Nokia N8 vs Samsung S8530 Wave II Detaylı Kıyaslama 'Oyunlar'

Sponsorlu Bağlantılar

mavrick

mavrick

Üye
ayna senin için koydum bu resmi mesafe yeterlimi? ,gece çekimi ledle uzak mesafe,ışıksız ortam

Uploaded with

ThebLue16

ThebLue16

Üye
ya samsungmania sen iyice uçtun kardeş n8 in kamerasıyla yarışacağını mı sanıyon allahını seven bi git ya

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar. :ehe :ehe
Az kaldı konunun kitlenmesine kavgaya devam. :aha:

pcwolf

pcwolf

Üye
Ezer geçer derken yarıştırmaya devam ediliyo, ilginç

• Beğen
Tepkiler: pRime.
sh0ck

sh0ck

Üye
ya samsungmania sen iyice uçtun kardeş n8 in kamerasıyla yarışacağını mı sanıyon allahını seven bi git ya

Dostum bu kadar celallenmeye gerek yok, orada arkadaşın isteği üzerine resmi çekip koymuş.. Kamerasının flash'ının etkisini göstermek için.

Artık bu kadar tartışma yeter.. Zaten ne zaman bi tartışma açılsa, insan olduğumuz unutuluyor.

AYNA

AYNA

Üye
ayna senin için koydum bu resmi mesafe yeterlimi? ,gece çekimi ledle uzak mesafe,ışıksız ortam

Uploaded with

bende fotografı bekliyordum samsungmania beklediğimden iyi çıktı ledin etkisi.yani led benim için yeterli fotograf çekiminde.bende satio varken hem led hem xenon çakıyodu düşündümde 7 ayda toplasam 4 gece çekim yapmışım genelde gündüz fotograf çekimi yaptım ozaman led yetecektir bana.mesafe iyi yeterli çok teşekkürler zahmet verdim sanada..
bu arada hangi telefonla çektin bunu merak ettim?

mavrick

mavrick

Üye
bende fotografı bekliyordum samsungmania beklediğimden iyi çıktı ledin etkisi.yani led benim için yeterli fotograf çekiminde.bende satio varken hem led hem xenon çakıyodu düşündümde 7 ayda toplasam 4 gece çekim yapmışım genelde gündüz fotograf çekimi yaptım ozaman led yetecektir bana.mesafe iyi yeterli çok teşekkürler zahmet verdim sanada..
bu arada hangi telefonla çektin bunu merak ettim?

benm wave le cektm ayrıca shock eywallah yanıtın ıcın

mavrick

mavrick

Üye
5mp boyutundamı çektin peki? fotografın boytu kilobaytta ondan sordum?

5 mp evet ben en ıyısı sana hotfıledan attım

--------------- Ekleme ---------------

yarası olan gocunur yukardakı arkadaslar gıbı anubısın emegı ıcın laf etmıyorum

• Beğen
Tepkiler: aybek1453
ThebLue16

ThebLue16

Üye
tamam millet wawe king ya uzatmayalım konuyu hadi

AYNA

AYNA

Üye
5 mp evet ben en ıyısı sana hotfıledan attım

--------------- Ekleme ---------------

yarası olan gocunur yukardakı arkadaslar gıbı anubısın emegı ıcın laf etmıyorum

sağolasın samsungmania inceledim güzel çekmiş 1.50 mb..

elvan1993

Üye
kardeşim yalnız gece çekimlerinde wave 2 daha aydın gösteriyor flash olarak sizcede öle değilmi

aybek1453

Üye
Arkadaş incelemeyi bırakış sanırım.

tasarimx

Üye
herkese merhaba , iyi forumlar ..
samsung waveci arkadaşlarada merhaba selamlar ..

ben daha ilk baştan beri telefon karşılaştırmalarına karşıyım , aslında karşılaştırılsın ama puanlama bence yapılmamalı zevkler ve renkler farklı olabilir. :ehe

gerçi arkadaş iyi niyetle emek ve zaman harcayıp bişeyler yapmış , teşekkür etmek gerek ..

ben yine söylüyorum n8 yeri ayrı , samsung wave nin yeri ayrı
her ikiside akkılı telefonlar kategorisinde , ikiside şahane tellefonlar , birinin özellikleri A konusunda iyiken diyeride B konusunda iyi... :oke:

n8 zin iyi yönleri samsung waveciler kabul etmeli ,
samsung wavenin iyi yönlerinide n8 ciler kabul etmeli ,

bazı arkadaşlar maalesef her iki telefonla bilgi dışı konuşmalar yapmaktadır , kınıyorum ...:off:

Herkeze iyi forumlar ...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, pRime., sh0ck ve 1 kişi daha
eaagent

eaagent

Üye
herkese merhaba , iyi forumlar ..
samsung waveci arkadaşlarada merhaba selamlar ..

ben daha ilk baştan beri telefon karşılaştırmalarına karşıyım , aslında karşılaştırılsın ama puanlama bence yapılmamalı zevkler ve renkler farklı olabilir. :ehe

gerçi arkadaş iyi niyetle emek ve zaman harcayıp bişeyler yapmış , teşekkür etmek gerek ..

ben yine söylüyorum n8 yeri ayrı , samsung wave nin yeri ayrı
her ikiside akkılı telefonlar kategorisinde , ikiside şahane tellefonlar , birinin özellikleri A konusunda iyiken diyeride B konusunda iyi... :oke:

n8 zin iyi yönleri samsung waveciler kabul etmeli ,
samsung wavenin iyi yönlerinide n8 ciler kabul etmeli ,

bazı arkadaşlar maalesef her iki telefonla bilgi dışı konuşmalar yapmaktadır , kınıyorum ...:off:

Herkeze iyi forumlar ...

Keşke kabul etseler . Biz kameraya ağzımızı açmıyoruz adam n8 işlemcisini savunabilio ama hala . . . :off:

mehmet6134

Üye
benim sormak istedığım wave 2 de de nokıa dakı gbı ıstedgmız programı dırek yukleyebılıyomuyuz temalar vb programları istedgmızı yukleyebılıyomuyuz ve hız bakımından hangısı daha hızlı ve kısılestırmeler wave de nasıl oluyo:)))

ThebLue16

ThebLue16

Üye
Keşke kabul etseler . Biz kameraya ağzımızı açmıyoruz adam n8 işlemcisini savunabilio ama hala . . . :off:

kardeş şunu kabullenemiyosun n8 kamera vs diğer özellikler bakımından üstün tamam ama işlemci bakımından waweye üstün deme kardeşim iyi ki bi wawen olmuş 2-3 gün sonra iphone4 den daha üstün dersin sen işlemcisine

Üst Alt