Garmin Mobile XT v6.0.10 (Unsigned)

Sponsorlu Bağlantılar

rehberce

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
bu program acaba Iphone 4 de çalışır mı :)
Selamlar

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama .sis uzantılı olduğu için muhtemelen çalışmayacaktır.

acati

acati

Üye
Bizde olmadı ama bazı makinalarda çalıştı.
Denemek isteyenler için Garmin6 Signed:

sky27

Üye
telefonum c5-03.
programı denildiği gibi kurdum .sis dosyasını sertifikaladım ama program açılmadı.

hamit190735

Üye
ya ben indiriyorum dediğiniz gibi not defteri açıp numaraları kaydediyorum sonra telefona atılacak olanları sıkışıtırıp telefona atıyorum sis dosyasını da atıyorum sonra sis dosyasını açıyorum kurulum başlamıyor neden acaba ama benim telefonda ovinin navigasyonu duruyor ondan olabilir mii yardımınız içi teşekkürler şimdiden

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Yok olamaz. Sıkıştırıp telefona atıyorum derken neyi kastettiniz anlayamadım. Sıkıştırıp telefona atma gibi bir adım yok çünkü ilk mesajda.

sky27

Üye
ya ben indiriyorum dediğiniz gibi not defteri açıp numaraları kaydediyorum sonra telefona atılacak olanları sıkışıtırıp telefona atıyorum sis dosyasını da atıyorum sonra sis dosyasını açıyorum kurulum başlamıyor neden acaba ama benim telefonda ovinin navigasyonu duruyor ondan olabilir mii yardımınız içi teşekkürler şimdiden

sis dosyasını imzalamadan telefona attıysanız kurmayabilir...ama sana tavsiyem dostum ndrive kullan bu kadar uğraşmassın kurmak için :oke:

krbk7860

krbk7860

Üye
dosyaları sıkıştırmadan telefonun hafıza kartına atacaksın:oke:

mhmzergn

mhmzergn

Üye
ben garmini uzun suredir kullanıyordum sorunsuz olarak sonra kaldırdım ve tekrar kurdum ama simdi bir problemim var garmini aciyorum uyduları goruyor ama uydulara baglanmiyor yani kullanamiyorum harita gormuyor bana yardımcı olabilir misiniz..

ugacomtr

Üye
Merhabalar.. emege saygisizlik olmasin ama yuklemeyi harfiyen yapmama ragmen ilk garmin acılıs sayfasında trial satınal falan cikiyor. bunu bir turlu cozemedim. ilk yukledigimde telefonum acilmadi ve hardformat attim. n97 cihazım. 10 kadar telefon numaram gitti allahtan geri kalanını yedeklemiştim. program acildigina no map yaziyor. bluetoot ac diyor aciyorum fakat gps simgesi asla cikmiyor. baglanamadi diyor ve orada kaliyor. telefonum h..ckli son versiyon yüklüdür. benim icin cok önemli bir program. bartin haritası ovi maps ta yok. alternatif aramaktayim. ndrive kurdum ve begendim fakat garmini de denemek istiyorum. tşk.

akirca

Üye
Arkadaşlar v5 versiyonunda harita da gezinirken sistemden atıyor konumları eklerken hata veriyordu (poi ekleyip onun üzerinde değişiklik yapıyorduk) bu gibi sorunlar çözülmüşmü acaba. boştan boşa uğraşmayalım aynı sorunlar devam ediyorsa v5 devam..
aynı hata devam ediyor.konum ekleyip isim değiştirince sistemden atıyor

hamit190735

Üye
ama sıkıştırmadan atınca çalışmayabilir diyorr evet veya haır diye bir şey çıkyor hepsine evet deyip telefonaa attım sis dosyasını da attım kurmaya çalıştım sertifika hatasıı diyorr yine kurulmuyorr sis dosyasını imzalamak ne demek anlamadım benn onu yaa ben öyle bir şey yapmadınm sis dosyasını indirdim duruyor öyle öncekii yardımlarınızz için çok teşkler yine şimdiden tşk ediyorum bu sorunumu çözerseniz çok sevinirimm :(

----------Eklendi @ 17:09:42 ---------- Yazıldı @ 17:01:12 ----------

sis dosyasını imzalamadan telefona attıysanız kurmayabilir...ama sana tavsiyem dostum ndrive kullan bu kadar uğraşmassın kurmak için :oke:

ndrive nasıll ona da bakacağım tavsiyenn üzerinee sis dosyasını nasıl imzalarımm açıklayabilir miisin ??

gewa

Üye
telefon hackli ama satın al ve kullan deneme başlat gibi seçenekler çıkıyor

gewa

Üye
teşekkürler birde öyle deneyip sonucu yazarım.

----------Eklendi @ 12:27:23 ---------- Yazıldı @ 12:05:24 ----------

tamamdır şimdi oldu teşekkür ederim.

uqurykn

uqurykn

Üye
Teşekkürler.:ah

serhat1907

Üye
Arkadaşlar telim n79 denilenleri harfiyen taptım.telefon sapıttı kapattım açılmadı nokiada dondu kaldı hafıza kartını çıkarttım açtım gene sapıttı şebeke gelmedi neyseki hard format attımda telefon kendine geldi.Ne gıcık yazılımmış anlamadım.

yufis

Üye
ustam anlamadım nokta su
vahset44
Uploadic.com - Free File Sharing linki kırık. yerine
Uploadic.com - Free File Sharing kullanabilirsiniz.

aha sonra indirmiş olduğumuz Garmin Mobile XT v6.0.10 - IMEI Converter isimli uygulamayı çalıştırarak, karşımıza gelen ekrana IMEI numaramızı yazıp Convert butonuna basıyoruz. Bastıktan sonra Your Garmin Unit ID bölümünde beliren kodu kopyalıyoruz.
Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber sw.unl ismiyle kaydediyoruz.

işleminde bir yanlışlık var.

Garmin Mobile XT v6.0.10 - Generator uygulamasını çalıştırıyoruz ve bir adım önce kopylamış olduğumuz Your Garmin Unit ID kodunu ekranın üstünde yer alan Enter your Unit ID here bölümüne yapıştırıyoruz. ve ortadaki Generate butonuna tıklıyoruz. Your Software Unlock Code yazan kodu sw.unl ismiyle kaydediyoruz. Yani Your Garmin Unit ID yazan kodu değil Your Software Unlock Code kodunu sw.unl olarak kaydediyoruz.

EGER BU KODU SW.UNL OLARAK KAYDEDICEKSEK gmapsupp.unl DOSYASINA HANGI KODU KOYUP YAPISTIRICAZ ?

acati

acati

Üye
Deneyen arkadaşların dediğine göre aynı arızalar devam ediyormuş Mesela uzun süre haritada gezinince garmin donup kalıyor ve bir yeri konumum olarak kaydet deyip sonra ismini değiştirince programdan atıyor o konuma git denildiğinde....

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

İndirmek için: (Sıkıştırılmış olduğu için düşük boyutta. Normal hali 153MB.)

• Beğen
Tepkiler: BarisOlsun, muratonik ve bicer79
Takipçi Satın Al

Üst Alt