[Yenilendi 31.03.2011]**Vendetta**5800 V52**Mod&Hack&N8 İkon&Samsung Widget**

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
usb portunu değiştir bide kurarken driverlar var dese yinede yükle dedinmi ps suite kurulumu dostum

furkan1414

Üye
usb portunu değiştir bide kurarken driverlar var dese yinede yükle dedinmi ps suite kurulumu dostum

Çok teşekkür ederim yardımların için sonunda hallettim pc suite yüklü diye hatırlıyordum 1 ay önce pc ye format atmıştım yüklememişim yedekleyip bırakmışım şimdi oldu :)
Teşekkürler...

mroy

Üye
kardeşim çok güzel olmuş ya ben senden yapablirsen bu 5800 v52 ye c6 tuş kilidi gömebilirmisin ..c6 fw olmayacak ama ...

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

----------Eklendi @ 09:56:54 ---------- Yazıldı @ 09:55:59 ----------

şu anda mümkün değil kardeşim:ağlarım: nunlock diye bir program onu bi istersen

kemal uçar

Üye
Hocam ben ilk defa yapacağım bu işi bunu yaptıktan sonra hacklenmiş olacakmı yoksa hackten sonra mı bunları yapalım

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
cfw zaten hackli yükleyince teliniz hacklenmiş olacak

ErraynN_

ErraynN_

Üye
pffff

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
:allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
bazem sorulan sorular saçma oluyo :D

sinanayba

sinanayba

Üye
net paylaşımı yapılabiliyor mu ? nokia pc suite prog kullanarak pc net verebiliyoz mu çoğu fw de modem yok diyor joiki kullanarak net paylaştırıyodum hackli fwlerde yapamıyom bu fw de aynı sorunlar yoksa yükleyecem

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
şu anda joukispottan giriyorum:ehe

grammarcan

Üye
biri bana cfw yapmayı öğretsin daha rockie yim !:D

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
netten öyle bir mesajla olacak şey değilki kardeşim deneyerek tecrübe kazanabilirsin aslında

sinanayba

sinanayba

Üye
teşekkürler

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim

zatenosman

Üye
Metalurjist19 bu bni tatmin etti ben widgetli olanı indirdim ama bi sorun oldu sizde olmamıştır belki ben söleym hemen ayarlar - kişisel - temalar buraya girdimde kendisi otomatik bir önceki menüye atıyo tekrardan hard format attım bi kere telefona düzelmedi ama onun haricinde herşey çalısıyo ev ekranı na girip görünümü değiştiriyorum bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

----------Eklendi @ 10:05:47 ---------- Yazıldı @ 09:50:20 ----------

arkadaşlar bide bu yazılım neden sürekli internete girme peşinde ben bağlantıyı kesiyorum o gene bağlanmaya çalısıyo.

----------Eklendi @ 10:37:40 ---------- Yazıldı @ 10:05:47 ----------

Forumdaki bir arkadaşın Yazısını görerek yaptım tema olmadığı için o menüye girilmiyomus :) internet sorununu hala arıyorum .

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
kurudğun bi yazılım güncelleme için bağlanabilir kardeşim cfw ile alakalı değil ama bir tane güvenlik duvarlı program kullanarak hangisinin bağlanmak istediğini bulabirsiniz

zatenosman

Üye
kurudğun bi yazılım güncelleme için bağlanabilir kardeşim cfw ile alakalı değil ama bir tane güvenlik duvarlı program kullanarak hangisinin bağlanmak istediğini bulabirsiniz

ben o sorunları hallettim şimdi tek sorun kaldı oda + ve - tuşları müziğin sesini kısmıyo sistem seslerini kısıyo açıyo falan ama müzük dinlerken bişi yapmıyo nasıl düzelticem ben bunu ? müzik dinlerken ekrandan kısabiliyorum sadece

zatenosman

Üye
iyi güzel fw ama dosya yöneticisine ekleme yaparsan kardeşim süper olur şu unsigned olayı bide sis,sisx,jar dosyalarını gönderiyodu eski fw bu ne yazıkki korumalı nesne uyarsısı veriyo bunuda gömsen yazılıma dosyayı koysan bende dowload etsem ? :)

Üst Alt