Anußis
Üye
altyazı adları aynı kardeşim şimdi bu dediğin unicodeyi ile kaydettim şimdi deniyicem
--------------- Ekleme ---------------
woov oldu ya mechanic filmini süper bi şekilde izliyorum şimdi sagol kardeşim

severim o adamı !D torrent veya link verebilir msn?
Hemen deniyorum teşekkürlerAltyazı dosyası ile Film dosyasının adı aynı olmalı en başta, aynı zamanda bilgisayarda altyazı dosyasını not defteri ile açıp, farklı kaydet sekmesi altında; Unicode dosya türünde kaydedersen, sorunun çözülür..
Kodlama: Unicode olacak...
Kayıt türü: Tüm dosyalar olacak...

Saol tavsiyen için bende görmüştüm indirmiştim pc de var fakat fırsat bulamadım bi türlü izlemek içinmechanic bu şeyin filmi jason statham varya taşıyıcıda oynayan şahıs onun yeni filmi süper bişe netten indirdim daha tr çıkmamış onu izledim tavsiye ederim bu arada![]()
Bende yaptım ama sonra altyazı dosyası metin belgesi olarak görünmeye başladı film adı ile aynı sonunda .str yok ama bilgisayarda açabiliyorum .str olunca açılmıyor altyazı denileni yaptığım altyazı. Aynı isimli aynı şekilde atıyorum telefona bu sefer hiç altyazı yok?valla orcun arkadaşımın dediği şekilde uyguladım hiç bir problem olmadan i-ş-ğ-ü-ı harfleri sorunsuz tam destekli gösteriyor ...
peki şey yap klavyede o dosyaya f2ye bas adını değiştir mesela ;
mechanicaltyazı.srt
böyle yap filmin adınıda mechanicaltyazı.avi vs. işte nasıl bi formatsa onuda öyle yap![]()