Nokia N8 Film Altyazı Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Film Altyazı Sorunu ?
Wave2dede N8dede film izliyorum ancak

iki telefondada ş,ı,ğ, vb. türkçe karakterler desteklenmiyor ve tuhaf gözüküyor ... badayı geçtim daha yenidir diye ancak s^3te bunu düzeltme imkanımız varmı acaba türkçe karakter desteği olabilir olacaksa nasıl ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Altyazı dosyası ile Film dosyasının adı aynı olmalı en başta, aynı zamanda bilgisayarda altyazı dosyasını not defteri ile açıp, farklı kaydet sekmesi altında; Unicode dosya türünde kaydedersen, sorunun çözülür..
Kodlama: Unicode olacak...
Kayıt türü: Tüm dosyalar olacak...

• Beğen
Tepkiler: haknsahn, Devildare66, accman ve 2 diğerleri
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
altyazı adları aynı kardeşim şimdi bu dediğin unicodeyi ile kaydettim şimdi deniyicem

--------------- Ekleme ---------------

woov oldu ya mechanic filmini süper bi şekilde izliyorum şimdi sagol kardeşim

sh0ck

sh0ck

Üye
Bu arada; Bada yenidir demişssin :).. Orada hata var; Bada çıkalı 1.5 sene oluyor neredeyse, Symbian^3 çıkalı ise henüz bi kaç ay. :)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2den bahsettim ya :) s8500 kullanmadıgım için bada1 i bilmiyorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
altyazı adları aynı kardeşim şimdi bu dediğin unicodeyi ile kaydettim şimdi deniyicem

--------------- Ekleme ---------------

woov oldu ya mechanic filmini süper bi şekilde izliyorum şimdi sagol kardeşim

Mechanic ? Çözemedim :box

mustafaozman

mustafaozman

Üye
The Orcun kardeşim kralsın beni hem zamandan hemde sıkıntıdan kurtardın sağolasın Allah gani gani versin sana :))))çok işime yaradı valla

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
mechanic bu şeyin filmi jason statham varya taşıyıcıda oynayan şahıs onun yeni filmi süper bişe netten indirdim daha tr çıkmamış onu izledim tavsiye ederim bu arada ;)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
severim o adamı !D torrent veya link verebilir msn?

gxax

Üye
dediğiniz gibi altyazı kaydetme seceneğinide yaptım ama bende altyazı hiç çıkmadı nedendir sizce?

Uruloki

Uruloki

Üye
Filmin ismiyle aynı olması lazım

gxax

Üye
Filmin ismiyle aynı olması lazım

film altyazı ile aynı isimde zaten

Maximien

Maximien

Üye
severim o adamı !D torrent veya link verebilir msn?

Buyrun burdan tek link indirebilirsiniz:

Veyahut torrent:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Altyazı dosyası ile Film dosyasının adı aynı olmalı en başta, aynı zamanda bilgisayarda altyazı dosyasını not defteri ile açıp, farklı kaydet sekmesi altında; Unicode dosya türünde kaydedersen, sorunun çözülür..
Kodlama: Unicode olacak...
Kayıt türü: Tüm dosyalar olacak...
Hemen deniyorum teşekkürler :)

mechanic bu şeyin filmi jason statham varya taşıyıcıda oynayan şahıs onun yeni filmi süper bişe netten indirdim daha tr çıkmamış onu izledim tavsiye ederim bu arada ;)
Saol tavsiyen için bende görmüştüm indirmiştim pc de var fakat fırsat bulamadım bi türlü izlemek için

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
izle izle süper bi film ;)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Denilenleri yaptım fakat bu seferde telefonda altyazı hiç çıkmaz oldu...

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
valla orcun arkadaşımın dediği şekilde uyguladım hiç bir problem olmadan i-ş-ğ-ü-ı harfleri sorunsuz tam destekli gösteriyor ...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
valla orcun arkadaşımın dediği şekilde uyguladım hiç bir problem olmadan i-ş-ğ-ü-ı harfleri sorunsuz tam destekli gösteriyor ...
Bende yaptım ama sonra altyazı dosyası metin belgesi olarak görünmeye başladı film adı ile aynı sonunda .str yok ama bilgisayarda açabiliyorum .str olunca açılmıyor altyazı denileni yaptığım altyazı. Aynı isimli aynı şekilde atıyorum telefona bu sefer hiç altyazı yok?

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
peki şey yap klavyede o dosyaya f2ye bas adını değiştir mesela ;

mechanicaltyazı.srt

böyle yap filmin adınıda mechanicaltyazı.avi vs. işte nasıl bi formatsa onuda öyle yap ;)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
peki şey yap klavyede o dosyaya f2ye bas adını değiştir mesela ;

mechanicaltyazı.srt

böyle yap filmin adınıda mechanicaltyazı.avi vs. işte nasıl bi formatsa onuda öyle yap ;)

Telefonda dosya yöneticisinde uzantı görünür; PC'de görünmez. Telefonda .srt uzantısı ekle; PC'de dediğim şekilde kaydet. Olması lazım... Film-Altyazı ismi aynı olmalı!

Üst Alt