5800 v 52 .0.007 C6 v 20.0.043

Sponsorlu Bağlantılar

regasoft

regasoft

Üye
tugrul_27 kardeşim bu mesajlardaki saat sorunu yine başladı 2 gündür yoktu yine başladı bu sorun anlamış değilim ve telefonu kırıcam artık sinirimden yapmam gereken herşeyi yaptım ama hala devam ediyor :hmmm

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin telde donanımsal bir sorun olabilir çünki çok kimsede yok bu sorun

Utk4n*

Utk4n*

Üye
tugrul_27 kardeşim bu mesajlardaki saat sorunu yine başladı 2 gündür yoktu yine başladı bu sorun anlamış değilim ve telefonu kırıcam artık sinirimden yapmam gereken herşeyi yaptım ama hala devam ediyor :hmmm

NavifiRmden oRjinaL doSyaLarı indiR. Onu yükLe sonRa bu fw yi yükLe.

regasoft

regasoft

Üye
utk4n yaptım bahsettiğin olayı 2 gün kullandım orjinal yazılımı hiç bi sorun yoktu daha sonra bu yazılımı tekrar yükledim ve yine aynı sorun devam etti daha sonra başka bi yazılım yükledim ölesine bakalım sorun devam edıyormu dıye ama onda hıc bı sorun yoktu ve yıne bu yazılımı yukledım sorun devam etti lanet olsun çözemedim ben bu işi :off:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
utk4n yaptım bahsettiğin olayı 2 gün kullandım orjinal yazılımı hiç bi sorun yoktu daha sonra bu yazılımı tekrar yükledim ve yine aynı sorun devam etti daha sonra başka bi yazılım yükledim ölesine bakalım sorun devam edıyormu dıye ama onda hıc bı sorun yoktu ve yıne bu yazılımı yukledım sorun devam etti lanet olsun çözemedim ben bu işi :off:

Aynı soRun bendede oLdu haRd foRmat attım düzeLdi. Dene biR iSterSen.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeş nede olsa bu yazılımlar orjinal yazılımın yerini tutmaz sende mesaj sorunu var diğerlerinde başka sorunlar var yanı anlıcan var oğlu var bu yazılımın sorunları bitmez bitirilemez hrşeyin orjinali kardeş

regasoft

regasoft

Üye
hayır orası tabikide öle tugrul_27 kardeşim ama ilk yayınladığın zaman yoktu daha sonra diğerlerini yükledim ve sorun başladı anlamış değilim neyse yinede teşekkürler ilginiz için...

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
her zaman yardımcı olurum diğer arkadaşlarında bu hassasiyeti göstericeğine inanıyorum kolay gelsin saygılarımla

regasoft

regasoft

Üye
teşekkür ederim bunun farkındayım zaten o yüzden rahatsız ediyorum sürekli :oke: ve çıldırıcam birazdan şimdide 15 mesajdan sonra sorun ortaya çıkıyo valla az kaldı telefonu tuz ruhuna basıp temizlicem içinde ki oksitleri o olucak en sonunda:naughty:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapma canım dünya malı nede olsa salla yaa çok hatası var bu c6 yazılımının ben çoğunu görmezden geliyom adam olmaz bu yazlım

bihterberk

Üye
teşekkürler güzel oldu.Yalnız orjinale dönerken yükleme nasıl oluyor biraz bilgi verseniz

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
orjinal dosyaları c:program files /phoenix/products/rm-356 nın içine at jafı aç bb5 sekmesine gel manuel flash dead usb factory set bunlara tik koy crt 308 deki tiki kaldır use ını ye tıkla açılan pencerde 5800-d1 i seç telefonu kapat flasha bas serching for phone yazısını gördükten sonra telin açma kapatma tuşuna eline bi anlık bas ve çek basılı tutma sonra flashlamaya başlar zaten tel açıldıktan sonra hard format ve ardından soft format at hafıza kartını biçimlendir tamamdır sorunsuz kullan kolay gelsin

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Vayyy En Yüksek Ram Rekoru Cfw lerde Müthişşş Tuğrul Kardeş Bunu İlk Sayfaya Koy

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya ekledim resmi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
fake veya başka cfw değildir bizzat seninkidir bu arada 4x3 menü çok süper aynı N8 gibi valla sağol teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim sizler için yapıyoruz farkınız olsun diye bütün çabalrımız

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
yok görmedim de sen gösterdin işte

alki58

alki58

Üye
kardeşim 3 gün uzak kaldım forumdan son fw ne mesaj da yazamadım sayfa sürekli hata veriyor gateway mı dır ne dir 502 hatası ,fw çok güzel telefon manyak oldu fw kurmaktan ama senin fwler harika oluyor sorunsuz tabi diğer arkadaşlarda güzel fwler çıkarıyolar çalışmalarının devamını dilerim kardeşim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 3 gün uzak kaldım forumdan son fw ne mesaj da yazamadım sayfa sürekli hata veriyor gateway mı dır ne dir 502 hatası ,fw çok güzel telefon manyak oldu fw kurmaktan ama senin fwler harika oluyor sorunsuz tabi diğer arkadaşlarda güzel fwler çıkarıyolar çalışmalarının devamını dilerim kardeşim

saol kardeş valla elimizden geldiğince güzel bi şekilde modlamaya gayret gösteriyoruz.:oke: