C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 için bugünde yok :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
evet 5800'a bugün yok ama birkaç güne var.
n97'ye hiç yok ama :ehe

LimePie

LimePie

Üye
çıksada şu güncelleme biran önce kursak tele :yuru

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Yeter artık ezmeyin :ehe

----------Eklendi @ 20:19:14 ---------- Yazıldı @ 20:18:55 ----------

Aynen.

ne ezmiycem abi :D onlar yıllarca bizi ezdi neymiş widget yokmuş neymiş farklıymış.

Devir intikam devri :ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood
mangdaşire

mangdaşire

Üye
öff,günler azaldıkça heyecan artıyor :ehe nihat reyiz türkiyeye gelince bile bu kadar hayacanlanmadım :D

PureFood

PureFood

Üye
ne ezmiycem abi :D onlar yıllarca bizi ezdi neymiş widget yokmuş neymiş farklıymış.

Devir intikam devri :ehe

:ehe Öyle olsun bakalım ezmeye devam :naughty:

----------Eklendi @ 20:45:54 ---------- Yazıldı @ 20:44:32 ----------

öff,günler azaldıkça heyecan artıyor :ehe nihat reyiz türkiyeye gelince bile bu kadar hayacanlanmadım :D
Aynen ya hadi çıksın artık ama yine de çok bişey beklememek lazım. Biz nedense aşırı umutluyuz yükledikten sonra Nokia'ya sövmeyelim burda :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
[/COLOR]
Aynen ya hadi çıksın artık ama yine de çok bişey beklememek lazım. Biz nedense aşırı umutluyuz yükledikten sonra Nokia'ya sövmeyelim burda :ehe
bence yine sövecez gibime geliyor.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
biz o telefona bir buçuk milyar verdik ya siz ne kadar verdiniz

ilk çıktığında aldıysan ilk çıktığında 5800'da 1 milyardı. Yok eğer 5800 600-700 liraya düştüğünde aldıysan o zaman n97 de 1,5 milyar değildi. Yeme beni.

PureFood

PureFood

Üye
ilk çıktığında aldıysan ilk çıktığında 5800'da 1 milyardı. Yok eğer 5800 600-700 liraya düştüğünde aldıysan o zaman n97 de 1,5 milyar değildi. Yeme beni.

Aynen 5800'da 800 lü olduğu zamanları biliyorum :D
N97'nin çok üstün olduğu düşünmüyorum bi klavyeden kazanıyor ama 5800la fiyat farkı uçurum.

Del Rey

Del Rey

Üye
Fiyatta hayır olsaydı Apple Pinpin in en fazla 15 TL olması gerekirdi... Ama bak, 2 milyar dolardı. O nedenle de kimse almadı ve atariden beterdi. N97 C6-01 den pahalı ama c6-01 n97den çok daha iyi.

oleytoo

oleytoo

Üye

ilk çıktığında aldım telefonu ve seni inandırmak da problemim değil

erdi_s

erdi_s

Üye
Arkadaşlar dün gece nokiaya mail attım. Güncelleme ne durumda diye. Az önce aradılar. Şu anda 5800 icin bi güncelleme mevcut ancak türkiyede yok henüz dedi. Yakın bi zamanda ülkemizde de yayınlanacakmış. Güncelleme içeriği ile ilgili bilgi veremiyorum dedi

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar dün gece nokiaya mail attım. Güncelleme ne durumda diye. Az önce aradılar. Şu anda 5800 icin bi güncelleme mevcut ancak türkiyede yok henüz dedi. Yakın bi zamanda ülkemizde de yayınlanacakmış. Güncelleme içeriği ile ilgili bilgi veremiyorum dedi

Of ya hadi Türkiye'ye hep bunu yapıyorlar herşey en son bize gelir...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yabancı dnsden nokianın sitesine girip bi güncellemeyi yoklayım.

anılbaran

anılbaran

Üye

YEmin et :D

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
OWWWWWWWWWWWWWW YEAHHH!!! :yuru
Sonunda 5800 için bir günceleme çıkacak. Çok sıkılmıştım CFW atmaktan. :yuru:ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Şaşırmadım...

Üst Alt