Arkadaşlar WLan ile internete bağlanamıyorum neden?
biraz daha açıklayabilir misinzz ??

biraz daha açıklayabilir misinzz ??

) cihazı dün vodafone'dan aldım nakit..ama avea hattı kullanıyorum..yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..arkadaşlar benim birkaç sorum olacak Allah aşkına bilenler cevaplasın kurtarsın beni bu sıkıntıdan..acil cevap bekliyorum..
1) telefondan mp4 film izleyemiyorum..hafıza kartına attım..çalıştırdım ama sadece müziği duyuluyo görüntü yok..
2) wi-fi ile menü-internet-anasayfaya giremiyorum "servis kullanılamıyor" diyor..ana sayfa da wap.avea.com.tr..ama opera miniden herşeye girebiliyorum evdeki wi-fiyle..
3) ovi mağazasına girdim ve birşeyler indiriyordum ücretsiz..yine wifiyle..ama birden indirme sırasında E işareti çıktı..bu edge mi oluyor?ücret gidiyor mu??normalde wifi bağlantım vardı çünkü..E işareti çıkınca korktum birden..
4) 0.facebook.com'a giremiyorum..müzik çalardan da denedim opera miniden de denedim "üzgünüz.0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu opeatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılmaz.şuraya git m.facebook.com" diyor..wifili bi yerde olduğum sürece normal facebooka girerim ama wifisiz yerde 0.facebooka çok ihtiyacım oluyor ne yapmalıyım??
5) bilgilerim V 04.60
31-08-2010
RM-614
(c) Nokia
ama telefon yazılımı indir dediğimde wifiden bağlanıyorum "güncelleniyor" diyo ama birkaç dakika sonra "şebeke bağlantısı yok indirilemiyor" diyo..
6) örneğin "uygulamalardaki ekstra" bölümündeki bir dosyayı ana menüye taşıyamıyor muyum??
sorularım bunlar lütfen lütfen yardımcı olun,,duacınız olurum vallaaa) cihazı dün vodafone'dan aldım nakit..ama avea hattı kullanıyorum..yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..
----------Eklendi @ 15:40:12 ---------- Yazıldı @ 15:19:47 ----------
birde topluluklardan facebook yada twittera giremiyorum..epostayı ve şifreyi yazıyorum..arkada facebook ekranını görüyorum "giriş yapılıyor" diyor,,sonra "iletişim hatası tekrar deneyin yazıyor" sorun nedir??
umarım bir sonraki yazılımda düzelr.

)çok teşekkür ederim 0.facebooku yaptım wap tercihi ile..web servislerine de ekledim..bundan sonra 0.facebooka girerken hep wap'ı seçicem di mi? bu durumda E işareti çıksa da kontor gitmiyo heralde??
bi de bazı arkadaşlar mp4 film izleniyo yazmışlardı..halla 1buçuk saatlik filmi sorunsuz izleyen de var..o nasıl oluyo?? film izlemek istiyorum da..
heralde internet anasayfamdan hiç nete giremicem,,olsun sağlık olsun bende tarayıcıyı kullanırım)
----------Eklendi @ 19:12:43 ---------- Yazıldı @ 19:12:19 ----------
birde topluluklardan facebook yada twittera giremiyorum..epostayı ve şifreyi yazıyorum..arkada facebook ekranını görüyorum "giriş yapılıyor" diyor sonra "iletişim hatası tekrar deneyin yazıyor" sorun nedir??
mp4 ise ben de bir tane mobil siteden mp4 videolar indiriyom çalıştırıyor. ancak mp4 olarak film indirdigm zaman calşmyor
)bi de yukarda bi soru daha sormuştum da cevap alamadım..0.facebooku yaptım wap tercihi ile..web servislerine de ekledim..bundan sonra 0.facebooka girerken hep wap'ı seçicem di mi? bu durumda E işareti çıksa da kontor gitmiyo heralde??
aynen oyle
----------Eklendi @ 22:54:01 ---------- Yazıldı @ 22:52:30 ----------
arkadaslar 8,63 guncellemesı cıkmıs kurabılen oldu mu ben daha denemedım
bi de yukarda bi soru daha sormuştum da cevap alamadım..0.facebooku yaptım wap tercihi ile..web servislerine de ekledim..bundan sonra 0.facebooka girerken hep wap'ı seçicem di mi? bu durumda E işareti çıksa da kontor gitmiyo heralde??

bende baktım sıtesınde yok ama su lınk de var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bı ınceleyın ıstersenız
farukozer
bı arkadaş var yapabilmiş açıkçası bende bulamadım ama çok emin kendinden yaptım diyor

baska bır forumdan bu arkadas yazısını dırek kopyalıyorum sızeeğer arkadaşınızla iletişime geçersenz nasıl yaptığını sorabilir misinz ???![]()
baska bır forumdan bu arkadas yazısını dırek kopyalıyorum sıze
betalabs'dan indirdiğim nsu yoluyla yaptım güncellemeyi. normal nsu görmüyor zaten
sağolne yaptın bakabıldın mıbakayım bisağol
ne yaptın bakabıldın mı