arkadaş sana bir iki sözüm olacak büyüttüğün waveinin n8 kadar iş yapamadığını sana güzelce açıklayayım
1.si 1080p ne oynatıyor ne çekiyor . öyle kağıtta yazılanlarla konuşamayız
2.si oyun performansı gayet iyiki sizin 1gh lik işlemci artı 200mhzlikde oyun performansı için grafik kartınız gpu sisteminiz var ismide power sgx . sgx ler 200 mhz de çalışırlar n8 deki broadcomlar da 300 mhz lik hız yapar hatta overlock gpu ile 400 mhz lere kadar sağlam bir performans gösterir(gösteriyor) bu noktada 680mhz yi toparlayan bir unsurdur . o kasma dediğiniz olay sadece asphaultda görülüyor tamamen kodlama ile ilgili ben başka hiçbir oyunda böyle birşey görmedim çok kaliteli oynatıyor
3.sü wave;
-ne n8 deki gibi gps performansı gösterebiliyor tamamen ücretsiz ve hemen konum belirliyor
-ne dvix hd performansı n8 kadar başarılıki kendimiz denedik şak diye atlıyor ileriye sıfır duraksama
-ne dolby digital plus 5.1 var bu ses kalitesinin 448mbps den 6000mbps ye kadar oran demektir (dts sesde bu kalite standartına girer)
-ne hdmi var ( şimdi yine kağıda yazmışlar hdmi destekler diye onu getirip göstermeyin güleriz yoksa- kendini tatmin etmek için samsung sitesine yazmış çünkü)
-ne fm transmitter var ( ki hergün arabada kullanıyorum ohh mis gibi tüm albümlerim sorunsuz dinliyorum film bile izliyorum dolbyde cabası)
-ne kamerası n8 e kafa tutabilir çünkü şuan en büyük sensör(1.83) onda ve zeiss artı hızlı foto yakalama için obtüratör(ki çok az cihazda var kapanıp açılan parça kamerada)xenon artı broadcom net olarak 12 megapixel yakalayan chip seti var,video performans desek yama yüklüyorsun n8 e 30 fps de çekiyorsun ha çok lazımmı hayır zaten 12000 kbps de çekiyor bu ne demek araştırırsanız anlarsınız ek olarak 128-256(hack mod ile) aac ses alabiliyorsun çift mikrofondan.wave de kbps yani kalite oranı daha düşük artı tek mikrofon 64 aac de çekiyor arada muazzam fark var ama bu güzel bir lcd ye atınca belli oluyor telefondan çekip konuşmak karşılaştırmak kolay.
-ne usb den cihazları flas diskleri bağlama kontrolü ve veri alışverişi var , oysaki biz terabaytlık diskleri bile bağlayabiliyoruz bilgisayara ihtiyaç duymadan takılıyorsun
-ne n8 kadar desteğe sahip (ki nokia club dan bahsediyorum)
-ne ikinci elde n8 kadar para ediyor( ha erken çıktı diyip kıvırabilirsiniz ama acı gerçek bu nokia daima ikinici elde en çok para eden cihazlardan en azından samsunglardan çok para ediyor
-ne bedava lisansli ofis programları var n8 deki gibi
-ne internette n8 gibi flash videoları izleyebiliyor , izlemeyi bırakın açamıyor bile flash desteği yok.
şimdi wave sadece 3 saniye daha erken oyuna giriyor diye övünebilirsiniz. belki 1080p çektiğinide hayal edersiniz

burada gpu sistemleri var en iyiden aşşağı doğru iniyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yani 680 mhz de çalışması yanıltmasın performans olarak gpu dan güç alıyor n8 i eğer kullansaydınız görürdünüz zaten