ya samsungmania sen iyice uçtun kardeş n8 in kamerasıyla yarışacağını mı sanıyon allahını seven bi git ya
ayna senin için koydum bu resmi mesafe yeterlimi? ,gece çekimi ledle uzak mesafe,ışıksız ortam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende fotografı bekliyordum samsungmania beklediğimden iyi çıktı ledin etkisi.yani led benim için yeterli fotograf çekiminde.bende satio varken hem led hem xenon çakıyodu düşündümde 7 ayda toplasam 4 gece çekim yapmışım genelde gündüz fotograf çekimi yaptım ozaman led yetecektir bana.mesafe iyi yeterli çok teşekkürler zahmet verdim sanada..
bu arada hangi telefonla çektin bunu merak ettim?
benm wave le cektm ayrıca shock eywallah yanıtın ıcın
ya samsungmania sen iyice uçtun kardeş n8 in kamerasıyla yarışacağını mı sanıyon allahını seven bi git ya
Lan tozun kralını çeksem ynede böyle uçamazdm ben ya helal valla sze
Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar.![]()
Az kaldı konunun kitlenmesine kavgaya devam.![]()
5mp boyutundamı çektin peki? fotografın boytu kilobaytta ondan sordum?
5 mp evet ben en ıyısı sana hotfıledan attım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
yarası olan gocunur yukardakı arkadaslar gıbı anubısın emegı ıcın laf etmıyorum
1 GHZ A8 Cortex humminbirdtamam millet wawe king ya uzatmayalım konuyu hadi

kardeşim yalnız gece çekimlerinde wave 2 daha aydın gösteriyor flash olarak sizcede öle değilmi

herkese merhaba , iyi forumlar ..
samsung waveci arkadaşlarada merhaba selamlar ..
ben daha ilk baştan beri telefon karşılaştırmalarına karşıyım , aslında karşılaştırılsın ama puanlama bence yapılmamalı zevkler ve renkler farklı olabilir.
gerçi arkadaş iyi niyetle emek ve zaman harcayıp bişeyler yapmış , teşekkür etmek gerek ..
ben yine söylüyorum n8 yeri ayrı , samsung wave nin yeri ayrı
her ikiside akkılı telefonlar kategorisinde , ikiside şahane tellefonlar , birinin özellikleri A konusunda iyiken diyeride B konusunda iyi...
n8 zin iyi yönleri samsung waveciler kabul etmeli ,
samsung wavenin iyi yönlerinide n8 ciler kabul etmeli ,
bazı arkadaşlar maalesef her iki telefonla bilgi dışı konuşmalar yapmaktadır , kınıyorum ...
Herkeze iyi forumlar ...

Keşke kabul etseler . Biz kameraya ağzımızı açmıyoruz adam n8 işlemcisini savunabilio ama hala . . .![]()