Hangi Telefonu Niçin Almak İstiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
yok nokiada müdür bir yerlerde bir adam işte söyleşide öyle demiş twitter da vardı ayrıca meego için imza topladılar işte selop demiş ki telefon tutulursa devam ederiz

Elopu şutlamazlarsa zor ama hadi hayırlısı...

nonamex

Üye
Elop'un amacı Nokia'nın değerini düşürerek en ucuz şekilde Microsoft'un satın almasını sağlamak.

pRime.

pRime.

Üye
Elop'un amacı Nokia'nın değerini düşürerek en ucuz şekilde Microsoft'un satın almasını sağlamak.

Evet ama microsoft'un nokia'yı satın alması finlandiya ekonomisinin yüzde 40'ını satın alması demektir. Şu an için zor gibi. Umarım da alamazlar.

nonamex

Üye
Bu adam çıkıp biz Microsoft'la anlaştık Symbian'ı bırakıyoruz açıklaması yapana kadar her gün Symbian için yeni oyunlar, programlar çıkıyordu. Genel görüş 1 ghz işlemcili 512 mb ram taşıyan bir telefon Symbian'ı kurtarırdı.Fakat bu açıklamadan ssonra Symbian fos oldu gitti. Kısacası her şeyi beklerim bu adamdan. Platformumuz yanıyor mailinde bu adam bilerek sızdırmıştır şirketin değeri düşsün diye kesin.

pRime.

pRime.

Üye
Bu adam çıkıp biz Microsoft'la anlaştık Symbian'ı bırakıyoruz açıklaması yapana kadar her gün Symbian için yeni oyunlar, programlar çıkıyordu. Fakat bu açıklamadan sonra Symbian fos oldu gitti. Kısacası her şeyi beklerim bu adamdan. Platformumuz yanıyor mailinde bu adam bilerek sızdırmıştır şirketin değeri düşsün diye kesin.

Evet.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nokia nın 2013 e kadar yanlış hatırlmıyorsam tabi selopla sözleşmesi var ve avrupadq sözleşme bitmeden kovamazlar tabi sözleşmenin şartlarına bağlı

OğuzcanAbi

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
stephen elop nokia ceo su

OğuzcanAbi

Üye
anladimm :D ben nokiaci samsung cu degilim hangisi iyi telefon cikarirsa onun yanindayim :D

Uruloki

Uruloki

Üye
valla benle serdarda nokiacı samsungcu değiliz şu meego nerdeyse biz ordayız bugün lg de çıkarmış olsaydı onun yanında olurduk ve büyük bir ihtimalle 2012 yazında lg nin intel işlemcili telefonlarını görebiliriz ve tabi ki meego ile

OğuzcanAbi

Üye
valla benle serdarda nokiacı samsungcu değiliz şu meego nerdeyse biz ordayız bugün lg de çıkarmış olsaydı onun yanında olurduk ve büyük bir ihtimalle 2012 yazında lg nin intel işlemcili telefonlarını görebiliriz ve tabi ki meego ile

n900 meego kullaniyor ama bi cok kisi android e cevirmis

Uruloki

Uruloki

Üye
meego kullanmıyor bu bir android e çoğu kişi çevirmemiş bu iki kuranlar sadece oyun oynamak için kuruyor kalan şeyler için maemo yu asla geçemez android mesela swap desteği yok onun için ram i az geliyor android e N900 ün ama maemo nun var

• Beğen
Tepkiler: mert_1047
pRime.

pRime.

Üye

Aynen öyle.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
GALAXY S 2 :d:ehe

----------Eklendi @ 13:13:29 ---------- Yazıldı @ 13:13:08 ----------

Gas2

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
Arkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim

evet kardeş sende güzel bi konu açmışsın :oke:
sürekli hayatta kalcak bi konu

• Beğen
Tepkiler: suayb
mert_1047

mert_1047

Üye
meego kullanmıyor bu bir android e çoğu kişi çevirmemiş bu iki kuranlar sadece oyun oynamak için kuruyor kalan şeyler için maemo yu asla geçemez android mesela swap desteği yok onun için ram i az geliyor android e N900 ün ama maemo nun var

Tam Beni anlatmışsın hasan usta:) swap desteği çok kötü android de oyun filan açılmıyor swap ı es kaza bi kere açtım androidde sonra kapadım androidde cihaz hala ara sıra bu video malesef oynatılamıyor diyor gameloft oyunlarına gireceğim simge patlamıyor oyuna girmiyor swap çok arızalı.

Bende N9 Düşünüyorum meego olması dolayısıyla ama lg olsa biraz kafam karışırdı bi ara düşünüyordu meegolu cihaz filan yapamayı ama ne oldu son durum nedir bilmiyorum?

N9 un şeklide güzel ama şekile bakıp karar veren biri değilim meego olması cihaza beni iten bir sebep tabi biraz cihazın oturmasını bekleyeceğim bakalım neler olacak n900 e meego portunda nerelere varacaklar bakalım bi çıksında sonrası gelir.

Üst Alt