Uruloki
Üye
<br />bir malın çok satılması. Onun çok tercih edildiğini ispat eder ancak bu kadar tercih edilen malın ayıplı çıkması elbet. Ki. Kabul edilir bir durum değil. <br />
Birde forum'da bir arkadaş konu açmış n8 i modem olarak kullanmak istiyorum diye ve bu arkadasa program önermiş n8 kullanıcısı arkadaşlar merak ediyorum bu kadar multimedya özellikleri olduğu bahsedilen telefona halen internet paylasimi özelliği eklemek çok mu zor nokia için? <br />
yoksa böyle bir özelliği var da kullanicilari mı bilmiyor
aslında burda symbianın kolaylığını görmedin adam programla yapıyor ki istek gelirse nokia bunu da sağlayabilir yani sonuçta adam dlna olmayan cihaza dlna sundu ayrıca ayıplı mala bende katılıyorum ama iphone 4 lerin her 5 tanesinin 4 tanesi anteb sorunu yaşıyor her 4taneden 3 tanesi sensör sorunu yaşıyor bunlar niye dillendirilimiyor onu merak ediyorum sonuçta apple bu sorunu çözemedi ma nokia bu sorunu çözdü ama sonuç olarak hangi cihaz diyorsanız ben N88 derim ama wave 2 de süper cihaz bence şimdi alsam ve 800 tl olsa elimde alacağım telefon bu diyebilirim
)
yinede yeniomuşuz sonuçta