Hangi Telefonu Niçin Almak İstiyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
çok güzel görünüyor :oke::oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

Utku

Utku

Üye
Gitmişken banada alsaydın:ehe

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve Silinen Üye 2149105
NewSoldier

NewSoldier

Üye
Hocam ne güzel telefonlar var bırak onu da bi etrafına bak bilirim 6630 büyüsünü bende çıkamamıştım uzun süre etkisinden ama hayat devam ediyor yeni ne cihazlar var :D ;)

ya usta öyle diyonda 4 yıldır kullanıyordum o telefonu hatta o telefondan daha da öte bişydi benim için :( telefonunu kendisi su anda 40-50 tl ekran ise 30 tl sanrım ekran alacam :(

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
n8 almak istiyorum.çünkü 12.1 mbps'lik video çekiyormuş

Uruloki

Uruloki

Üye
yok zaten linux her türlü verimli ama 90 uygulamaya kadar sorun çıkarmıyor cihaz bu arada kararlı browser ın html5 test puanı yükseldi 289 puan oldu

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
N9 Veya N8 Bu İkilinin Üstüne Tanımam.

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905

nonamex

Üye
yok zaten linux her türlü verimli ama 90 uygulamaya kadar sorun çıkarmıyor cihaz bu arada kararlı browser ın html5 test puanı yükseldi 289 puan oldu

N8'in aldığı puan 29 :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
sen onu diyorsun şuan ki wp7 25 puan alıyor

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında burda işlemciye bakmıyor olay sistem nasıl kullanıyor ona bakıyor mesela şuanda birkaç fransızla meego da flash var mı onu konuşuyoruz adam dosyalarda yok diyor olmaz o zaman dedi ben gelişticilere bakar o iş dedim sonuçta sisteme bağlı yine bu iş

harun22

harun22

Üye
Xperia Neo veya Arc almayı düşünüyorum . Kameraları kaliteli , android, tasarımları güzel olduğu için ve nokiadan soğuduğum için.

nonamex

Üye
aslında burda işlemciye bakmıyor olay sistem nasıl kullanıyor ona bakıyor mesela şuanda birkaç fransızla meego da flash var mı onu konuşuyoruz adam dosyalarda yok diyor olmaz o zaman dedi ben gelişticilere bakar o iş dedim sonuçta sisteme bağlı yine bu iş

Bu telefon tutsada bari Stephen Elop'a tekmeyi bassalar..

Uruloki

Uruloki

Üye
yok nokiada müdür bir yerlerde bir adam işte söyleşide öyle demiş twitter da vardı ayrıca meego için imza topladılar işte selop demiş ki telefon tutulursa devam ederiz

Üst Alt