tugrul_27 kardeşim bu mesajlardaki saat sorunu yine başladı 2 gündür yoktu yine başladı bu sorun anlamış değilim ve telefonu kırıcam artık sinirimden yapmam gereken herşeyi yaptım ama hala devam ediyor![]()

utk4n yaptım bahsettiğin olayı 2 gün kullandım orjinal yazılımı hiç bi sorun yoktu daha sonra bu yazılımı tekrar yükledim ve yine aynı sorun devam etti daha sonra başka bi yazılım yükledim ölesine bakalım sorun devam edıyormu dıye ama onda hıc bı sorun yoktu ve yıne bu yazılımı yukledım sorun devam etti lanet olsun çözemedim ben bu işi![]()
rogram files /phoenix/products/rm-356 nın içine at jafı aç bb5 sekmesine gel manuel flash dead usb factory set bunlara tik koy crt 308 deki tiki kaldır use ını ye tıkla açılan pencerde 5800-d1 i seç telefonu kapat flasha bas serching for phone yazısını gördükten sonra telin açma kapatma tuşuna eline bi anlık bas ve çek basılı tutma sonra flashlamaya başlar zaten tel açıldıktan sonra hard format ve ardından soft format at hafıza kartını biçimlendir tamamdır sorunsuz kullan kolay gelsingüle güle kullan kardeşim sizler için yapıyoruz farkınız olsun diye bütün çabalrımız
kardeşim 3 gün uzak kaldım forumdan son fw ne mesaj da yazamadım sayfa sürekli hata veriyor gateway mı dır ne dir 502 hatası ,fw çok güzel telefon manyak oldu fw kurmaktan ama senin fwler harika oluyor sorunsuz tabi diğer arkadaşlarda güzel fwler çıkarıyolar çalışmalarının devamını dilerim kardeşim