pRime.
Üye
yok nokiada müdür bir yerlerde bir adam işte söyleşide öyle demiş twitter da vardı ayrıca meego için imza topladılar işte selop demiş ki telefon tutulursa devam ederiz
Elopu şutlamazlarsa zor ama hadi hayırlısı...
yok nokiada müdür bir yerlerde bir adam işte söyleşide öyle demiş twitter da vardı ayrıca meego için imza topladılar işte selop demiş ki telefon tutulursa devam ederiz
Elop'un amacı Nokia'nın değerini düşürerek en ucuz şekilde Microsoft'un satın almasını sağlamak.
Bu adam çıkıp biz Microsoft'la anlaştık Symbian'ı bırakıyoruz açıklaması yapana kadar her gün Symbian için yeni oyunlar, programlar çıkıyordu. Fakat bu açıklamadan sonra Symbian fos oldu gitti. Kısacası her şeyi beklerim bu adamdan. Platformumuz yanıyor mailinde bu adam bilerek sızdırmıştır şirketin değeri düşsün diye kesin.
Xperia Neo veya Arc almayı düşünüyorum . Kameraları kaliteli , android, tasarımları güzel olduğu için ve nokiadan soğuduğum için.

valla nokia nın 2013 e kadar yanlış hatırlmıyorsam tabi selopla sözleşmesi var ve avrupadq sözleşme bitmeden kovamazlar tabi sözleşmenin şartlarına bağlı
valla benle serdarda nokiacı samsungcu değiliz şu meego nerdeyse biz ordayız bugün lg de çıkarmış olsaydı onun yanında olurduk ve büyük bir ihtimalle 2012 yazında lg nin intel işlemcili telefonlarını görebiliriz ve tabi ki meego ile
valla benle serdarda nokiacı samsungcu değiliz şu meego nerdeyse biz ordayız bugün lg de çıkarmış olsaydı onun yanında olurduk ve büyük bir ihtimalle 2012 yazında lg nin intel işlemcili telefonlarını görebiliriz ve tabi ki meego ile
?GALAXY S 2ehe
----------Eklendi @ 13:13:29 ---------- Yazıldı @ 13:13:08 ----------
Gas2

Arkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim

evet kardeş sende güzel bi konu açmışsın
sürekli hayatta kalcak bi konu
meego kullanmıyor bu bir android e çoğu kişi çevirmemiş bu iki kuranlar sadece oyun oynamak için kuruyor kalan şeyler için maemo yu asla geçemez android mesela swap desteği yok onun için ram i az geliyor android e N900 ün ama maemo nun var
swap desteği çok kötü android de oyun filan açılmıyor swap ı es kaza bi kere açtım androidde sonra kapadım androidde cihaz hala ara sıra bu video malesef oynatılamıyor diyor gameloft oyunlarına gireceğim simge patlamıyor oyuna girmiyor swap çok arızalı.