Garmin Mobile XT v6.0.10 (Unsigned)

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
private,sys ve resource dosyalarını birtürlü atamıyorum izin vermiyor bunu nasıl çözeceğiz paylaşaım ve anlatım içinde teşekkür ederim yardımlarını bekliyorum

----------Eklendi 23.06.2011 @ 00:06:13 ---------- Yazıldı 22.06.2011 @ 23:21:54 ----------

hallettim teşekkürler

----------Eklendi @ 00:09:39 ---------- Yazıldı @ 00:06:13 ----------

farklı ses dosyası bulabilirmiyiz acaba erkek sesi pekte hoş değil ayrıca türkçe'yi daha yeni yeni öğreniyor gibi konuşuyor bunun dışında herşey güzel :)

enmo

Üye
hocam hangi harita var bunun içinde 2011.3 ' mü var yoksa daha eskisi mi var?

tantaa

Üye
çok uzun ve yorucu bir uğraştan sonra başarılı oldum bu arada burda verilen sis dosyası sertifika hatası verdi telefonum : N95 daha önce indirdiğim 2008 sis dosyasını ile denedim ve oldu ama biraz kasma var haritalarda geri kalan herşey normal şimdilik.

fktanik

Üye
Ben N79 'da denedim oldu. sis dosyasını daha önce aldığım sertifika ile imzaladım. Onda da sorun çıkmadı.
Ancak versiyon 5 ile bir fark göremedim.:allalla:

murat23351

Üye
bunu kurupta 5.0.50 dan farklı olanı nedir ???

agusilememo

agusilememo

Üye
linki kırık. yerine
kullanabilirsiniz.

aha sonra indirmiş olduğumuz Garmin Mobile XT v6.0.10 - IMEI Converter isimli uygulamayı çalıştırarak, karşımıza gelen ekrana IMEI numaramızı yazıp Convert butonuna basıyoruz. Bastıktan sonra Your Garmin Unit ID bölümünde beliren kodu kopyalıyoruz.
Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber sw.unl ismiyle kaydediyoruz.

işleminde bir yanlışlık var.

Garmin Mobile XT v6.0.10 - Generator uygulamasını çalıştırıyoruz ve bir adım önce kopylamış olduğumuz Your Garmin Unit ID kodunu ekranın üstünde yer alan Enter your Unit ID here bölümüne yapıştırıyoruz. ve ortadaki Generate butonuna tıklıyoruz. Your Software Unlock Code yazan kodu sw.unl ismiyle kaydediyoruz. Yani Your Garmin Unit ID yazan kodu değil Your Software Unlock Code kodunu sw.unl olarak kaydediyoruz.

çok teşekkürler kardeş, aynen anlattığın gibi yapınca oldu. Aksi halde "satın al -dene" vs gibi şeyler çıkıyordu.çok sağol

agusilememo

agusilememo

Üye
private,sys ve resource dosyalarını birtürlü atamıyorum izin vermiyor bunu nasıl çözeceğiz paylaşaım ve anlatım içinde teşekkür ederim yardımlarını bekliyorum

----------Eklendi 23.06.2011 @ 00:06:13 ---------- Yazıldı 22.06.2011 @ 23:21:54 ----------

hallettim teşekkürler

Sadece, hallettim sağol ile olmaz arkadaşım, bu sayfaları bir sürü insan okuyor ve paylaşım yardımı umuyor.Nasıl halletmiş olduğunu yazsan iyi olurdu ama neyse ben yazayım dedim.Aynen aşağıdaki gibi yapınız;

Hafıza kartını kart okuyucuya tak öyle bağla bilgisayara ve bilgisayarının klasör seçeneklerinden "gizli dosyaları" veya "klasörleri göster" seçeneniğini seç. Sonra da kartta bulunan resource, private ve sys klasörlerini göreceksin.Daha sonra bu konuda verilen private , resource ve sys dosyalarının içindekilerini kartın içindeki private, resource ve sys dosyalarının içine kopyala.Burada açıkça belirtmemiş arkadaşımız, bu dosyaların bu şekilde kopyalanması gerektiğini.Farklı bir yolla kopyalama olmaz çünkü, private, resource ve sys dosyaları; telefonuna yüklediğin tüm uygulamaların içeriklerini barındırır.Ancak ve ancak içindeki dosyalara kopyalama yapıştırma yapılabillir.

ntquartex

ntquartex

Üye
Bu versiyon Garmin tarafından hazırlanmadı bildiğim kadarıyla.O yüzden uzakdoğuda Garmin tarafından sunulan son sürüm 5.0.60 kurmanızı ve üzerine en güncel haritayı yüklemenizi tavsiye ederim.Gayet sorunsuz çalışıyor benim 5.0.60 ve son harita...

----------Eklendi @ 00:11:31 ---------- Yazıldı @ 00:10:31 ----------

Hiç bir farkı yok acaba 2011-02 haritası ile 2011-03 haritası arasında fark varmı

2011.3 daha güncel versiyondur, çok fazla fark olmasa da en son haritayı kullanmakta her zaman yarar var.

bicer79

Üye
Bu versiyon Garmin tarafından hazırlanmadı bildiğim kadarıyla.O yüzden uzakdoğuda Garmin tarafından sunulan son sürüm 5.0.60 kurmanızı ve üzerine en güncel haritayı yüklemenizi tavsiye ederim.Gayet sorunsuz çalışıyor benim 5.0.60 ve son harita...

----------Eklendi @ 00:11:31 ---------- Yazıldı @ 00:10:31 ----------

2011.3 daha güncel versiyondur, çok fazla fark olmasa da en son haritayı kullanmakta her zaman yarar var.

2011,3 harita linki varmı elinde benim bulduklarımın hepsi 2011,2

zeron_54

Üye
arkadaşlar bende harita no maps diyor ve programı açtığımda satın al çıkıyor gps açılması içinde bluotd açık değil yazıyor ikinci ekli gps çıkmıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ???:vur

mersin-orhan

Üye
e72 de çalışır mı?

ertooth

ertooth

Üye

bende böyle durum oldu sorun nereden kaynaklandı acaba birde dışardamı denesem?:off:

ciciero

Üye
yyyy

caglet

caglet

Üye
Sağol...

kaancıkım

Üye
teşekkürler :):aha:

grafiker22m

grafiker22m

Üye
arkadasım teşekkürler paylaşımın için bu paylaşımlar çok güzel bizlere çok faydalı oluyor gerçekten sağolun

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar 5800 yükledim görüntü donarak ilerliyor sizde durum nasıl

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeşim yok anlattıgın şekilde yaptım olmuyor.hem haritayı görmüyor,birde görüyormuş gibi açılıoşta satın al diyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
anlatım yanlışmış kardeşim bende başka yerden baka baka kurdum.linkler için teşekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt