Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
rica ederizArkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim

rica ederizArkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim

Arkadaşlar Katılımlarınız İçin Teşekkür Ederim Bilmediğim Okadar Çok Şey Varmışki Sayenizde Baya Bİşey Öğrendim Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim
tabi ondan 1 gün önce telefonu prince batırdım ekranı aldıktan sonra telefonu bi deneyeyim dedim bi baktım 6630um eskisinden daha iyi çalışıyor biliyordum telefonum beni yarı yolda bırakmaz bende onu aklınızda kalsın telefonunuz bir gün sadece beyaz ekran gösterirse 1 gün prince batırın tel cepteyken terden nem çekiyor o yüzden bu arada bana kalan kar sadece 25 kuruşa aldığım ekran
yedekte dursun dimi 
bende senden teşşekkür ederim tabi bu arada Nokia 6630 umun ekranını bit pazardan 25 kuruşa aldımtabi ondan 1 gün önce telefonu prince batırdım ekranı aldıktan sonra telefonu bi deneyeyim dedim bi baktım 6630um eskisinden daha iyi çalışıyor biliyordum telefonum beni yarı yolda bırakmaz bende onu aklınızda kalsın telefonunuz bir gün sadece beyaz ekran gösterirse 1 gün prince batırın tel cepteyken terden nem çekiyor o yüzden bu arada bana kalan kar sadece 25 kuruşa aldığım ekran
yedekte dursun dimi
![]()
Süpersiniz, sizin adınıza çok sevindim gerçekten güzel telefon umarım sorunsuz uzun yıllar daha kullanırsınız 

bu konuya ekran görüntüsü koydum bakabilirsin
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hangisi-daha-iyidir-3-514321.html#post3573729
Teşekkür ederim ışıkta böyle görünmüyor ama soluk![]()
çünkü şarj dayanmıyo diye parlaklıgı düşürmüşüm

galaxy s2 almak istiyorum , hala en iyi ttelefonun nokia oldugunu sanan cahillere birseyler ögretmek için alırdım![]()
n9 almayı düşünüyordu ama her zamanki gibi nokia yine birseyleri eksik bırakıyor telefondaÇağlar kardeşim nokia ya hakaret etmişsin ama telefon kısmına da n9 yazmışsın![]()
n9 daki bazı eksiklikler yüzünden gönlüm galaxy s2 den yana