Telefon Tavsiyesi "Samsung S8530 Wave II" mi "Nokia N8 16 GB" ? Birini tercih etmem lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

mcspown

Üye
    Konu Sahibi
"Samsung S8530 Wave II" mi "Nokia N8 16 GB" ? Birini tercih etmem lazım.
Arkadaşlar iki telefon da çok güzel ama birini tercih etmem gerekiyor..Sizce hangisini almalıyım.
Muallakta kaldığım ve beni tedirgin eden konuların başında dokunmatiğin hassasiyeti (özellikle mesajlaşmada & yazmada) ve takılma, donma gibi durumlar. Hangisi daha avantaj sağlar bu telefonlardan.
Kullanım kolaylığı ve rahatlığı, kısayollar vs.
Elbette ki bir de işletim sistemi meselesi...Bada mı yoksa symbian mı?

Aydınlatırsanız çok sevinirim...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
2 side sarj yiyiyor n8 camera kalitesi çok güzel birşey diyemem ama wave de mükemmel emin ol. n8 ses seviyesi düşük wave biraz fazla. ekran n8 amoled, wave 2 de süper lcd. wave 1 ise amoled. temmuz sonları wave ye bada 2.0 geliyor bayağı geliştirilmiş bir isletim sistemi düzenlemiş içerik fazla ses kaydı kalitesi güzel kısacası taş atmak gibi olmasın. wave beklentilerimi fazlası ile karsiladi camera si da gayet güzel çekim modlari falan güzel. Msj yazımı alfa sayisal ayrıca alfa sayisal olduğu halde sweype kullanabiliyoruz gezinmesi menü geçişleri işlem hızı gayet güzel wave 1 ve 2 arasında sadece amoled ekran farkı var n8 çok düşündüm ama yinede karar senin 5 ay sonra içi toz olabilir wave de toz kaçıracak delik yok arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: silver021
hoss

hoss

Üye
WAVE 2 tavsiye ederim

pRime.

pRime.

Üye
5 ay sonra içi toz olabilir wave de toz kaçıracak delik yok arkadaş.

N8'de böyle bi sorun yok ki ayrıca n8 çift mikrofonla ses kaydediyor ve donanım olarak da fazlası var.

----------Eklendi @ 20:56:51 ---------- Yazıldı @ 20:49:22 ----------

Dostum sen de buraya bak, kararını daha kolay ver:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

N8'de böyle bi sorun yok ki ayrıca n8 çift mikrofonla ses kaydediyor ve donanım olarak da fazlası var.

----------Eklendi @ 20:56:51 ---------- Yazıldı @ 20:49:22 ----------

Dostum sen de buraya bak, kararını daha kolay ver:

Kasası çok yapmacik açıklık lar var gördüm de diyorum ondan içi toz kacmis bir kaç telefon gördüm. camerasin dan başka işlemci ve donanımı pek te iyi değil wave ye göre.

• Beğen
Tepkiler: silver021 ve Silinen Üye 2149105
franzliszt

franzliszt

Üye
donanım olarak çok iyi bir cihaz n8 kesinlikle, ekstraları iş görüyor 1.83 lük kamera lensine sahip çift mikrofon 12000kbps lik hd videolar zeiss,dolby digital,usb cihazları bağlama,xenon flaş,cpu 680 olsada piyasadaki en iyi grafik işlemci var broadcom (bu sayede saniyede 60 karelik hd dvix klipleri oynatabiliyor), fm transmitter var bunlar bariz artıları wave de çok güzel bir model ama bu ekstralara sahip değil onun ram ve işlemcisi yüksek bunun dışında ekstra veren bir donanım görmüyorum. dlna var ama n8 ede dlna geldi . seçim kişiye kalmış. iki cihazda pişman etmez .

----------Eklendi @ 21:56:58 ---------- Yazıldı @ 21:55:52 ----------

eklim birde HDMİ VAR N8 DE

kreys1

Üye
n8 bence ben wave 2 alcam ama n8 alcak param olsa n8 alirdim ovi farktörü + 12 mp kapasitif dokunmatik ekran hd 720P video oynatma wave 2 de var ama 12 mp 5 mp mutlak fark var ayrica otofocus flash var ikisindede ben olsam n8 alirim n8 999 tl wave 2 750 civari 720 falan bulabilirsin işletim sistemleri syb3 bada 2 sanırım işlemci bakımından wave 2 daha iyi

Nefret69

Üye
Wave KuLLanıyOrum Ve Tek KeLjmeyLe Harjka DjyebjLjrjm jSLemcj Hızı FaLaNn Perfect.Nokja N97 im Var OnunLa ßjr Proqram Kuracaqım zZaman ßjr Kaç sSanjye ßekLetjyOr AmA Wavede ßöyLe ßjr SSıkıntı yOk Proqram Vs. Direk KuruyOr Video aÇma KaLjtesj sSüper jnceLjk OLsun Yjne sSüper.sSu An jStesem 800 TLye sSatabjLjrjm ALıcıLar Var.N8 jSe Waveye Göre Daha Kaba sSeSs KaLjtesj Yjne sSüper Wavenjn Nokja Devrj Geçtj ArkadasLar Devjr sSamsunq Devjrj ßada 2.0 da Harjka DjyebjLjrjm.TeLj 3. Kattan 2. Kata Düsürdüm Merdjven Arasında Hjç ßjr sSey OLmadı sSaDece ßatarya ve Kapak cÇıktı Arka Kapaqındada Hafjf cÇjzjk OLdu Waveyj Tek Geçerjm..!!;)

Starsley

n8 tek geçerim ..

eaagent

eaagent

Üye
donanım olarak çok iyi bir cihaz n8 kesinlikle, ekstraları iş görüyor 1.83 lük kamera lensine sahip çift mikrofon 12000kbps lik hd videolar zeiss,dolby digital,usb cihazları bağlama,xenon flaş,cpu 680 olsada piyasadaki en iyi grafik işlemci var broadcom (bu sayede saniyede 60 karelik hd dvix klipleri oynatabiliyor), fm transmitter var bunlar bariz artıları wave de çok güzel bir model ama bu ekstralara sahip değil onun ram ve işlemcisi yüksek bunun dışında ekstra veren bir donanım görmüyorum. dlna var ama n8 ede dlna geldi . seçim kişiye kalmış. iki cihazda pişman etmez .<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 21:56:58 ---------- Yazıldı @ 21:55:52 ----------</font><br />
<br />
</font>eklim birde HDMİ VAR N8 DE
wave 2 dede farkli ekstralar var . dlna ayni sekilde gelmedi n8 e . asıl allshare acayip bisey :) wave in sistemi yeter . rebelide takma fan demk ble az kalr ona kendn karar ver ;)

pRime.

pRime.

Üye
donanım olarak çok iyi bir cihaz n8 kesinlikle, ekstraları iş görüyor 1.83 lük kamera lensine sahip çift mikrofon 12000kbps lik hd videolar zeiss,dolby digital,usb cihazları bağlama,xenon flaş,cpu 680 olsada piyasadaki en iyi grafik işlemci var broadcom (bu sayede saniyede 60 karelik hd dvix klipleri oynatabiliyor), fm transmitter var bunlar bariz artıları wave de çok güzel bir model ama bu ekstralara sahip değil onun ram ve işlemcisi yüksek bunun dışında ekstra veren bir donanım görmüyorum. dlna var ama n8 ede dlna geldi . seçim kişiye kalmış. iki cihazda pişman etmez .

----------Eklendi @ 21:56:58 ---------- Yazıldı @ 21:55:52 ----------

eklim birde HDMİ VAR N8 DE

Aynen.

----------Eklendi @ 18:29:22 ---------- Yazıldı @ 18:23:33 ----------

Kasası çok yapmacik açıklık lar var gördüm de diyorum ondan içi toz kacmis bir kaç telefon gördüm. camerasin dan başka işlemci ve donanımı pek te iyi değil wave ye göre.

Kasası yapmacık değil, wave den daha sağlam ve çizilmeye daha dayanıklı. Kasa açıklığı sanki her n8'de varmış gibi söylüyorsun. Her telefonda olabilir kasa açıklığı.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Kesinlikle wave 2

kreys1

Üye
n8 kesinlikle

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisi de iyi cihaz ama ben olsam sanırım n8 alırdım. kamerası tabii ki en büyük etkenlerden. wawe2'deki 1GHz işlemcinin farkındayım ama Anna ile beraber tarayıcıda vs rahatlama olacakdarı. USB on the go da eklenince: N8 :naughty:

ricardo45

ricardo45

Üye
bulabiliyorsan wave 1

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
samsung galaxy s 2 al bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: emreilhans

nonamex

Üye
Arkadaşlar iki telefon da çok güzel ama birini tercih etmem gerekiyor..Sizce hangisini almalıyım.
Muallakta kaldığım ve beni tedirgin eden konuların başında dokunmatiğin hassasiyeti (özellikle mesajlaşmada & yazmada) ve takılma, donma gibi durumlar. Hangisi daha avantaj sağlar bu telefonlardan.
Kullanım kolaylığı ve rahatlığı, kısayollar vs.
Elbette ki bir de işletim sistemi meselesi...Bada mı yoksa symbian mı?

Aydınlatırsanız çok sevinirim...

Kamera, Usb bellek takabilme , fm verici özelliği sanırım sizin için bir şey ifade etmiyor. O vakit telefondan beklentiniz hız ise Wave 2 almalısınız. Ama Symbian'ında Bada'nında pek bir geleceği yok gibi.

silver021

silver021

Üye
wave 2 ile N8 tartışması bence çok uzadı.
wave 2 750 TL N8 1000TL paranı neye harcamak istiyorsan karar gene senin.
birisi çıkıp demişki yok N8 de HDMI var. wave 2 de DLNA demek zoruna gitmiş olsa gerekki onu göz ardı etmek durumunda kalmış.
DLNA = HDMI ın kablosuz kullanımı demek oluyorki buda bence HDMI teknolojisinin daha ilerisinde bana göre.
tüm amoled ekranları gördüm ama bence hepsi berbat. nedeniyse halen katmanları tam olarak birleştirilememiş 3. sınıf bir ekran modeli. samsungun ekranlarıyla nokianınkiler karşılaştırılamaz o noktada. zaten nokianın kullandığı ekranı dahi samsungtan alıyorki buda nokianın acınası durumunu daha iyi gözler önüne seriyor.
ayrıca kullanıcı memnuniyetide önemli. ben avea bayisinden 100 tane N8 satıyorsam bunların 25 i bana geri dönüyor ondan sonra doğru servise.
ama wave 1 ve 2 den 100 tane satsam belki 1 belki 2 sıkıntı belirir geri döner o kadar. yani forum sitelerine aç bak örneğin en çok sorunun gene nokia n8 den yana olduğunu görürsün. burda sorun yaşamayanlar benim başıma müneccim kesilipte sorun yok demesin. ben ne hallere düşmüş N8 ler gördüm. :):evet:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Uruloki

Uruloki

Üye
dlna N8 de mevcut şuan da nokia samsungdan ekran almıyor kendi yapıyor bknz. CBD ekranlar ki karşılaştırmalrını görürsenin kim üstün onuda görürsünüz sonra şu sorun meselesi N8 daha fazla sattığı için daha yoğun dönüş olur aynı şey iphone dada oldu

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
dlna N8 de mevcut şuan da nokia samsungdan ekran almıyor kendi yapıyor bknz. CBD ekranlar ki karşılaştırmalrını görürsenin kim üstün onuda görürsünüz sonra şu sorun meselesi N8 daha fazla sattığı için daha yoğun dönüş olur aynı şey iphone dada oldu
bir malın çok satılması. Onun çok tercih edildiğini ispat eder ancak bu kadar tercih edilen malın ayıplı çıkması elbet. Ki. Kabul edilir bir durum değil.
Birde forum'da bir arkadaş konu açmış n8 i modem olarak kullanmak istiyorum diye ve bu arkadasa program önermiş n8 kullanıcısı arkadaşlar merak ediyorum bu kadar multimedya özellikleri olduğu bahsedilen telefona halen internet paylasimi özelliği eklemek çok mu zor nokia için?
yoksa böyle bir özelliği var da kullanicilari mı bilmiyor

Üst Alt