Nokia N8 vs Samsung S8530 Wave II Detaylı Kıyaslama 'Oyunlar'

Sponsorlu Bağlantılar

eaagent

eaagent

Üye
ya arkadaşım cahil olma bu kadar ya git bi araştır ya . A8 cortex 1 GHZ işlemci arm11 680 i 2 ye katlar bişey bilmeden nasıl böyle emin konuşabiliosunuz ya. Evet işlmecilere bakarsan zaten neredeyse iphone 4 le eşdeğer seviyede.

ŞİMDİ A8 Cortex 1Ghz + 512 MB ram
Arm 11 680 mhz+256 mb ramden kesinlikle çok daha iyi ve hızlıdır
AKSİNİ İDDA EDEN VARMI ?????

• Beğen
Tepkiler: hoss

webplayer

webplayer

Üye
Tartışmayı bırakalım arkadaşlar yeter artık yetmedi mi? Kaç kere söyleyeceğiz? Telefonların özellikleri ortada neyi tartışıyorsunuz ki? Kimse tartışmada altta kaldı diye telefonunu satıp diğer modeli alacak değil. Yeni alacak olan arkadaşlar da özelliklerine bakıp alsınlar. Altı üstü telefon için ağır tartışmalara, sert üsluplara gerek yok. Herkes telefonuyla mutluysa, tartışmalar gereksiz bence. Yardım isteyen, soru soranlara objektif bir şekilde cevap verilecekse verilsin. Ancak tartışmaya dökülmesin artık.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla anubis fotoğrafta daha fazla aydınlatıyor led flaş demişsinde sonuçta parlatması değilde net göstermesi önemli ayrıca xenon flaş günümüzde fotoğraf makinelerinde kullanılıyor

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
eaagent

eaagent

Üye
Tartışmayı bırakalım arkadaşlar yeter artık yetmedi mi? Kaç kere söyleyeceğiz? Telefonların özellikleri ortada neyi tartışıyorsunuz ki? Kimse tartışmada altta kaldı diye telefonunu satıp diğer modeli alacak değil. Yeni alacak olan arkadaşlar da özelliklerine bakıp alsınlar. Altı üstü telefon için ağır tartışmalara, sert üsluplara gerek yok. Herkes telefonuyla mutluysa, tartışmalar gereksiz bence. Yardım isteyen, soru soranlara objektif bir şekilde cevap verilecekse verilsin. Ancak tartışmaya dökülmesin artık.

Ya yok arkadaş anlamıyor ya anlamıyor snr krizi geçirdim :off:
Ya 2side A8 Cortex olsa biri 1 ghz biri 680 mhz olsa hadi dersinki işletim sistemi cpu az kullanıo fln ( rami saymadım bile )...
Ya arm 11 680 mhz le hummingbird A8 cortex 1 ghz karşılatırıo adam karşılaştırması yetmio bide wave daha iyi dğl dio ya :S
Arkadaşım sana sesleniyorum tartışmayı bitirmek için bak:
-Wave de 512 mb ram var N8 de 256 yani arada 256 mb ram farkı var ( yüksek olan daha iyi ! ) yani ram konusunda wave üstün
-Ayrıca Wavede Arm11 den çok daha iyi olan A8 Cortex işlemci ve Hummingbird çipi var Ve işlemci 1ghz .n8 de ise arm 11 680 mhz işlemci var ( yine yüksek olan daha hızlı!) yani işlemcidede wave neredeyse 2 kat daha iyi.

Yani umarım anlamışsındır artık matematiği olan her insan anlar bunu birazda ghz mhz blsen tamamdır .
UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR VE TARTIŞMA SONLANIR..!

Sertug1991

Sertug1991

Üye
saol

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ya kardeş bu kadar konuşmuşunda iphone 4 ile eşdeğer özellikte falan filan s^3 ten neyi fazla badanın bi söyle bakam en fazla 2-3 oyun ve uygulama oda yakında gelir s^3 e daha angry birdin seasonları yok badada o kadar ram işlemci olsa ne olur uygulama olmadığı sürece hala gelmiş bana 2 ye katlar falan diyosun ya ne adamsın :ah

eaagent

eaagent

Üye
ya kardeş bu kadar konuşmuşunda iphone 4 ile eşdeğer özellikte falan filan s^3 ten neyi fazla badanın bi söyle bakam en fazla 2-3 oyun ve uygulama oda yakında gelir s^3 e daha angry birdin seasonları yok badada o kadar ram işlemci olsa ne olur uygulama olmadığı sürece hala gelmiş bana 2 ye katlar falan diyosun ya ne adamsın :ah

Arkadaşım konuyu farklı yerlere çekme biz işlemci daha hızlı dedik bi kere uygulamadan işletim sisteminden bahsetmedik. Mesela Hero of sparta 2 yok sizde mesela splinter cell conviction yok zombies vs plants yok daha sayabilirm.angry birds yakında badaya gelecek hatta wmc de şovdaki wave 2 lerde angry birds ve fruit ninja yüklüydü. ayrıca ilerde daha fazla sistem isteyen oyunlar çıkınca görürsün ne işe yaradığını ;)
İşlemci ne işe yararmış
- İşlemcim böyle olduğu için asphalt 5 i kasmadan ve akıcı oynuorum oyuna senden 9 sn önce giriyorum, bazı işlemleri senden daha hızlı gerçekleştiriorum oyunların programların loading ekranlarında senden daha az bekliyorum ve daha stabil hiç takılmayan bir sistemim var ;)
(ayrıca a8 cotex de 1080 p video desteğide var ;) )

ve uygulama fln işlemcinizi 2ye katladğımz gerçeğini değştrmez ;)

franzliszt

franzliszt

Üye
Arkadaşım konuyu farklı yerlere çekme biz işlemci daha hızlı dedik bi kere uygulamadan işletim sisteminden bahsetmedik. Mesela Hero of sparta 2 yok sizde mesela splinter cell conviction yok zombies vs plants yok daha sayabilirm.angry birds yakında badaya gelecek hatta wmc de şovdaki wave 2 lerde angry birds ve fruit ninja yüklüydü. ayrıca ilerde daha fazla sistem isteyen oyunlar çıkınca görürsün ne işe yaradığını ;)
İşlemci ne işe yararmış
- İşlemcim böyle olduğu için asphalt 5 i kasmadan ve akıcı oynuorum oyuna senden 9 sn önce giriyorum, bazı işlemleri senden daha hızlı gerçekleştiriorum oyunların programların loading ekranlarında senden daha az bekliyorum ve daha stabil hiç takılmayan bir sistemim var ;)
(ayrıca a8 cotex de 1080 p video desteğide var ;) )

ve uygulama fln işlemcinizi 2ye katladğımz gerçeğini değştrmez ;)

arkadaş sana bir iki sözüm olacak büyüttüğün waveinin n8 kadar iş yapamadığını sana güzelce açıklayayım

1.si 1080p ne oynatıyor ne çekiyor . öyle kağıtta yazılanlarla konuşamayız
2.si oyun performansı gayet iyiki sizin 1gh lik işlemci artı 200mhzlikde oyun performansı için grafik kartınız gpu sisteminiz var ismide power sgx . sgx ler 200 mhz de çalışırlar n8 deki broadcomlar da 300 mhz lik hız yapar hatta overlock gpu ile 400 mhz lere kadar sağlam bir performans gösterir(gösteriyor) bu noktada 680mhz yi toparlayan bir unsurdur . o kasma dediğiniz olay sadece asphaultda görülüyor tamamen kodlama ile ilgili ben başka hiçbir oyunda böyle birşey görmedim çok kaliteli oynatıyor
3.sü wave;
-ne n8 deki gibi gps performansı gösterebiliyor tamamen ücretsiz ve hemen konum belirliyor
-ne dvix hd performansı n8 kadar başarılıki kendimiz denedik şak diye atlıyor ileriye sıfır duraksama
-ne dolby digital plus 5.1 var bu ses kalitesinin 448mbps den 6000mbps ye kadar oran demektir (dts sesde bu kalite standartına girer)
-ne hdmi var ( şimdi yine kağıda yazmışlar hdmi destekler diye onu getirip göstermeyin güleriz yoksa- kendini tatmin etmek için samsung sitesine yazmış çünkü)
-ne fm transmitter var ( ki hergün arabada kullanıyorum ohh mis gibi tüm albümlerim sorunsuz dinliyorum film bile izliyorum dolbyde cabası)
-ne kamerası n8 e kafa tutabilir çünkü şuan en büyük sensör(1.83) onda ve zeiss artı hızlı foto yakalama için obtüratör(ki çok az cihazda var kapanıp açılan parça kamerada)xenon artı broadcom net olarak 12 megapixel yakalayan chip seti var,video performans desek yama yüklüyorsun n8 e 30 fps de çekiyorsun ha çok lazımmı hayır zaten 12000 kbps de çekiyor bu ne demek araştırırsanız anlarsınız ek olarak 128-256(hack mod ile) aac ses alabiliyorsun çift mikrofondan.wave de kbps yani kalite oranı daha düşük artı tek mikrofon 64 aac de çekiyor arada muazzam fark var ama bu güzel bir lcd ye atınca belli oluyor telefondan çekip konuşmak karşılaştırmak kolay.
-ne usb den cihazları flas diskleri bağlama kontrolü ve veri alışverişi var , oysaki biz terabaytlık diskleri bile bağlayabiliyoruz bilgisayara ihtiyaç duymadan takılıyorsun
-ne n8 kadar desteğe sahip (ki nokia club dan bahsediyorum)
-ne ikinci elde n8 kadar para ediyor( ha erken çıktı diyip kıvırabilirsiniz ama acı gerçek bu nokia daima ikinici elde en çok para eden cihazlardan en azından samsunglardan çok para ediyor
-ne bedava lisansli ofis programları var n8 deki gibi
-ne internette n8 gibi flash videoları izleyebiliyor , izlemeyi bırakın açamıyor bile flash desteği yok.

şimdi wave sadece 3 saniye daha erken oyuna giriyor diye övünebilirsiniz. belki 1080p çektiğinide hayal edersiniz (h)
burada gpu sistemleri var en iyiden aşşağı doğru iniyor
yani 680 mhz de çalışması yanıltmasın performans olarak gpu dan güç alıyor n8 i eğer kullansaydınız görürdünüz zaten

ThebLue16

ThebLue16

Üye
kime anlatıyon abi bu anlarmı hiç waweyi adam iphone 4 le eşdeğer görüyo anlatsan ne olcak :islik

eaagent

eaagent

Üye
kime anlatıyon abi bu anlarmı hiç waweyi adam iphone 4 le eşdeğer görüyo anlatsan ne olcak :islik

hah al işte düz mantık at gözlüğü. Arkadaşım o kağıt üzerindekileri bi gün yaparlar o zaman sana bi tarafımla gülerim.
Senin istediğin kadar gpu n 400 mhz ile çalşssn hç bi güç arm 11 680 mhzi hummingbird a8 cortex 1 ghz e yetştrmeye yetmez ;)
Ram olarak 256 mb fazlamız var buda sizden daha iyi işlem yapabbldğmz demektr ;)
5.1 ses + WOLFSON ÇİPİ kullanıyoruz n8de böyle bişey yok ;)
Hd videolarda dahi hiç takılma olmadan tıkr tıkr atlıorum ;)
bada 2.0 la flash geleceğini 40 kezde söyleseek kafanz almadı hala bahsediosunuz .
-konumuz kamera değil ama illa deyinceksen ''fabrika çıkışlı'' 30 fps hd video çekiyoruz sz 25 fps evimde led sony tv var 106 ekran hd hertürlü lcd ye atar bakarm rahat ol ;)
-destek :D bzdede destek çok merak etme bada adı altına birsürü site var sizde olmayan birçok uygulamamız var ;)
-gayet stabil bi sistemimiz var son derece hç takılma olmadan hızlı işliyor ve
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-menu-asiri-yavas-481991.html
gibi sorunlarımız hiç olmuyor ;)
- 3 saniyeymş :D 1. si 9 saniye 2.si daha yüksek donanım isteyen oyunlar çıktığında bakalım aynısını diyebilecekmisin ;)

umarım yeterli olmştur. usb otg dışında gelip savunablceğn bşey olduğunu sanmıyorum. Umarım kabullenrsnz artk wavein çok daha iyi donanıma sahp oldğnu (cpu ram ) ve hızını ;)
-

mavrick

mavrick

Üye

galaxy s e iyi bakin waven islemcisini tasiyor

----------Eklendi @ 21:09:52 ---------- Yazıldı @ 21:08:50 ----------

arkadaş sana bir iki sözüm olacak büyüttüğün waveinin n8 kadar iş yapamadığını sana güzelce açıklayayım

1.si 1080p ne oynatıyor ne çekiyor . öyle kağıtta yazılanlarla konuşamayız
2.si oyun performansı gayet iyiki sizin 1gh lik işlemci artı 200mhzlikde oyun performansı için grafik kartınız gpu sisteminiz var ismide power sgx . sgx ler 200 mhz de çalışırlar n8 deki broadcomlar da 300 mhz lik hız yapar hatta overlock gpu ile 400 mhz lere kadar sağlam bir performans gösterir(gösteriyor) bu noktada 680mhz yi toparlayan bir unsurdur . o kasma dediğiniz olay sadece asphaultda görülüyor tamamen kodlama ile ilgili ben başka hiçbir oyunda böyle birşey görmedim çok kaliteli oynatıyor
3.sü wave;
-ne n8 deki gibi gps performansı gösterebiliyor tamamen ücretsiz ve hemen konum belirliyor
-ne dvix hd performansı n8 kadar başarılıki kendimiz denedik şak diye atlıyor ileriye sıfır duraksama
-ne dolby digital plus 5.1 var bu ses kalitesinin 448mbps den 6000mbps ye kadar oran demektir (dts sesde bu kalite standartına girer)
-ne hdmi var ( şimdi yine kağıda yazmışlar hdmi destekler diye onu getirip göstermeyin güleriz yoksa- kendini tatmin etmek için samsung sitesine yazmış çünkü)
-ne fm transmitter var ( ki hergün arabada kullanıyorum ohh mis gibi tüm albümlerim sorunsuz dinliyorum film bile izliyorum dolbyde cabası)
-ne kamerası n8 e kafa tutabilir çünkü şuan en büyük sensör(1.83) onda ve zeiss artı hızlı foto yakalama için obtüratör(ki çok az cihazda var kapanıp açılan parça kamerada)xenon artı broadcom net olarak 12 megapixel yakalayan chip seti var,video performans desek yama yüklüyorsun n8 e 30 fps de çekiyorsun ha çok lazımmı hayır zaten 12000 kbps de çekiyor bu ne demek araştırırsanız anlarsınız ek olarak 128-256(hack mod ile) aac ses alabiliyorsun çift mikrofondan.wave de kbps yani kalite oranı daha düşük artı tek mikrofon 64 aac de çekiyor arada muazzam fark var ama bu güzel bir lcd ye atınca belli oluyor telefondan çekip konuşmak karşılaştırmak kolay.
-ne usb den cihazları flas diskleri bağlama kontrolü ve veri alışverişi var , oysaki biz terabaytlık diskleri bile bağlayabiliyoruz bilgisayara ihtiyaç duymadan takılıyorsun
-ne n8 kadar desteğe sahip (ki nokia club dan bahsediyorum)
-ne ikinci elde n8 kadar para ediyor( ha erken çıktı diyip kıvırabilirsiniz ama acı gerçek bu nokia daima ikinici elde en çok para eden cihazlardan en azından samsunglardan çok para ediyor
-ne bedava lisansli ofis programları var n8 deki gibi
-ne internette n8 gibi flash videoları izleyebiliyor , izlemeyi bırakın açamıyor bile flash desteği yok.

şimdi wave sadece 3 saniye daha erken oyuna giriyor diye övünebilirsiniz. belki 1080p çektiğinide hayal edersiniz (h)
burada gpu sistemleri var en iyiden aşşağı doğru iniyor
yani 680 mhz de çalışması yanıltmasın performans olarak gpu dan güç alıyor n8 i eğer kullansaydınız görürdünüz zaten
:kop::birak: eaagantin bahsettigi 1080p islemcinin ne kadar iyi old. 1080p oynatmasi yada cekmesi degil ama siz yanlis anliyosunuz olayi,birde hakan bu kadar yazacagina bir wave bir n8 alip test etsende biz karar versek hangisi daha iyi,cunku bu saate kadar kagit ustunda hep wave n8 i gecmistir birde pratikte oylemi acaba,yeni seyler yazmissin yukari ama cogu yine gercek degil kim seni kandiriyor anlamiyorum demekki insan inanmak istedigine inaniyor o kadar tartistik hicbirini okumamissin,birde o verdigin gpu sitesinde ne yaziyo soliyim sana,broadcom avantajinda n8in performansini yuks dair soylenti var diyor bumu senin kanitin,zayif yonude var siz arm11 le beraber 1000mhz oluyo falan diyosunuzya ama eleman tam tersini diyo arm11e yapisik olmasi zayif noktasi kabul edilmis,yukardan asagi en iyi degil cunku en alttaki 540 modelinin fill rate ve poly oranina bak en iyi degerde ,birde soyle bisey var burda yazan degerler belli isletim sistemine ait degerler dikkat et,senin broadcom symbian oyleyse belki badada o perf gostermez,yani en iyi testi yine glbenchmark veriyor ve broadcoomun fill rate i belli bile degil,yani yemezler:) birde kagit ustunde yazilanlar falan diyosunda bana n8 in wolfsons cipini kullandigi gosteren resmi bir site gosteremedin bile wavede flashda vardir 9.1 versiyonu ,gpside super calisiyor en azindan benimki oyle,divx performansini birde video koyda biz gorek kim atliyor kim zipliyor)))hdmi var demedikki hdmi nin arayuzu versiyonlari vardir ,ama n8 deki resmi kabul edilen hdmi old icin oyle satiliyor ama wavedeki gelistirilmis tv-out yani hdmi 1.3 diye gecen arayuz dur ve senin lcdde super ses ve goruntu verir 6000mbps falan yazmissin ucmussun dunyada onu yapabilen zaten cihaz cok az sayida sen n8e monte ettin )))) ben ucmadan waven kbps sini veriyim 750kbps wolfsonsun kendi ozelligi bu ,birde hack modlari gec wave e hack modmu yapildi sanki ,sen n8 i alirken hack moddan haberinmi varmi yada alirken hack modlumu verdiler tarafsiz olmak lazim her konuda

eaagent

eaagent

Üye
galaxy s e iyi bakin waven islemcisini tasiyor

----------Eklendi @ 21:09:52 ---------- Yazıldı @ 21:08:50 ----------

:kop::birak: eaagantin bahsettigi 1080p islemcinin ne kadar iyi old. 1080p oynatmasi yada cekmesi degil ama siz yanlis anliyosunuz olayi,birde hakan bu kadar yazacagina bir wave bir n8 alip test etsende biz karar versek hangisi daha iyi,cunku bu saate kadar kagit ustunda hep wave n8 i gecmistir birde pratikte oylemi acaba

oh be kardeşim demekki anlayabilen insanlar varmış :D
sonuç olarak sende bizdensin ama bi kârımız yok :D

Ek:
Yaaa ilahi adalet Yukarda Allah var ;)
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/hero-of-sparta-kasma-sorunu-482800.html

Acaba hero of sparta 2 neden n8 e çıkmadı ;) ?? tahmn etmk zor dgl :D

mutluadam

Üye
arkadaşlar wave 2, n8 gibi internette çoğu videoyu oynatıp canlı tv sitelerinden tv oynatabiliyormu? biliyorum wave 2 nin adobe flashı düşük aama yinede merak ediyorum. saolun.

bu arada konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler tam aradığım konuydu :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Güzel bi açıklama olmuş franzliszt ellerine sağlık :)

eaagent

eaagent

Üye
cahillik diz boyu..

ThebLue16

ThebLue16

Üye
abi ben sana dedim anlamaz bunlar wawede wawe ondan üstün telefon yok zaten bide hero of sparta 2niye çıkmamış diyosun madem oyun için aldın bu telefonu gitseydin bi iphone4 ipod touch alsaydın yok cahillik diz boyu falan madem çok şey biliyon git kendi bada forumunda yaz bunları ne diye geliyosun buraya

Kubde

Kubde

Üye
Bu farklı telefon kullananlar neden burada bizim bile sorun etmediğimiz şeyleri gelip yazıyorlar? Anlatmaya çalıştıkları ne? neden android ya da iphone bölümlerine böyle konu açmıyorlar Nokia ie alıp veremedikleri ne? bukadar yazıp çizeceğinize alın bir n8 kurtulun bu yazı yazmalardan. herşey tatlıya bağlansın değil mi. Biliyorsunuz en büyük aşklar kavga ile başlar. ben farklı telefon kullanıpda forumun bu bölümene yazı yazan veya konu açanları bu gözle görüyorum pişmanlar ve kendi pişmanlıklarını bizim telefona laf atarak azaltmaya yada bizide soğutmaya çalışıyorlar. Bu konuya yazmayın kardeşim rahatsız oluyorum ve n8 kullananların hepsi rahatsız oluyordur. gidip alın bir n8 sonra gelin buraya hadi bakıyım.

mavrick

mavrick

Üye
abi ben sana dedim anlamaz bunlar wawede wawe ondan üstün telefon yok zaten bide hero of sparta 2niye çıkmamış diyosun madem oyun için aldın bu telefonu gitseydin bi iphone4 ipod touch alsaydın yok cahillik diz boyu falan madem çok şey biliyon git kendi bada forumunda yaz bunları ne diye geliyosun buraya

niye ipod touch aliyor bu paraya bunlari samsung bana sunuyosa neden almiyim ????:naughty::naughty:

----------Eklendi @ 12:02:57 ---------- Yazıldı @ 12:00:41 ----------

cahillik diz boyu..

yok aslinda herseyi okuyolar da bile bile boyle yaziyolar ama bilmiyolar ki bos konusuyolar

----------Eklendi @ 12:08:14 ---------- Yazıldı @ 12:02:57 ----------

[/COLOR]
Bu farklı telefon kullananlar neden burada bizim bile sorun etmediğimiz şeyleri gelip yazıyorlar? Anlatmaya çalıştıkları ne? neden android ya da iphone bölümlerine böyle konu açmıyorlar Nokia ie alıp veremedikleri ne? bukadar yazıp çizeceğinize alın bir n8 kurtulun bu yazı yazmalardan. herşey tatlıya bağlansın değil mi. Biliyorsunuz en büyük aşklar kavga ile başlar. ben farklı telefon kullanıpda forumun bu bölümene yazı yazan veya konu açanları bu gözle görüyorum pişmanlar ve kendi pişmanlıklarını bizim telefona laf atarak azaltmaya yada bizide soğutmaya çalışıyorlar. Bu konuya yazmayın kardeşim rahatsız oluyorum ve n8 kullananların hepsi rahatsız oluyordur. gidip alın bir n8 sonra gelin buraya hadi bakıyım.

kardes wave ve n8 karsilistiriliyor bizim burda yazmamiz normal arkadas konuyu yanlis yere actiysa benim sucum ne??birde sen konunun ne old biliyomusun hani gelip biz acmisiz falanda neyden bahsediyosun ???:)

----------Eklendi @ 12:23:46 ---------- Yazıldı @ 12:08:14 ----------

arkadaşlar wave 2, n8 gibi internette çoğu videoyu oynatıp canlı tv sitelerinden tv oynatabiliyormu? biliyorum wave 2 nin adobe flashı düşük aama yinede merak ediyorum. saolun.

bu arada konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler tam aradığım konuydu :)
evet oynatiyor merak etme,ama hepsinde degil ki n8 de hepsinde oynanatamiyor

----------Eklendi @ 12:29:07 ---------- Yazıldı @ 12:23:46 ----------

valla anubis fotoğrafta daha fazla aydınlatıyor led flaş demişsinde sonuçta parlatması değilde net göstermesi önemli ayrıca xenon flaş günümüzde fotoğraf makinelerinde kullanılıyor

flashin gucu ayarlanabiliyor zayif ve yuksek mod ile yakin cekimde zayif mod kullanirsan daha iyi ceker istersen koyayim bir tane foto anubis guzel inceleme yapmaya calisiyor fakat butun ayrintilari gost lazim

rapman

rapman

Üye
güzel inceleme olmuş paylaşımların için teşekürler :oke:
devamını bekliyorum.ayrıca N8'de oynadığınız Asphalt 5, Gameloft'un kendi yayınladığı orjinal oyun mu yoksa daha öncelerden çıkan POPDA'nın port etmiş hali mi ? Kasılmalar bana göre kötü bir durum ..

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ya arkadaşım cahil olma bu kadar ya git bi araştır ya . A8 cortex 1 GHZ işlemci arm11 680 i 2 ye katlar bişey bilmeden nasıl böyle emin konuşabiliosunuz ya. Evet işlmecilere bakarsan zaten neredeyse iphone 4 le eşdeğer seviyede.

ŞİMDİ A8 Cortex 1Ghz + 512 MB ram
Arm 11 680 mhz+256 mb ramden kesinlikle çok daha iyi ve hızlıdır
AKSİNİ İDDA EDEN VARMI ?????

yav bu kadar yazmışsın ama bi araştır bakalım ipod touch 4 ü 256 mb ram 700 mhz çalışma hızı var bada daki en iyi telefonu getir 2-3 katlar ;) önemli olan hızla ram değil işte sende bunu anlamıyosun

Üst Alt