Hangi Telefonu Niçin Almak İstiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Niçin Almak İstiyorsunuz?

Siz hangi telefonu almayı düşünüyorsunuz ve hangi özelliği veya neyi size cazip geldi?

İsteyen olursa kullandığı telefonuda yazabilir beğendiği özelliğini sunarak.

Arkadaşlar almak istediğiniz telefonun aşağı yukarı piyasa fiyatınıda belirtirseniz daha güzel olur.

"Ekleme : Arkadaşlar hepinize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim uzun süreli araştırmalarımdan sonra Samsung Gio almaya karar verdim eğer beklediğim performansı menüyü bulamazsam android i beğenmezsem 2. telefon olarak tekrar c6-01 alırım ama symbian a para yatırmak istemiyorum bakalım Samsung dan beklenen performansı alabilecekmiyiz."

kerim5534

kerim5534

Üye
tr gelırse n9 meego kullandıgı ıcın

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Güzel seçim :) Hayırlı olsun şimdiden

futbol123

futbol123

Üye
oyun ve internet performansı için almak istiyorum

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
vodofone 945 uygun fiyat flaş android 600 mhz işlemci kapasitif multitouch ekran

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy s2. Çünkü Istediğim herşey fazlasıyla var. :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Galaxy gio android olduğu için.

Kefelon

Üye
keşke galaxy s2 alabilseydim :agla2: fazla bütçem olmadığından s aldım nse bunada şükür :evet:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Galaxy S2
Her özellik var kral bi telefon
ama bütçemiz gereği ile 700 tl üstü telefon alamıyoruz :ağlarım:

Uruloki

Uruloki

Üye
N9 MeeGo

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
N9 u iphone gibi mi yapmışlar batarya değişmiyor? resimlerden gördüğüme göre öyle sanırım

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 de öyle ama büyütülecek bir konu değil bence esasında cihazın tek parçadan oluşuyormuş gibi göstermektir sanki taş gibiymiş gibi dayanıklı göstermek için mesela 5800 her yeri oynuyor fakat iphone öyle bir şey yok değil mi? Yani sonuçta cihazı dayanıklı göstermek amaç

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı :D
N8 de öyle ama büyütülecek bir konu değil bence esasında cihazın tek parçadan oluşuyormuş gibi göstermektir sanki taş gibiymiş gibi dayanıklı göstermek için mesela 5800 her yeri oynuyor fakat iphone öyle bir şey yok değil mi? Yani sonuçta cihazı dayanıklı göstermek amaç

Üst Alt