de kimse telefonu üstün görmez.ayrıca nedir bu n97 düşmanlığın onu anlamadım.n97e güncelleme gelmeyince senin bi menfaatin fslan mı oluyor?

Gerçekten bu özelliklerin, özellikle de SDK'nın ne alma geldiğini anlamadın değil mi? N97'de oynayıp 5800'da oynanılamayan bir çok oyun var. Örneğpin Rovio'dan Space Impact: Meteor Shield. Veya N-Gage oyunları. Bunları N97'ciler oynarken biz öylesine bakıyorduk yalnızca. Şimdi biraz da siz bakın biz yiyelim Nokia'nın yazılımlarını.

Aynı zamanda iPhone Killer ünvanının verilmemesi bile gerekiyordu. iPhone nere N97 nere ya...

nice_legend

nice_legend

Üye
Gerçekten bu özelliklerin, özellikle de SDK'nın ne alma geldiğini anlamadın değil mi? N97'de oynayıp 5800'da oynanılamayan bir çok oyun var. Örneğpin Rovio'dan Space Impact: Meteor Shield. Veya N-Gage oyunları. Bunları N97'ciler oynarken biz öylesine bakıyorduk yalnızca. Şimdi biraz da siz bakın biz yiyelim Nokia'nın yazılımlarını.

Aynı zamanda iPhone Killer ünvanının verilmemesi bile gerekiyordu. iPhone nere N97 nere ya...

ya böyle her forumda herşeyini bildiğini sanan tipler oluyor ya sen onlardan birisin belli :D senin yenilik anlayışın ve üstünlük anlayışın belli vizyonun da belli ki zaten her mesajında kendini övmen ayrı bir komedi :D kendi dünyanda takıl sen güncelleştirmeden sonra umarım senin c5in uzaya çıkar :D

Barbo2

Barbo2

Üye
kim demiş oyunlar 5800da oynanmıyo diye dünyadan haberin yok senin nokia rahat oynana bilsindiye özel bluetouth joytik çıkardı 5800lar için 3d motoru yok dersen gülerim sakın deme o izlediğin nhd fragmanlar 3d motoru sayesinde izleniyor :) asphalt 4hd oyununu bana kasıyo oynanmıyo dersen kanıt olarak o oyunun ekran çözünürlüğü farklı ondan madem 3d oyun yok filan diyosunuzda tombraıder legend i nasıl oynuyosunuz :) ama bazı 3d oyunları sen zorla 5800da oynamaya kalkısırsan 460 çözünùrlük olmasına dikkat et polarbit oyunlarıda yeterli kanıt sim city bunlarda kanıt ha firmalar adam gibi oyun çıkarmıyosa bu 5800ın kabahati değil yani

----------Eklendi @ 18:07:06 ---------- Yazıldı @ 18:03:18 ----------

ngage de oynanıyo bal gibi joytik sayesinde

anılbaran

anılbaran

Üye
kim demiş oyunlar 5800da oynanmıyo diye dünyadan haberin yok senin nokia rahat oynana bilsindiye özel bluetouth joytik çıkardı 5800lar için 3d motoru yok dersen gülerim sakın deme o izlediğin nhd fragmanlar 3d motoru sayesinde izleniyor :) asphalt 4hd oyununu bana kasıyo oynanmıyo dersen kanıt olarak o oyunun ekran çözünürlüğü farklı ondan madem 3d oyun yok filan diyosunuzda tombraıder legend i nasıl oynuyosunuz :) ama bazı 3d oyunları sen zorla 5800da oynamaya kalkısırsan 460 çözünùrlük olmasına dikkat et polarbit oyunlarıda yeterli kanıt sim city bunlarda kanıt ha firmalar adam gibi oyun çıkarmıyosa bu 5800ın kabahati değil yani

Helal olsun kardeş çok iyi dedin bide bu bluetoot joytik nerden bulabiliriz veya bununla ilgili bilgi kaynagı verirsen bide o bluetoot joytik in fotografı filan varsa paylaşırmısın merak ettimde şimdiden teşekkurler

Del Rey

Del Rey

Üye

Orjinal yazılımda N-Gage bulunmuyor. Telefonunu hacklemen gerekiyor, ekran da 4:3 boyutlarında görünüyor. Denemedim mi sandın sen yoksa? Telefonda N-Gage, Windows, Amiga Workbench gibi şeyleri denedim. Sen de denemişsindir büyük ihtimalle. Ayrıca, N97 ile birlikte geliyor.

Orjinal yazılımda ana ekran kişiselleştirilemiyor, CFW atman gerekir. Bu birçok kişinin istediği bir şey, bu nedenle de rağbet görüyordu; ta ki N8 gibi S^3 telefonlar çıkana kadar. Şimdi PHNT 3 ana ekranlı CFW modu çıkartmaya hazırlanıyor :)

N97 SDK'sı ayrı. 5800, S60 SDK'sını kullanır. N97 SDK'sı daha gelişmiştir. Daha güzel oyunlar çıkabilir.

Ben sana 3D motoru yok demedim. Oyunlar oynanmıyor da demedim. Bazı oyunlar yalnızca N97'de oynanıyor dedim, örneğini de verdim. Sen yanlış tarafından anlamışsın, o senin sorunun. Beni alakadar etmiyor. Bana karşı hemen cevap yazmaya kalkmadan önce adam gibi okuyup adam gibi araştırsan öğrenirdin. Space Impact: Meteor Shield oyununu ele alalım. Düzgünce oynayamazsın, ama nedeni 3D olması değil; DİJİTAL PUSULA'NIN N97'DE BULUNUP 5800 GİBİLERİNDE BULUNMAMASI! Anladın mı şimdi?

----------Eklendi @ 19:09:03 ---------- Yazıldı @ 19:08:27 ----------

ya böyle her forumda herşeyini bildiğini sanan tipler oluyor ya sen onlardan birisin belli :D senin yenilik anlayışın ve üstünlük anlayışın belli vizyonun da belli ki zaten her mesajında kendini övmen ayrı bir komedi :D kendi dünyanda takıl sen güncelleştirmeden sonra umarım senin c5in uzaya çıkar :D

Ben bir Nokia geliştiricisiyim :) Sen değilsin. Aramızdaki fark bu. Fark ettiğine sevindim, ben kendimi öven bir tipim. Ben böyleyim, çünkü kendimi öveceğim uğraşlarım var. Örneğin bu forumda sayılıdır böyle uğraşları olan. Buraya birkaç uygulama göndermiştim, ama adımı belli etmedim. Biraz grafikerlik yaptım; yabancılardan teklif aldım. Bir örnek de Sevimlibrad adlı bir üye. O da iyi işler çıkarıyor...

Barbo2

Barbo2

Üye
oynanamıyan iki tane oyunuda oynamıyı ver sende :) niye kastın kendini bukadar anlamadım

----------Eklendi @ 19:16:51 ---------- Yazıldı @ 19:13:18 ----------

bu arada terbiyeli ol az biraz karşında çocuk yok 33 yasında bıri var ben sana hakaret etmedim sende etmeden yaz çocuk kavgası yapma adam gibi falan ayıp oluyo öyle yazma

----------Eklendi @ 19:21:38 ---------- Yazıldı @ 19:16:51 ----------

okuduğumu anlıyorum çok şükür ama kalp kırmadan yaz yazdıklarını altı üstü bi forum yanı ne bu çok bilmişlık ukalalık ve karşındakine saygısızlık anlamıyorum sakin ol azcık her yazılanada lap diye cevap yazma düsün biraz öyle yaz karşındakini üzüyormuyum diye burda kimse sana madalya vermez çok biliyosun diye

Üst Alt